Yine annem yine kavga

Diğer kızkardeşlerinize nasıl davranıyor peki? Onları da oğluna ezdiriyor mu ? Erkek kardeşiniz size kötü davranmasa da anneniz vasıtasıyla bayağı hakkınızı yiyor .
Daha onlar küçük yani normal. Evin içinde eşit gibi. Ama ben kızların parasını yerim. Neyim varsa 2 oğlumun diyor onlar küçük daha umursamıyorlar çünkü ben o evden çıktım ben para verdim bana bir şey yapmadılar

Ay boğazım düğüm düğüm oldu.
İnsanın düşmanı da olsa lokma sayılır mı?
Annesi birinin 2 oglu 2 kizi varsa sadece iki evladi var diyormus, mesela birinin kizlari var oglu yoksa, insallah evladi olur diyormus. Cok uc evlat ayrimi yapan bir kadin,ben bu kadarini hic duymamistim. Konu sahibine herseyi batiyor bu yuzden

Annesi birinin 2 oglu 2 kizi varsa sadece iki evladi var diyormus, mesela birinin kizlari var oglu yoksa, insallah evladi olur diyormus. Cok uc evlat ayrimi yapan bir kadin,ben bu kadarini hic duymamistim. Konu sahibine herseyi batiyor bu yuzden
Evet birinin 2 kızı vardı diyor çocuğu yok

Seni haklı buldum. Her fedakarlığı yapacaksın, bizde kıza mal verilmez diye ayrım yapacak annen. Ancak sen hatalısın. Senin haberin olmadan mı geldi, göndereceksin 2 günde. Ben sizle görüşmek istemiyorum diyeceksin. Çok sevdiği oğulları baksın yaşlanınca. Yani neden uzun süre yanında tutuyorsun anlamıyorum? Sana değer vermeyen annen bile olsa görüşme.

Yok kardeşime diyor okulu bitir evin hazır o sırada bana düğünde 1 çeyrek dahi yapmadılar ki ben yıllarca ona ne istediyse aldım yazık annemdir gariban dır vs diye.
Siz de iş güç sahibi evlat sahibi yetişkin bir kadınsınız artık. Aramayın sormayın. Bırakın o sizin peşinizde koşsun.

kardeşlerim kal kal diyince 7 8 gün daha kaldı.

Diyorum kimse destek çıkmadı yardımcı olmadı
Diğer kısımlara yorum yapmayacağım ama belki de kardeşlerinizin ısrarıyla yanınıza geldi, gideceğim diye tutturma nedeni gelmeye zorlanması olabilir, yerinizde olsam daha gideceğim dediği gün biletini alıp gönderirdim, kardeşleriniz kal dediği için zoraki kalan biri anneniz, keşke geldikten birkaç gün sonra evine gönderseydiniz, ayrıca geçmişi ve annenizin kafa yapısını değiştiremeyeceğinize göre kimse bana destek çıkmadı deyip eskiyi tekrar tekrar açmanın anlamı yok.

Hukuki olarak hakkı yok benim bildiğim, öldüğü zaman miras davası açabilirsiniz

Geçen konunuzda sizi eleştirdim diye bayagı çemkirmiştiniz ama her konuda daha iğrençleşiyor yazdıklarınız.

Anneniz bebeğimize bakmak için evinize geliyorsa yol parasını evet siz ödersiniz, üstelik evinize gelen herhangi bir kişinin bile lokmaları sayılmaz çok yiyo burada bedava buldu aç köpek muamelesi yapılmaz ya. Vallahi ben utanıyorum sizin adınıza.

Ne bakması ya bebeğim 7 aylık güya bakmaya geldi 5 gün sonra gidecem gidecem diyor. Ayrıca bugüne kadar onlar da gelse bende gitsem bütün yol masrafını mutfak alışverişini karşıladım. Ama onlar 1 kuruş vermiyor. Erkek kardeşime gelince 1 ev parası veriyorlar. Bebeğe baktığı yok 1 hafta kaldı zoraki hepsi bu. Bugüne kadar dünyanın parasını verdim artık vermek istemiyorum ben sürekli vereyim onlar da erkek diye onlara ev alsın araba alsın adalet mi bu? O cümleme takılmışsın ama artık bana sanki bir rakip muamelesi yapıyor bizde seni büyüttük sende mecbur vereceksin verdin de sen evladına bunu der misin? Benden baya yediler artık vermicem ben öldüm desem 1 kuruş vermezler

Valla görüsmeyin. Görüşüp görisüp aglamalı kavgalı hayat zor

Ben şunu merak ettim, ailenizin durumu iyiyse ki kardeşinize ev alıyorlar, 200 g altın veriyorlar araba için, siz neden sürekli para yardımı yaptınız?

Haksızlığa uğramak hele ki anne tarafından insanı çok yaralıyor.”Biz seni okuttuk,senin için kolumdaki bileziği verdim.”dediğinde dünyaya getirdiğin çocuğun eğitim masraflarını karşılamak zorundasın,bu bir lütuf değil.”deyin.Niye bu kadar para yedirdiniz ki ailenize.Hak etseler eyvallah.Görüşmeyin bundan sonra,uzak durun.

Sürekli para istiyorlar artık bıktım bunlardan bende vermicem ne olursa olsun dedim
Vermeyin. Verip kötü olmuşsunuz bir de vermeyip kötü olun. Bir de terapi alın. Hala ilgi bekliyorsunuz bu da sizi yopratıyor. Malesef cocuğuma da insan annesinin davranışlarını kopyaliyor. Farkındalık kazanırsa tabiki durum degişiyor.

Bırakın anneniz evleri erkeklere versin, hiç sesinizi çıkarmayın uyanmasın. Öldükten sonra miras davası açarsınız. Böyle anneler hep erkek evlatlara yediriyor ama elden ayaktan düşünce de kızlarının kapısını tirmaliyorlar. O gün gelince siz de kapınızı kapatirsiniz

Annenize harcadığınız her paranın hesabını mı tutuyorsunuz?
Allah korusun sizin gibilerden.Doğumunuzdan itibaren size yapılan masrafları ödeyip öyle konuşun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…