- 1 Şubat 2019
- 1.945
- 2.433
- 83
- Konu Sahibi Mucizemm222
- #1.581
Tabi ki ederiz canım hepte ediyorum ben zaten inşallah güzel haberlerle geleceksin sen buraya inanıyorum benDua edin kızlar hiç sanmıyorum![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tabi ki ederiz canım hepte ediyorum ben zaten inşallah güzel haberlerle geleceksin sen buraya inanıyorum benDua edin kızlar hiç sanmıyorum![]()
Yaaa ne güzel konuştun :)) İnşallah inşallahTabi ki ederiz canım hepte ediyorum ben zaten inşallah güzel haberlerle geleceksin sen buraya inanıyorum ben![]()
İlaç alıcam galibaAy Allah bitki çayı falan mı icsen acaba![]()
Geçmiş olsun canımİlaç alıcam galibaŞiddetli ağrım var dayanamıcam ağrılı geçmez normalde ama bu ay üşüttüm belli ki yaaa af
![]()
Sağ olasın canım benimGeçmiş olsun canım![]()
Canım yine aynı merkez de mi yaptırcaksınMerhaba kızlar bnde 3 yildir bebek hasreti çekiyorum 2 aşılama 2 tup bebek şu korana biterse tekrar tup bebek yaptıracağız. Pkos ve 2 cm kist var bnde inşallah Rabbim tez vakitte nasip eder hepimize
Canım biiznillah en kısa zamanda nasip olur güzeller güzeli evlatlarMerhaba kızlar bnde 3 yildir bebek hasreti çekiyorum 2 aşılama 2 tup bebek şu korana biterse tekrar tup bebek yaptıracağız. Pkos ve 2 cm kist var bnde inşallah Rabbim tez vakitte nasip eder hepimize
Amin canım inşallahCanım biiznillah en kısa zamanda nasip olur güzeller güzeli evlatlarbu topik hepimize nasipli gelir inşallahh
![]()
Çok fazla da ilaç içme canım iyi değil sıcak suya koy ayaklariniİlaç alıcam galiba ☹☹☹Şiddetli ağrım var dayanamıcam ağrılı geçmez normalde ama bu ay üşüttüm belli ki yaaa af![]()
Tamam canımÇok fazla da ilaç içme canım iyi değil sıcak suya koy ayaklarini![]()
Bitti canım arkadaşlar tekrar devam edelim dedi katılacak misin yineKizlar bittimi esmalar
Evet canim bende varimBitti canım arkadaşlar tekrar devam edelim dedi katılacak misin yine![]()
Günaydın tatlımGünaydın kizlarr
Nabiyorsun canım akşam yoktunGünaydın tatlım![]()
Kız ben akşam sızıyorumNabiyorsun canım akşam yoktun![]()
Bende diyorum hiç uğramıyor buralaraKız ben akşam sızıyorum![]()