yine başroldeler!

niyal

Guru
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2009
619
10
298
Şanlıurfa
sabahın 7-8inde evden çıkıp işe gitmiş ve 25 dakika önce gelen eşim annesigilin telefonuyla kendi arabasını yeni yıkattığı için benim arabamıda alıp kaynanamları düğüne bırakmaya gitti.
1. bu memleketin hiç mi dolmuşu otobüsü yok? bigunde binmeyi deneyin!!!
2. eşim yeni ewe geldiğini söylüyor yorgunum diyor hala diorsunuz gel bizi bırak.
3. madem o kadar bi tarafın ağır, gitme elalemin düğününe! sanki tek oğlunuz olan kocamla benim düğünüme millet akın mı etti???
4. hadi simdi bıraktı ya bide gidip düğün cıkışı onları almak war.

ya burdan sesleniyorum lütfen yeter! bukadar yüzsüz olmayın ki adamlar o kadar hakkı gibi görüor ki bunu! ama suç benim saf eşimin galiba dicem götürmese ona küsüyorlar bunuda biliyorum! yeter ama ya ağlıcam!

ewden cıkarken eşimle kawga ettik. dedim ta burdan seni mi çağırıyorlar yuh diye. oda bana bağırdı bıktım ya ikiniz arasında kalıyorum diye... bende dedim benim yaptığım bi ... yok kusura bakma diye...

ne yapmalı? yoksa susmalı mı? ama içim parçalandı!

P.S.: gerçekten ağır olmuş arkadaşlar.. yok yok sorun kalmadı artık. bende ağır konuşmuşum eşime ama ona kıyamadığım, börek yaptığım:) ve yalnız kalmamak içindi. tüm yazılar boyunca birilerini kırdıysam üzgünüm.

Son düzenleme:

oh çok güzel olmuş,o kadar yıl kahrını çeken anne babasını da bi zahmet gidecekleri yere kadar götürüversin eşiniz. hem sizi çağırmamışlarki oğullarını çağırmışlar size ne oluyor anlamıyorum...yorulan eşiniz giden eşiniz ona bide siz dırdır edip yoruyosunuz.
tabiki bırakacak deyim yerindeyse .... gibi bırakacak,ailesinin hizmetine koşacak, iyi bari evlendi diye hiç yapmasın hizmetlerini.bu ülkenin dolmuşu otobüsü varsa siz biniverin bi zahmet,siz şu genç yaşınızda arabayla gezerken 60-70 yaşındaki insanlara otobüse binsinler diyosunuz.
oh valla eşiniz çok güzel yapmış.ben sevindim.

Ben bu aileleri anlamıyorum. Birazcık insanlık olur ya,düşünürler oğlum yorgun argın eve gelmıs der valla eşinde birazda iş bitiyor. taviz tavizi dogurur.

seni tebrik ediyorum arkadaşım
konu sahibi arkadaşım unutmayın ki ilerde sizinde evlatlarınız olucak sizde yaşlanıcaksınız bunu arada da olsa düşünün ......
anne baba her eziyeti çeksin bu yaşa getirsin neyse hakkımzıda hayırlısı ne diyim.....

1-walla annesi 47 babası 49 yaşında...
2-inşallah aynı durum senin başına gelir. amin.
3-ben eğer onları düşünen biir olmasaydım (böyle hayrsız bi gelin muhabbetini hiç çekemicem) öğlenleyinde ben bıraktım gidicekleri bi komşu gezmesine...

neyse başına gelmeyen anlayamaz galiba seni anlıyorum. Allah fazlasını değil aynısını yaşatsın aklınada ben geleyim

Ben bu aileleri anlamıyorum. Birazcık insanlık olur ya,düşünürler oğlum yorgun argın eve gelmıs der valla eşinde birazda iş bitiyor. taviz tavizi dogurur.

anne babanın o evladı yıllarca bu yaşa getirmek için çektiklerinin yanında bu düşüncesizlik mi sizce yada o fedakarlığın yanında bu yorgunlukmu sizce dediğim gibi sizinde evlatlarınız olucak sizlerde yaşlanıcaksınız arkadaşım ......

doğurduğum, binbir emeklerle büyüttüğüm oğlum duracak, ben düğüne otobüsle mi gideceğim?

bu ne vicdansızlık ya? adam sizin kocanız diye anneciğinin bir düğüne götüremeyecek mi? bir de küfürlü konuşmuşsunuz.. allah eşinize de kayınvalidenize de sabır versin.

ayrıca konudan alakasız not: güzel türkçemizde v harfi bu şekilde yazılır; w şeklinde değil..

yani nasıl desem bilemiyorum, kırmak istemem kimseyi ama çok yanlışınız var bana göre. anadır babadır yahu yapmayın etmeyin allah aşkına. bütün forum bu konulardan geçilmiyor.

anadır babadır evladıdır onların, vicdanlı olmak lazım

yaw arkadaşlar benimde 2 tane ewli abim war ve annem 55 babam 58 yaşında... babamın arabası suanda abimde we abimi yormamak için otobüsle gidiyorlar abimi bi gün olsun gel bizi buraya bırak demediler??? ve benim ailem urfa gibi ufak yerde değil, ankaradalar....benimkiler mi anşayışlı bunlar mı suyunu çıkaroıyor anlayamadım veya gerçekten ben yanlış aktarıyorum...

