- 7 Eylül 2014
- 644
- 594
- 103
- Konu Sahibi Kimimkiben82
Çok merak ediyorum kızlar; anneniz giydiğinize, gittiğiniz yerlere, tarzınıza, para harcamanıza, kısacası tüm hayatınıza karışıyor mu?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimki telefonda derin dondurucu aldım mutfağa kurdum çıkar onu ordan şu odaya koy diye direktif veriyoBenm annem karışırdı,evlendim hala karışıyorayri sehirlerdeyiz kamerali görüştüğümüz zamanlar,benden çok arka plani inceliyor. Mutfağı göster bakim der arada ben isyan ederim
Üstümde değişik bişey görse "kizzzz savurgannn,gözü doymaazzz yine kiyafet mi aldinnn ayhhh ben bu kızı adam edemedim" diye söylenir bide
![]()
Yok benimki doğunca salmış sokağa ne halim varsa görmüşüm.Çok merak ediyorum kızlar; anneniz giydiğinize, gittiğiniz yerlere, tarzınıza, para harcamanıza, kısacası tüm hayatınıza karışıyor mu?
Evliysen karışması abes.Iyi o zaman normalmiş. Evliyim. Ama artık ağır eleştirileri kaldıramıyorum
hahaha seninkide az çılgın değil yaniBenimki telefonda derin dondurucu aldım mutfağa kurdum çıkar onu ordan şu odaya koy diye direktif veriyoAllah uzun omur versin biz yaşlandığımızda da onların çocukları olarak kalacağımızdan mutevellit buna set çekemeyeceğiz,amaaan kızsamda çekmek isteyen yok zaten karışsın
![]()
Yok benimki doğunca salmış sokağa ne halim varsa görmüşüm.
Yaş kaç?
Tek çocukmusun ben tek im benimki de çok düşüyo ustumeBenim annem beni mallaştırmak için elinden geleni yapıyor. Kendime olan güvenimi azaltıyor her gün. Her şey günah ona göre, hiç bişey yapmamak Lazım. Mal gibi yaşsmak dışında
Tek çocukmusun ben tek im benimki de çok düşüyo ustume