Gebeliğe Hazırlık Yılmadan bebek hayalinin peşinden gidenler buraya 🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar umarım bu ay olumlu sonuç alırım Yalnız ben flo diye bir uygulamadan takip ediyordum ovulasyon günümü ovulasyon testi alsam daha mı iyi olur ?

Kızlar umarım bu ay olumlu sonuç alırım Yalnız ben flo diye bir uygulamadan takip ediyordum ovulasyon günümü ovulasyon testi alsam daha mı iyi olur ?
Canım burda bazı arkadaşların uygulamalarla ovulasyon günleri tutmamıştı. En güveniliri test. 1 2 ay testle takip edersen sonra kendin takip edebilirsin

Ne güzel eşini de yürütüyorsun bizimki pek oralı değil :) benim yukarı yönlü ibre aşağı dönüş kilo vermedim ama gram gram düşeceğiz inşallah
Eşim sever spor yapmayı sorun olmuyor o yüzden ama benim mesafemi kısaltıyor ben yalnız 5 km yürüyorsam eşimle 3-3,5 km anca yürüyoruz. Belim ağrıyor yeter diyo hemen

kızlar ben de ovul testi aldım sabah ilk idrarla mı yapmak lazım ne düşünüyorsunuz?
Canım YouTube da Ebru Ceylan Ovulasyon testi yaz videosunu izle ve onun testleri gerçekten hassas test ve uğurlu diyor herkes (doğru testpit yaptığı içindir bence ) orda yazıyor ne Zaman yapacağın vs

Yürüyüş çok iyi hormonları dengeliyo canım ben genelde bı durak önce bazende iki durak inerim yurrurum ♥
Hamilelikte de yürüyüş öneriyorlar ya canım insan rahatlıyorda enerjisini atıyor.

diyet ve yürüyüşte 3. Günümüz
süper canım inşallah bu ay bu azmimizle güzel sonuçlar alırız. Gitsin fazla kilolar gelsin bebişler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…