yine başroldeler!

bencede canım sağolasın yazın harika... teşekkür ettim:)

ay açıkcasını söyleyim bugün eşim ewde yok görümcem gelecek (yaşı 19) ben ewe geçiyorum yenge beni gelip alırsın dedi birazdan gidip alıcam:))

ay şuna bak yaaa tam şaka gibi, seni kıyasıya eleştiren insanlar buna ne diyolar acaba? 'alıcaksın tabi, kocana 19 yıl kardeşlik yapmış o, arabaanın benzini biterse de sırtında taşıyıver bi zahmettt.. nihahaha

haklısın canım kimisi oğlum yorgun kıyamam dinlensin diyo(bir anne kıyarsa bir evlada herkez kıyar)kimiside oğlum marketten 3 kiloluk yoğurt aldım taşıyamıyorum gel beni al diyip kanının son damlasına kadar sömrüyor.ikiside anne işte

annem takıp takıştırıcak,sürüp sürüştürücek uzak bir akrabanın düğünününe getirmesi için eşimi yorgun haliyle özel şöförlüğe yollicem ASSLA.düğüne gidiyorlar acil servise diil

Eskiden eşimin ailesi de zevki için yok düğüne gidicez bizi götür, yok şu alınacak git al, yok bu yapılacak yap derlerdi hala da öyleler,
evlendik üzerinden iki hafta geçti eşim haftasonu da çalıştı pazar günü akşam geldi aradılar tüp doldurulacak git doldur diye,
ben söylendim ne ya arasınlar tüpçüyü getiriyorlar kapıya sen bütün gün çalıştın yorgunsun niye sana yaptırıyorlar dedim,
Eşim ben yapıyorum sen ne karışıyorsun yorgunsam ben yorgunum dedi.
Baktım ben söylendikçe eşim onları savunuyor, ben suçlu oluyorum bıraktım bana ne ne halin varsa gör dedim.
Ailesi hala aynı ama eşim artık söyleniyor ve inanır mısınız aradıkları zaman telefonlarını açmıyor, o açmayınca beni arıyorlar bıktı artık adam.
O da artık söyleniyor gidin kendiniz yapın diye ama yine arada yapıyor tabi.
Tabi ki ailesi yapacak bazı şeyleri ama aşırıya kaçtığı zaman insanı yoruyor, bıktırıyor.
İnsan elinden geldiğince kimseye yük olmamalı, kendi evladına bile.

Anne,babasi tabiki hizmet edicek,yoksa hesabi buyuk olur unutmayin....

Anne,babaya uf bile dememek lazim unutmayin..

genc kizlarimiz artik boyle malesef,biz evlendik tamam artik bizi rahatsiz etmeyin gibi bir havaya giriyorlar ..biz esleriyiz evet ama onlarda ailesi bu dengeyi bizim kurmamiz gerekir..annesini babasini sevmeyen bir koca sizi ne kadar sevebilir...benim kocamda anne ve babasina cok duskundur onlarin bir dedigini iki etmez,kiz kardesine elimizden geldigince maddi yardim yapariz,bir kere olsun hayir yapamazsin edemezsin demedim... annendir yapalim ,edelim , sakin gonlunu kirma,zaman zaman annesine kizdigida olmustur ,,hadi canim anneyle kuskunluk olmaz der onlari baristirirdim...inanin boyle yapmakla biz kazandik .

insan tabiki ailesine hizmeti sürdürecek üzerlerimizde hakları var dolmuş otobüsle bi yerlere gidipp gelmek pekde kolay değil anlıyorum ama arkadaşada yüklenmemek lazım o an sinirlenmiş paylaşmış burda akşama kadar eşini bekledi belkide onunla vakit geçirmek istedi bide bu taraftan düşünmek lazım ailesini bıraksa bile en azından düğün bitiminde kendileri taksi ile dönebilirler sonuçda hem bırak hem al biraz sıkıntılı yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…