yine başroldeler!

üzülmesin diye görmesini istememiştim.. vay be aklıma gelmeyen ne kadar şey warmış??? süpersiniz:)

üzülmesin diye görmesini istememiştim.. vay be aklıma gelmeyen ne kadar şey warmış??? süpersiniz:)

canım ya eşinin üzülmesine dayanamazmış kıyamam:) üzülmesini istemiyosanız ben bi b.k yapmıyorum diyip de adamı gittiğine gideceğine pişman edecek kavga yapmasaydınız,bu daha kolay olurdu sanki üzülmemesi için...
sizin niyet belli,hiç de aklınıza gelmediğini sanmıyorum...allah o kayınpedere kayınvalideye kolaylık,eşinize de biraz herşeyi idrak etme yeteneği versin..

biri 47 biri 49 yaşındaymış farkındamısınız bu yaşlarda insanlar en yorucu işlerde bile çalışıyor kaldıki otobüse binmek zor olmasa gerek
doğurduğunuz çocuğunuz köleniz değil
tabiki yanınızda olcak hastalansanız ilgilencek ama bu bi düğün sonuçta ve oğlunuzda yorgun bırak al falan niye ya
bizim insanımız orta yaşın üstüne biraz çıktımı tamam yaşlanır hemen ay yaşlıyım yürümem ay yaşlıyım yapamam

neden bu kadar çok alındınkii.. yani aslına bakarsan sinir bozucu bi durum yok..
yaşlı insanlar, imkan varken bide otobüse mi binsinleer..
burdaa kaynanasından dayak yiyen, azarlanan bir sürü insan var bence bunu sorun etmemelisin üstelik eşinin annesi tabikiii uygun oldukca getirip, götürücek..
ilerde sende yaşlanıcaksın ve çocugundan bu tür şeyler isticeksin.. kabul etmeyip, sana arkasını döndüğünde asıl o zaman için parçalanıcak..

helal olsun size sevgiyle alnınızdan öpüyorum

Bir koca annesinden vazgeçmez, ama eşinden vazgeçebilir.

Kimse annesini atamaz.

Aralarına girmeyin.

Bu kadar büyütmeyin.Yoksa hep böyle başınız ağırır.

evet oğlum olacak Allah izin verirse. sadece ilk yazımı okumuşsunuz sanırım, anlıyorum neden böyle dediğinizi.

bizim gibi düşünenler için devletin bir fon ayırması lazım,neslimiz tükenmek üzre çünkü...biz yaşlıya sevgi ve saygı duyulması "zorunluluğu"yla büyütüldük.ben kayınvalidem hakkında kötü düşünsem annem bana kızar ilk önce.çok rahatsız edici,bencil düşünceler bunlar,yeniçağın gelinleri kv ve k.peder kendilerini sömürüyo,kendilerini kullanıyo gibi düşünüyorlar.hiç akıllarına gelmiyor sevdikleri adamı onların büyüttüğü.

kayınvalidenizin yaptığı çok anlamsız bir şey değil eğer bunu adet haline getirmedilerse sizinde yaptığınız hoş olmamış sanırım bunda hormonların ve yaşanmışlıkların etkisi var lütfen sakin olun kendinizide eşinizide ve bebeğinizide üzmeyin
ayrıca yapılan yapıcı olmayan eleştirilerede lütfen karşılık verip prim kazandırmayın insanlar çok seviyorlar maalesef olumsuz eleştirileri unutuyorlar konu sahibinin ne ruh hali ile buraya yazı yazdığını eleştiride olucaktır mutlaka ama bunun konu sahibini üzmekten başka bir anlamı yoksa yani yapıcı bir eleştiri değilse sorunu halletmeye yönelik neden yazarlar bilmem açıkçası bu tip arkadaşların içe bastırılmış duygularını burada gösterip rahatladıklarını düşünüyo ve çok üzülüyorum onlar için Allah yardımcıları olsun....

eğer ki sadece konu eşinizin annesini ve babasını düğüne götürmesiyse yanlış düşünüyorsunuz diğer arkadaşlara katılıyorum..
bence başka şeyler var siz sadece bu noktada patlamışssınız..

eğer ki sadece konu buysa benim 47 ve 49 yaşlarındaki annemi babamı altımda araba varken otobüsle bi yere göndermekten ben utanırım
yorgunluktan ölüyor dahi olsam ben alırım arabamı nereye istiyorlarsa götürürüm..
eminim ki o anne ve baba evlatlarını yetiştirmek için neler çekmişlerdir..
diğer kardeşlerle kıyaslama var sanırım diğer kardeşlerin yaptıkları zaten başlı başına hata o da onların yaptığı hataya mı düşsün..

