• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Yılmadan bebek hayalinin peşinden gidenler buraya 🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yumurta kalitesi için
Red krill oil omega 3 sabah tok

Solgar Coenzyme Q10 200 mg

Solgar L-Arginine tb. 1000mg

Solgar Selenium 100 mg

Bunları kullanıyorum tavsiye ederim doktorunuzada danışın
Sağol canım hiç vermemişti benim doktorum aklımızda bulunsun❤️

Evet ben de bunları 1 yıldır kullanıyorum.sadece sizden farklı olarak eşim selenyum e vit falan kullanıyor.benimkilerin markası farklı bi de.Ayrıca omega 3 ü ben de akşam yemeğinden sonra kullanıyorum.ben prowomen da kullanıyordum çok iyiydi.
Sizde problem var mıydı canim

Gözü senden başkasını görmemiş işte ne güzel😍
Yok düğünde beni görmemiş aklı bendeymis sonra bugün feyse girin dedim baktım bı dünya tanışmak istiyo falan bende korkak biri olarak sen inmisin cinmisin katılmısin sapikmisin daha neler dedim varya ama hep alttan aldı sora tanıdıkları araya koydu ve aşkım hayatıma girdi çok şükür rabbime 🙏🙏🙏

Yok düğünde beni görmemiş aklı bendeymis sonra bugün feyse girin dedim baktım bı dünya tanışmak istiyo falan bende korkak biri olarak sen inmisin cinmisin katılmısin sapikmisin daha neler dedim varya ama hep alttan aldı sora tanıdıkları araya koydu ve aşkım hayatıma girdi çok şükür rabbime 🙏🙏🙏
Ne zamandır evlisiniz. Allah bozmasın inşallah 🧿

Allah mutluluğunuzu daim etsin inşallah canım 😍😘🙏

Evet ben de bunları 1 yıldır kullanıyorum.sadece sizden farklı olarak eşim selenyum e vit falan kullanıyor.benimkilerin markası farklı bi de.Ayrıca omega 3 ü ben de akşam yemeğinden sonra kullanıyorum.ben prowomen da kullanıyordum çok iyiydi.
Onlarıda kaydetmeliyim vallaha artık kullanmadık şey kalmadı resmen her şey çocuk için

Devlet doktorumu sıkıntı yok dedi canım bu degerlere
Hem devlet doktorları, hem özel doktorları, hem de tüp bebek doktoru. 6-7 farklı doktor gördü
Ben cok anlamam ama Morfoloji yok canım bunda.en önemli şey morfoloji.sana tavsiyem kruger testi yaptırın.benim eşim böyle normal bir test yaptırmıştı 1 buçuk yıl hiç birşey yok diye bekledik sonra bir doktorun önerisiyle morfolojisine baktırdık ve %1 çıktı.boşuna vakit kaybı yaşadık hatta tüp bebek bile tutmadı bizde.
Ben de anlamıyorum pek. Herkes sorun yok deyince önemsemedim. Haftaya filan gidecek eşim ürolojite devlet hastanesine. Devlette kruger testi yapılıyor mu?

Sizde problem var mıydı canim
3 yıldır istiyoruz 5 tane kaybım var ve 2 tane transfere bile gidemeyen tüp bebek denemem var.tüp bebek yaptırmamızın nedeni eşimin morfolojisi ve hız problemiydi ama olmadı.iki ay önce de 5 aylık bebeğimi kaybettim.nedeni yok genetik testleri temiz geldi bir zamanı var demek ki.ilk 1 yıl olmadı hiç bebeğimiz bu arada

Back
X