niye eşinizin görmesini istemiyosunuz ki,anne babasına yüzsüz demişsiniz altı üstü?
ben burda yazdıklarımın hiçbirini eşimin görmesinden korkmam mesela. çünkü gerçekte nasılsam burda da öyleyim.
ama demekki siz değilsiniz...neyse benim içim rahat,sizin olmasa iyi olur.altı üstü eşiniz anne-babasını düğüne götürmüş diye parçalayın kendinizi,hatta yetmedi krizlere girin belki eşiniz ailesinden soğur...
üzülmesin diye görmesini istememiştim.. vay be aklıma gelmeyen ne kadar şey warmış??? süpersiniz:)
sabahın 7-8inde evden çıkıp işe gitmiş ve 25 dakika önce gelen eşim annesigilin telefonuyla kendi arabasını yeni yıkattığı için benim arabamıda alıp kaynanamları düğüne bırakmaya gitti.
1. bu memleketin hiç mi dolmuşu otobüsü yok? bigunde binmeyi deneyin!!!
2. eşim yeni ewe geldiğini söylüyor yorgunum diyor hala diorsunuz gel bizi bırak.
3. madem o kadar bi tarafın ağır, gitme elalemin düğününe! sanki tek oğlunuz olan kocamla benim düğünüme millet akın mı etti???
4. hadi simdi bıraktı ya bide gidip düğün cıkışı onları almak war.
ya burdan sesleniyorum lütfen yeter! bukadar yüzsüz olmayın ki adamlar o kadar hakkı gibi görüor ki bunu! ama suç benim saf eşimin galiba dicem götürmese ona küsüyorlar bunuda biliyorum! yeter ama ya ağlıcam!
ewden cıkarken eşimle kawga ettik. dedim ta burdan seni mi çağırıyorlar yuh diye. oda bana bağırdı bıktım ya ikiniz arasında kalıyorum diye... bende dedim benim yaptığım bi b.k yok kusura bakma diye...
ne yapmalı? yoksa susmalı mı? ama içim parçalandı!
oh çok güzel olmuş,o kadar yıl kahrını çeken anne babasını da bi zahmet gidecekleri yere kadar götürüversin eşiniz. Hem sizi çağırmamışlarki oğullarını çağırmışlar size ne oluyor anlamıyorum...yorulan eşiniz giden eşiniz ona bide siz dırdır edip yoruyosunuz.
Tabiki bırakacak deyim yerindeyse .... Gibi bırakacak,ailesinin hizmetine koşacak, iyi bari evlendi diye hiç yapmasın hizmetlerini.bu ülkenin dolmuşu otobüsü varsa siz biniverin bi zahmet,siz şu genç yaşınızda arabayla gezerken 60-70 yaşındaki insanlara otobüse binsinler diyosunuz.
Oh valla eşiniz çok güzel yapmış.ben sevindim.
niyal inşallah bir erkek evladın olur canım hamileymişsin cinsiyetini bilmiyorum ama hayırlısıyla doğurmak nasip etsin de yani bilmiyorum ben eşimin ailesini günahım kadar sevmem doğruya doğru ama ben kesinlikle eşime kendilerini oraya buraya götürtüyolar diye sitem etmem. Hakkım yok buna çünkü o ana babanın onda emekleri anlatılamaz heralde.hiçbişey yapmasan 9 ay karnında taşıyosun bak sende de bebek var evladının eşi arkandan böyle bir konuda serzeniş etse ne düşünürsün. biraz objektif olup empati yapmakta yarar var diyorum. Tek derdin bu olsun burda millet nelerden yakınıyo arada fırsatın olursa oku bak şükret haline.Bu arada rabbim analı babalı büyütsün bebişinizi huzurla mutlulukla inşallah alırsınız kucağınıza
neden bu kadar çok alındınkii.. yani aslına bakarsan sinir bozucu bi durum yok..
yaşlı insanlar, imkan varken bide otobüse mi binsinleer..
burdaa kaynanasından dayak yiyen, azarlanan bir sürü insan var bence bunu sorun etmemelisin üstelik eşinin annesi tabikiii uygun oldukca getirip, götürücek..