eğer ki sorun sadece buysa gerçekten çok yanlış ama bana başka olaylarda varmış da siz bu konuda patlamışssınız gibi geldi..
aradaki yorumları okumadım sadece ilk sayfayı okudum arada yazdıysanız bişeyler bilemicem..

herşey gönlünüzce olsun

Çok haklısın vallahi guniz.Tükenmek üzere.Herkes bir beklenti içinde.Kaynana diyince öcü geliyor akıllarına.

ama eden bulur etme bulma dünyası

Allah Allah ilk mesajımı mı düzeltsem??? ya ben kayınvalidemi seviyorum yorumları okurken ben neymişim dedim kocamı dövmüşüm sanki kaynanamı zincire bağlayıp işkence yapıyormuşum gibi geldi.
Bu bir derdim var değil mi? bu akşamda benim derdim buydu yazdım.
kayınvalidemidee eşimide çok seviyorum ama bugünkü yaptıkları fazla geldi içimi döktüm sanala...
neyse herkese Allah hakettiğini versin amin

Madem seviyorsunuz niye bu kadar tepki gösterip eşinizle tartıştınız?

Konunuzun başlığı yine başroldeler hiçte sevimli bir başlık değil..

Bunu söylemeseniz bende hergün kaynanasıyla sorun yaşıor sanacaktım tüh.

boşuna canım kendini hırpalama bazı insanlar anlamak istedikleri gibi anlarlar
nefret ettiriyorlar şuraya konu açmaya yahu..

Son düzenleme:
Çok haklısın vallahi guniz.Tükenmek üzere.Herkes bir beklenti içinde.Kaynana diyince öcü geliyor akıllarına.

ama eden bulur etme bulma dünyası

eden bulsun valla ben anneye babaya yapılan kötülükler karşılıksız kalırsa üzülürüm.hiç zerre içim acımaz kayınvalide kayınpederiyle zıtlaşıp da eşiyle arası bozulan kadınlara, ya da erkeklere. çünkü anne baba eş için değişilmez...sen biliyosun yazdıklarımdan ama tekrarliim; şunun şurası kaç yıldır tanıdığın bir kadın/erkek,senin anne babanın yerini alamaz.benim eşim annem/babam/kardeşlerimden sonra geldiğini bilir.bu sayede ayağını denk almak zorunda kalır bana ve aileme karşı.
bende eşimin gözünde ailesinden annesinden babasından kızkardeşinden sonra gelmeliyim.yoksa o sevginin gerçekliğine inanmam. üç yıldır tanıdığı kadın için ailesini silebilen,üç aylık kadın için de karısını siler. benim için böyledir yani.

canım boşver aldırma kim ne yazarsa yazsın sorsan herkes bişeyler anlatır kayınvalidesi kaynatası hakkında kimse sütten çıkma ak kaşık değil birbirimizi kandırmayalım
canım hamileymişsin ya kafana takma boşver eşin götürüyorsa götürsün enazından sen in yüzünden götürmedim diye laf edip daha çok sinirlerini bozamaz yoruldum dediğinde sen bana değil annene söyle der geçersin

Evet aynen öyle cnım.

Benim annemde ilerde kaynana olacak bizim gelinde mi bizim hakkımızda böyle düşünücek ?

Bi önyargı var kaynana-kayınbabada.

Yaw iki çift tatlı söz söyle yüzlerine çok mu zor?

Eşiniz böyle çok dayanmaz.

Benim kaynanam birşey dese aldırmam eşime yansıtmam zaten 1 saat sonra unuturum bile ne dediğini.

Güzel evimin huzurunu niye bozayım.Tüm mesele ayak uydurmak onları benimsemek.SEn benimsemezsen ne yapsalar boş size dert olur.

benim gibi düşünenler de varmış. Buna çok sevindim.ağır eleştirilerde bulunan arkadaşları çok ayıpladım...

aynen yazsam destan olur veremem desen olmuyor.inan biri traktöre benzin alacak bizim oğlan sanayiye git al ,biri yolda kaldı git al.birinin başka ilde hastane randevusu ta oraya götür nerde kaldı bizim tatil bu bahsettiğim yerler öyle 5 dk gidilebilecek yerler değil yani.
tatil değil bizimkisi işte.biri otogara gidecek ttaaaaabilmem nerde oraya götür bitmiyor. ya üstelik kendi arabalarıda var

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…