• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Yılmadan bebek hayalinin peşinden gidenler buraya 🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet canım yaptırıyorlarmış iyi geldiğini söylüyorlar hatta kötü bişey değil zaten. Ben yaptıracaktım maddi açıdan yaptıramadım. Teyzemin kızının eşine senin çocuğun olmaz daha çabalamaya gerek yok demişti doktor oda aynı ameliyatlar falan oldu hacamat sülük yaptırdı o ay hamile kalmış 3 aylık olduğunda öğrendi adeti geçmiş ihtimal dahi vermediği için üstüne yormamış yani
Bunu denerim değer ☺️ Bir ihtimal de olsa

Evet canım yaptırıyorlarmış iyi geldiğini söylüyorlar hatta kötü bişey değil zaten. Ben yaptıracaktım maddi açıdan yaptıramadım. Teyzemin kızının eşine senin çocuğun olmaz daha çabalamaya gerek yok demişti doktor oda aynı ameliyatlar falan oldu hacamat sülük yaptırdı o ay hamile kalmış 3 aylık olduğunda öğrendi adeti geçmiş ihtimal dahi vermediği için üstüne yormamış yani
Nerde ne yaptırmak istiyorum demiş detaylı Bilgi verebilirmisin rica etsem

Bunu denerim değer ☺ Bir ihtimal de olsa
Onu komşum bana da söyledi. Onunda 3 yıl olmamış biri söylemiş o da demiş deneyelim olmasa bile vücudumuz temizlenir karı koca yapmışlar. Kadının şu an 2 çocuğu var. Tabiki nasip ama insan nasibinin peşinden koşmalı
Kızlar imkanınız varsa evet karı koca birlikte yaptırın. Kendi memleketlerinizde yapan vardır araştırmak gerek

Back
X