gerçekten üzülmesem buraya yazmazdım ve dedim 2-3 kişi tawsiyede bulunur veya boswer ailesi işte yapıcak desindi yeterdi... yok oh olsun falan nedir??? kırıcı oldu gerçekten...

siz eşinize merhamaet etmemişsiniz hanfendi, hakaretleri savurmuşsunuz, eşinize, yani kendi kocanıza! biz sanalda gördüğümüz bir karaktere neden merhamet edelim? yanlışsa yanlıştır..

hayatım erkekler aileleri konusunda cok hassas oluyolar(en azından benmki öyle) sen bu konuyu açmaya kalksan eminim ailesini haklı cıkartıcak

sağol arkadaşım. haklısın annesi babası kesinlikle zorda kalırsa yanında olacak hatta olacağız ama hergün olmuyor gerçekten fazla geldi... veya ailemle karşılaştırmamalıyım herkes aynı değil değil mi?

(buarada sanırım kendi kendimi avutmaya başladım hepinize teşekkürler)

keyfi düğün gezmesi için sabahın köründen akşamın yarısına kadar çalışan oğlunu
yorgunum demesine rağmen çağıran anne çok mu masum şimdi
hastalık değil sökellik değil
eğlenecek gezecek kadar sağlıkları varsa otobüse de taksiye de binebilirler pekala
düşüncesizlik yapılan
he anne hasta olmuştur iğnesi vardır hastaneye gidicektir
ya da elzem acil bi durum vardır gitmeyen evlat hayırsız
ses eden gelin çeçerondur anlarım da
bu durumda konu sahibine hak vermeden edemicem
ince fikirden yoksunluk
oğlunu özel şöför yerine koymaktır...

Sonuçta sizden istememişler ki kendi ÖZ OĞULLARINDAN istemişler, niye bu kadar tepki hiç anlamadım. Eşinizle sizin aranızı mı bozmak istediler, boşandırmak için mi uğraştılar, çocuğunuzdan mı ayırdılar küfür mü ettiler? Gerçekten KKdeki kadınların sornları içinde böyle bir dert okuyunca çok şaşırdım

bak arkadaşım kimse kimseye tabiki oh olsun demez yargılamaya da hakkı yok ama siz bi topik açtınız bizde konu hakkında fikirlerimizi yazıyoruz ayrıca arkadaşı neden desteklediğimi az çok anlamışındır mesajlarda ama her insan bir değil senin annen baban öyle düşünebilir eşinin annesi babası daha farklı yada daha kaprisli olabilir peki demek istediğim bu yaşa getiren insanlar için bu kadarı yorgunluk mu sizce yada sorun yaratıcak bi konumu artık onları siz idare ediceksiniz yaş ilerledikçe siz olgunlaşıcak onlarsa çocuklaşıcak arkadaşım siz kendi anneniz babanız bunu istese böyle mi düşünüceksiniz onlarıda lütfen kendi anneniz babanız gibi görün inanın o zaman yaptığınız herşeyi eziyet değilde seve seve yapıcaksınız onları mutlu edince siz daha çok mutlu olucaksınız neyse bu benim fikrim ......

hayatım erkekler aileleri konusunda cok hassas oluyolar(en azından benmki öyle) sen bu konuyu açmaya kalksan eminim ailesini haklı cıkartıcak

ya hergün gidiyor zaten bi yerlere bırakmaya o gitmese ben gidiyorum benim icin önemli değil ama bugün birşeyler hazırlamıştım çay falan başbaşa içeriz diye... bide hamilelikte 28. hafta... daha ewleneli bir yıl olmamış... sanırım hepsi çıktı birandan içimden...

birileri sizin sırtınızı sıvazlasın diye neden konu açtınız niyal? konu açmak demek, her türlü yorumu almaya hazır olmak demekttir.

olumsuz yorum yapan bir arkadaşımıza da (yani sizin sırtınızı sıvazlamayan) beddualar etmişsiniz.. gerçekten çok fevrisiniz. umarım reel hayatta da bu kadar agresif ve bencil değilsinizdir.

canım öyle diyorsunda benim bildiğim anne babada fedakar olandır evladına kıyamayandır
o işten yorgun argın gelmiş kıyamayız dememişler.
artık herkesinde kendine göre bir hayatı oluyor evlendiği zaman

evet düşüncesizler iyi yapmışsın
burdaki bazı insanları hiç anlamıyorum
doğurdular büyüttüler diye kölesi mi olmak zorunda yani kocası
doğurduysalar bi zahmet büyütmek zorundalar zaten
adam evlenmiş barklanmış artık onun ailesi karısı çocukları
ne demek her istediğinde koşmak
acile filan götürse neyse yine gayet de keyiflerinden gezmeye gidiyorlar
gayet de gençlermiş ayrıca benim annem bu yaşlarda ve hala çalışıyor yani

teşekkürler... ama gerçekten çok fazla hemen hemen hergün... eşim olmasa ben bırakıyorum birde seviyorum kayınwalidemi o yüzden kıyamıyorum ama gerçekten çok geldi bugün bana...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…