ilerde sende yaşlanıcaksın ve çocugundan bu tür şeyler isticeksin.. kabul etmeyip, sana arkasını döndüğünde asıl o zaman için parçalanıcak..
bizim gibi düşünenler için devletin bir fon ayırması lazım,neslimiz tükenmek üzre çünkü...biz yaşlıya sevgi ve saygı duyulması "zorunluluğu"yla büyütüldük.ben kayınvalidem hakkında kötü düşünsem annem bana kızar ilk önce.çok rahatsız edici,bencil düşünceler bunlar,yeniçağın gelinleri kv ve k.peder kendilerini sömürüyo,kendilerini kullanıyo gibi düşünüyorlar.hiç akıllarına gelmiyor sevdikleri adamı onların büyüttüğü.
helal olsun size sevgiyle alnınızdan öpüyorum
Allah Allah ilk mesajımı mı düzeltsem??? ya ben kayınvalidemi seviyorum yorumları okurken ben neymişim dedim kocamı dövmüşüm sanki kaynanamı zincire bağlayıp işkence yapıyormuşum gibi geldi.
Bu bir derdim var değil mi? bu akşamda benim derdim buydu yazdım.
kayınvalidemidee eşimide çok seviyorum ama bugünkü yaptıkları fazla geldi içimi döktüm sanala...
neyse herkese Allah hakettiğini versin amin
Çok haklısın vallahi guniz.Tükenmek üzere.Herkes bir beklenti içinde.Kaynana diyince öcü geliyor akıllarına.
ama eden bulur etme bulma dünyası
eden bulsun valla ben anneye babaya yapılan kötülükler karşılıksız kalırsa üzülürüm.hiç zerre içim acımaz kayınvalide kayınpederiyle zıtlaşıp da eşiyle arası bozulan kadınlara, ya da erkeklere. çünkü anne baba eş için değişilmez...sen biliyosun yazdıklarımdan ama tekrarliim; şunun şurası kaç yıldır tanıdığın bir kadın/erkek,senin anne babanın yerini alamaz.benim eşim annem/babam/kardeşlerimden sonra geldiğini bilir.bu sayede ayağını denk almak zorunda kalır bana ve aileme karşı.
bende eşimin gözünde ailesinden annesinden babasından kızkardeşinden sonra gelmeliyim.yoksa o sevginin gerçekliğine inanmam. üç yıldır tanıdığı kadın için ailesini silebilen,üç aylık kadın için de karısını siler. benim için böyledir yani.
keyfi düğün gezmesi için sabahın köründen akşamın yarısına kadar çalışan oğlunu
yorgunum demesine rağmen çağıran anne çok mu masum şimdi
hastalık değil sökellik değil
eğlenecek gezecek kadar sağlıkları varsa otobüse de taksiye de binebilirler pekala
düşüncesizlik yapılan
he anne hasta olmuştur iğnesi vardır hastaneye gidicektir
ya da elzem acil bi durum vardır gitmeyen evlat hayırsız
ses eden gelin çeçerondur anlarım da
bu durumda konu sahibine hak vermeden edemicem
ince fikirden yoksunluk
oğlunu özel şöför yerine koymaktır...
aynen yazsam destan olur veremem desen olmuyor.inan biri traktöre benzin alacak bizim oğlan sanayiye git al ,biri yolda kaldı git al.birinin başka ilde hastane randevusu ta oraya götür nerde kaldı bizim tatil bu bahsettiğim yerler öyle 5 dk gidilebilecek yerler değil yani.seni okadar iyi anlıyorumki... aynen çift maaşız ve 2 arabamız var ve bu inanılmaz fazla geliyor insanların gözüne. ben altınları bozdurup almışım eşimin şirket arabası... yav yazsam destan olur...
şuan eşim geldi ama gözyaşlarımı durduramadığım için yatak odasına kaçtm bilg.ı alıp. yanıma geldi niye ağlıyorsun dedi bende yok biley dedim sonrada beni üzüyorsun dedi bende ben bisey yapmıorum belki uyuyakalırım diye yatak odasına geldim dedim...
ama suan sunu biliorum patlama yaşıyorum....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?