• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Yılmadan bebek hayalinin peşinden gidenler buraya 🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar akşam hayıt hakkında araştırma yaparken tesedufen aspirin kullaniminin gebeliği %35 oranında arttırdığını okudum bu konu hakkında bir bilginiz var mı bir keresinde klomen tedavisi görürken bana doktorum vermisti ve kanını sulandirir bebeğin kolay tuttunmasi için demişti çok onemsememistim açıkçası ama akşam okuyunca şaşırdım
İlk kez duydum canım olabilir yani

Kızlar akşam hayıt hakkında araştırma yaparken tesedufen aspirin kullaniminin gebeliği %35 oranında arttırdığını okudum bu konu hakkında bir bilginiz var mı bir keresinde klomen tedavisi görürken bana doktorum vermisti ve kanını sulandirir bebeğin kolay tuttunmasi için demişti çok onemsememistim açıkçası ama akşam okuyunca şaşırdım
Evet coraspin kullan canım denemek istiyorsannda

Aman canım dikkat et kendine sağlığından önemli değil 😘
Evet öyle canım 🙈çok canım çekti ondan normalde her gün icerdim ve cey en az 6 çay bardağı alışkanlık işte🤣🤣🤣üstelik kan değerlerim düşük vitaminlerin eksik😃neyse sen ne durumdasın soğan kürünü tam 15 gün yaptın mi

Back
X