- 1 Şubat 2019
- 1.945
- 2.433
- 83
- Konu Sahibi Mucizemm222
-
- #1.801
Allah im nolur bizede o duyguları tattirdir bütün herkes bizimle güzel haberlerini paylaşsınAhh kuzum elbette umudumu kesmiyorum fakat gerçekten 2.5 senedir bu belirtileri çok iyi tanıyorum. Hayırlısı olsun inşallah başka aylarda olur belki
Amin canım inşallahAllah im nolur bizede o duyguları tattirdir bütün herkes bizimle güzel haberlerini paylaşsın
İnşallah içim öyle bir buruk ki bilmiyorum umutlanmak istemiyorum Allah dualarımı kabul etsin çifte bayram yaşatsın inşallahBu kez güzel haber vereceksin canım inşallah hayırlısı ile
Kaç gün kaldı senin adetine kuzum göğüslerin şişti miAmin canım inşallah
EVET şişti canım 3 4 gibi olurumKaç gün kaldı senin adetine kuzum göğüslerin şişti mi
İnşallah olmazsinda aynı zamanda test yaparız senle canım benimEVET şişti canım 3 4 gibi olurum
Test alsam bile senin adeti beklicem sanki sende olmicakson gibime geliyorEVET şişti canım 3 4 gibi olurum
Ah canım şu an ben o kadar meraktayim ki at burdan bir tane banaNasılsınız hanimlar iki gündür pek giremiyorum bende 10 tane test var ama malesef bebis yok hala yakin olsak hemen veririrdiminternette uyguna satılıyordu almıştım
Canım sen gebelik gecirmistin yanlış hatırlamıyorsam belirtilerini benle paylaşır mısın bel ağrım nasıldı mesela çok şiddetli mıydı ya da olmadı mi bel ağrısı sendeNasılsınız hanimlar iki gündür pek giremiyorum bende 10 tane test var ama malesef bebis yok hala yakin olsak hemen veririrdiminternette uyguna satılıyordu almıştım
Hemen yoluyorum canimAh canım şu an ben o kadar meraktayim ki at burdan bir tane bana
İnan hic hatırlamıyorum ki 11 ve 8 sene geçti ama sogan kokusundan tiksinmistim öyle anladim hamile oldugumu hic agri sizi yasamadim 9 ay boyunca 1 kez bile kusmamistim benCanım sen gebelik gecirmistin yanlış hatırlamıyorsam belirtilerini benle paylaşır mısın bel ağrım nasıldı mesela çok şiddetli mıydı ya da olmadı mi bel ağrısı sende
Allah tez vakitte tekrar hatırlatsın sana o belirtileriİnan hic hatırlamıyorum ki 11 ve 8 sene geçti ama sogan kokusundan tiksinmistim öyle anladim hamile oldugumu hic agri sizi yasamadim 9 ay boyunca 1 kez bile kusmamistim ben
Benim 21Amin inşallah canim hepinize tattirsin inşallah bu duyguyu bu arada yaslariniz kaç
Ay ne güzel genç annesin benimde en büyük hayalim Allah gerçekleştirir inşallah sanırım sen benden de erken evlenmişsin kaç yaşında evlendinBende 29 yasindayim cok erken evlenenlerdenim
Ayy maşallah bende 18 yaşında evlendim Allah 21 yaşında anne olmayı nasip eder inşallah18 yasinda evlendim 19 da ilk kizimi dogum yaptim 22 yasinda ikinci kizimi
İnşAllah canım benim de sen bekleme kız ben yapTest alsam bile senin adeti beklicem sanki sende olmicakson gibime geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?