yıllık izin....

termal = afyon diyorum

kocaeli nasıl bir yer termali falanda var

yok canım eşim karadenize hiç bi zaman sıcak bakmıyor, tarihli müzeli yer olması lazım

Trabzon tarihi değil mi ? Şaka yapıyosunuz heralde. Hiçbişey bilmeseniz Sümela dünya biliyor...

Buarada 3 yıldır çanta bile almıyorum vs diyodunuz şimdi tatil Plan'ı mı yapıyosunuz. Iyi tatiller :)

Kaplıca ve müze deyince Ankara geldi aklıma nedense... Afyonda kaplıca bakımın iyidir...

Trabzon tarihi değil mi ? Şaka yapıyosunuz heralde. Hiçbişey bilmeseniz Sümela dünya biliyor...

Buarada 3 yıldır çanta bile almıyorum vs diyodunuz şimdi tatil Plan'ı mı yapıyosunuz. Iyi tatiller :)

ben araba masraflı mı konusunda yazmıştım zaten senede en az 2 yada 3 kez tatil yaptığımı bu 1..

sümelayı tabiki bilirim ama benim eşim karadenizi hiçbi zaman düşünmez..istediğimiz kadar tarihi bir yer değil...lütfen edaha dikkatli takip et beni :) kaçırıyorsun yazdıklarımı :)

Son düzenleme:
Valla hava bu kadar soğukken ben kesinlikşe antalya muğla gibi sıcak yerlere gidersim heralde:-:-D ama sapancada falan güzel spa termal oteller var. Birde orlarabakın.

Valla hava bu kadar soğukken ben kesinlikşe antalya muğla gibi sıcak yerlere gidersim heralde:-:-D ama sapancada falan güzel spa termal oteller var. Birde orlarabakın.

harikasın sapanca aklıma yattı :)

harikasın sapanca aklıma yattı :)
Ne demek :-D bende severim hem ulaşımı kolay hem dağ orman içinde çok gÜel oteller var biraz araşyırın bütçenize hangisi uygunsa tercih edersiniz:-D

lütfen konularınızı ilgili bölüme açmaya dikkat ediniz.

`