- 1 Şubat 2019
- 1.945
- 2.433
- 83
- Konu Sahibi Mucizemm222
-
- #5.681
Günaydın canım benimGünaydınşekrler güzel anneler nasıllar bakayım
Bizde dün akşam yürüyüşe başladık eşimle sonundayürüyüşten geldim ibre oynamış şükür :) siz ne yapıyorsunuz?
Canım burda bazı arkadaşların uygulamalarla ovulasyon günleri tutmamıştı. En güveniliri test. 1 2 ay testle takip edersen sonra kendin takip edebilirsinKızlar umarım bu ay olumlu sonuç alırımYalnız ben flo diye bir uygulamadan takip ediyordum ovulasyon günümü ovulasyon testi alsam daha mı iyi olur ?
Bizde dün akşam yürüyüşe başladık eşimle sonunda. Darısı benim başıma 63 te çakılı kaldım 1 kilo gitse rahatlıcam
İlk idrarla değil canım ama sıvı alınmamış ta olması lazım.kızlar ben de ovul testi aldım sabah ilk idrarla mı yapmak lazım ne düşünüyorsunuz?
Eşim sever spor yapmayı sorun olmuyor o yüzden ama benim mesafemi kısaltıyor ben yalnız 5 km yürüyorsam eşimle 3-3,5 km anca yürüyoruz. Belim ağrıyor yeter diyo hemenNe güzel eşini de yürütüyorsun bizimki pek oralı değil :) benim yukarı yönlü ibre aşağı dönüş kilo vermedim ama gram gram düşeceğiz inşallah
Yürüyüş çok iyi hormonları dengeliyo canım ben genelde bı durak önce bazende iki durak inerim yurrurumEşim sever spor yapmayı sorun olmuyor o yüzden ama benim mesafemi kısaltıyor ben yalnız 5 km yürüyorsam eşimle 3-3,5 km anca yürüyoruz. Belim ağrıyor yeter diyo hemen
Canım aşırı karnım ağırdı ilaç aldım köyümüzdeyim ev hali bildiğin gibiNapıyorsunuz kızlar
Canım YouTube da Ebru Ceylan Ovulasyon testi yaz videosunu izle ve onun testleri gerçekten hassas test ve uğurlu diyor herkes (doğru testpit yaptığı içindir bencekızlar ben de ovul testi aldım sabah ilk idrarla mı yapmak lazım ne düşünüyorsunuz?
Test de satıyor yani canım kendi markaları varCanım YouTube da Ebru Ceylan Ovulasyon testi yaz videosunu izle ve onun testleri gerçekten hassas test ve uğurlu diyor herkes (doğru testpit yaptığı içindir bence) orda yazıyor ne Zaman yapacağın vs
Hamilelikte de yürüyüş öneriyorlar ya canım insan rahatlıyorda enerjisini atıyor.Yürüyüş çok iyi hormonları dengeliyo canım ben genelde bı durak önce bazende iki durak inerim yurrurum ♥
diyet ve yürüyüşte 3. Günümüz
Ayy ne güzel mis gibidir oralarda hava. Ayaklarını sıcak tut canom. Yaz gelince çoraplar çıkıyor ağrılar başlıyorCanım aşırı karnım ağırdı ilaç aldım köyümüzdeyim ev hali bildiğin gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?