• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Yılmadan bebek hayalinin peşinden gidenler buraya 🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım yap test at kafandan olduğun durum negatif görmekten daha çok yoruyor bence emin ol
Saat 5 gibi test yaptım negatif çıktı. Sabahı bekleyemeden yaptım.ama hala tık yok beklemeye devam ediyorum bakalım hayırlısıysa olur olmassada yapacak birşey yok.Sabırla olana kadar denemeye devam 😊

Eğer olmazsa artık eşimle ikimiz teste girecekmisiz olmazsa artık tedaviye baslicaz benim yumurtalıklarım çalışıyo sıkıntı yokmuş

Canım gittim tahliller güzel dedi ultrasonla baktı ona da güzel dedi rahim filmi çektir dedi çektirdim dedim. Eşimin testine baktı ona da güzel dedi. Benim yapacak bişeyim bütün tahlillerinle birlikte kısırlık bölümüne başvur dedi
Hayırlısı olsun canım gitmene gerek kalmadan bebiş gelir inşallah🙏

Canım gittim tahliller güzel dedi ultrasonla baktı ona da güzel dedi rahim filmi çektir dedi çektirdim dedim. Eşimin testine baktı ona da güzel dedi. Benim yapacak bişeyim bütün tahlillerinle birlikte kısırlık bölümüne başvur dedi
Canım 41gün 41 acve hurmasına Meryem suresi ve kurban kestirmeyi de denedin mi

Back
X