Kızlar merhaba. Ben folik asit her gün aç karnına 1 tane alıyorum sabahları. Her gün sabah akşam Hünnap pekmezi yiyorum bir yemek kaşığı. Meyve yiyorum. Daha çok et tüketiyorum. Muzu doğrayıp üstüne bal döküp yiyorum. Kuruyemiş aldım yiyorum. İçindekiler;
-Antep fıstığı
-Yer fıstığı
-Fındık
-Ceviz
- Kaju
-Badem var. Ayrıca günde 1-2 tane Medine hurması da yiyorum. Ayrıca ovülasyon testimi her iki adet arası ( adet bitti başlayana kadar) devam ettiriyorum. Yumurtlama gününe kadar 2 güne 1 ilişki , yumurtlama döneminde 3 gün sürekli sabah akşam değerlendiriyoruz eşimle. Teste devam ediyorum tabi. Sonra 2 güne 1 yine devam ediyoruz. İlişkiden sonra ayaklarımı yatak başladığına diktim ve 30 dk bekledim. (Geçen ay uyuyakalmışım 2 saat ayaklar havada kalmış :)) ) 30 dk sonra kalkmadan dönmeye çalıştım ve kalçamın altına yastık koyup yattım. Sürekli her ilişki de tekrarladım. Sabaha kadar kalkmadım ama. Ovülasyonu devam ederken çift çizgi görmeye başladım adetime 3 gün vardı. merakıma yenilip normal gebelik testi yaptım elimde o vardı. İkinci çizgiyi silik gördüm ve dün beta hcg için kan verdim. Betam 46.0 çıktı. Yarın Yine vereceğim. Normalde yarın ya da ertesi gün adet olmam lazım. İnşallah yarın betam 2 katına çıkar. Sizlere yardımcı olurum belki diye yazmak istedim. Lütfen benim için de dua ederseniz çok memnun olurum

Tabi ben bu dediklerimi yaptım ve Allah ıma bıraktım gerisini. Rabbim ne isterse o olur