- 17 Ağustos 2019
- 7.519
- 8.210
- 198
- 29
- Konu Sahibi Mucizemm222
-
Canım seni vazgeçirmek için söylemiyorum başıma geldiği için diyorum bende o buhar kanama yaptı 3 gün yaptım
Ben artık buhar banyolarina geçtimeğer bu ayda olmazsa sur maydanoz buharın yapcam
Okuduğum kadarıyla 2 bitkisel ilacın etkisi farkli ne kadar dogal olsada sana yan etkisi olabilirKızlar peki hayıt suyu ile çakşır suyu aynı anda kullanılır mı bilgisi olan var mı
Aaa oysaki ne güzel yorumları vardı onun neden öyle birşey yaptı acaba içini mi temizledi iyi düşünelimCanım seni vazgeçirmek için söylemiyorum başıma geldiği için diyorum bende o buhar kanama yaptı 3 gün yaptım
4 ay denedim canım fakat sonuç elde edemedim. Ve de beni açıkcası test strese soktu pozitif olduydu olmadıydı hadi bugun ilişki yarın ilişki gibiCanım sen hiç ovalasyon testi denedin mi ben ilk defa bu ay deneyeceğim
Doktorum bebek için ilişki yaşarsan olmaz demişti insan öyle daha çok stres yapıyor4 ay denedim canım fakat sonuç elde edemedim. Ve de beni açıkcası test strese soktu pozitif olduydu olmadıydı hadi bugun ilişki yarın ilişki gibi
Teşekkürler❤Tatlım hamilesin heralde hayırlı olsun ❤
Bence de öyle yap hayıt suyu bütün hormonları duzenliyormus vücudun tam düzene girir bence
Bilmiyorm kuzum anlam veremedim kaç gün yapacaksın bence 3 gün yeterliAaa oysaki ne güzel yorumları vardı onun neden öyle birşey yaptı acaba içini mi temizledi iyi düşünelim
Evet haklısın ben hiç yapmadım bu ay deniyim dedim bir şey kaybetmem Rabbim gönlüne göre versin4 ay denedim canım fakat sonuç elde edemedim. Ve de beni açıkcası test strese soktu pozitif olduydu olmadıydı hadi bugun ilişki yarın ilişki gibi
Evet canım inşallah başka bişeye gerek kalmazBence de öyle yap hayıt suyu bütün hormonları duzenliyormus vücudun tam düzene girir bence
Evet bende öyle düşünmüştüm duruma bakcam belkide 2 gün yaparimBilmiyorm kuzum anlam veremedim kaç gün yapacaksın bence 3 gün yeterli
İnşallah bu topik hepimize bebisler getircek sonra toplanıp onlar hakkında bilgi alcaz bir birbirimizdenEvet canım inşallah başka bişeye gerek kalmaz
Dene canım tabi inşallah güzel sonuç alırsınEvet haklısın ben hiç yapmadım bu ay deniyim dedim bir şey kaybetmem Rabbim gönlüne göre versin
Amiiin inşallah gerek kalmaz adetim 2 gün geciktiDene canım tabi inşallah güzel sonuç alırsın❤ Allah hepimizin gönlüne göre versin. Rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın
İnşAllah canım ağzından bal damlıyorİnşallah bu topik hepimize bebisler getircek sonra toplanıp onlar hakkında bilgi alcaz bir birbirimizden
Normal de gecikir mi canımAmiiin inşallah gerek kalmaz adetim 2 gün gecikti
İyi dusuncez iyi olcak umutsuzluk nereye kadarİnşAllah canım ağzından bal damlıyor ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?