yine başroldeler!

ben seni çok iyi anlıyorum...senin içine attığın seylerde varmış bu akşam hepsi çıkmış su üstüne.başımızın tacı ailelerimiz hiç kötülüğümüzü istemez ama bazen böyle zıtlıklar oluyo ne yazıkki...bende kayınvalidemi çok seviyorum saygım sonsuz ama doğum zamanımda cok zıtlastık çünki beni hiç anlamadı... sunu unutmayalım en cok öfkelendiğimizde beterin beteri var kaynana zulmü çeken okadar çok insan varki ... böyle düşününce insan şükrediyo.sakin olmaya bak sen canım bebeğin hissediyo artık yasadıklarını onu düşün kucağına alcağını düşün :))

benim durumumda olmak beddua gibi ise beni anlamışsınız teşekkürler.
rica ediyorum tüm cevaplarımı okuyun neden konu açtığımı belki anlarsınız.

aynı durum benim başıma gelsin başımın üstünde taşırım bu biiiir,
annesi babası genceciklermiş daha otobüse de ne hacet yürüyüverselermiş bu ikiiiiiii
aynı şeyi annen baban yaşasın gelinleri onlara laf etsin,başlarına kalksında,kayınpeder ve k.validenin nasıl hissettiğini anla bu üç..........

teşekkürler. haklısın tabi insanların başlarına ne kayınvalideler geliyor benimki şeker gibidir ama bugün olmasaydı... zaten eşim yarın mardinde... ortalama bir saat oldu daha gelmedi. yemin ederim evde yağ kalmamış yorulmasın diye alışwerişe gidelim demedim. ben böyle yaparken... sanırım bugün içimi boşaltma günüm. benim yüzümden bebekte sulugöz olacak benim gibi..

cnm şimdi sen annenle yada babanla her konuda aynı fikirdemisin yada sana her dedikleri mantıklı mı geliyo ama sevgin saygın var demi bu yaşa getirdikleri için ben bunu demek istedim anne baba bu yaşa getirene kadar insanın ömrü tükeniyo hastalanınca gecelerce uykusuz kalan o anne karnını doyurabilmek için çalışan o baba şimdi tmm düğüne gitmek için oğlunu çağırdılar tmm oğlan yorgun olabilir ama o anne baba ben yorgunum dedimi hiç onu bu yaşa getirene kadar bundan sonra da biz fedakarlık yapıcaz cnm artık onlar çocuklaşıcak kapris yapıcak yeri gelirse yoktan bişeye kızıcak ama artık biz onlara sahip çıkıp idare edicez ben bunu demek istedim yoksa konu oh çağırmışlar iyi yapmışlar değil anne babası yorgunda olsa tabi yapıcak yaa ......neyse bu benim fikrim tabii aman neyse konuyu uzatmıyalım ...

ya acil bir şey olsa ne bileyin hastalık gibi felan allah korusun tamam gidilir ama buda çok keyfi bir şey
seni anlıyorum ben arkadaşım.tamam annelerimiz babalarımız başımızın tacı ama herkesinde bir hayatı oluyor evlenince kendine göre düzeni oluyor
bence bunu kabul etmiyorlar

bir de bu senin de başına gelsin hikayeleri var ki aman Allahım..

konu açmışsın, insalar da gelmiş kendilerince görüşlerini ifade ediyor.. sen eşine küfrediyorsun, burada tanımadığın insandan iki yorum alınca senin de başına gelsin bilmem ne..

eşin zavallı ne yapsın? karısı ona küfretmiş annesini düğüne götürüyor diye.. annesini kıramadı düğüne götürdü yorgun argın yetmiyor, akşam da gelip kendisine bu sebepten küfreden karısının yanına gelecek.. üzüldüm adamcağıza..

ah be güzelcim inşallaaahh!!! amin. ben şimdi başlarına mı kaktım? yaw öğlen ben onları gezmeye götürmüşüm daha?

Ben sizi anlıyorum ve de hak veriyorum.Sonuçta hem gençler hem de düğüne gideceklermiş.Daha bir yılınız dolmadan böyle bir şey yapmayıp size zaman vermeleri gerekirdi,üstelik hamilesiniz.Anlayışlı olmaları gerekirdi ama bazen oluyor işte.Ben de genelde kendi ailemle kıyaslar üzülürüm bazen ama bu da yanlış sanırım.Bence eşinizle tartışmayıp o yokken onu özlediğinizi,evde yalnız kalmak istemediğinizi vs söyleyin.

ben de üzüldüm adamcağıza valla...allah yardımcısı olsun.

hormonlarında çok büyük etkisi var belki doğum yaptıktan sonra bunları okuyup güleceksin,çok farklı ve ilginç bi pskolojide oluyo insan :) hayatının en güzel dönemi tadını çıkar bebeğinle konuş,mutlu ol kendini mutlu edicek seyler yap kendin için değilsede bebişi düşün

tüm arkadaşlara teşekkür ederim yorumları ve vakit ayırdıkları için... şuanda eşim geldi ve ben çıkıyorum yazdıklarımı görmesini istemem.
Allah'a emanet olun. düğünden geri ewe bırakmaya giderken açar bakarım. şimdilik iyi akşamlar.

aynı sorun bizde de var ama allahtan biz yazdan yaza yaşıyoruz o problemi çoook uzaklardayız. ama yazın tatile mi gidiyoruz yoksa kocamın akrabalarına refakat etmeye mi bilemiyorum biz çift maaşlıyız ya bize bişey olmaz gözüyle bakılıyor. birininbaşı ağrıdımı koş arabayala hastaneye üstelik annesi babası değil ablaları.üstelik hepsinin arabaları var.ya sinirden inanın memleketine dahi gitmek istemiyorum bu yüzden resmen bizi kulanıyorlar .sırf bu yüzden eşim beni 39 derece ateşle bırakıp ablasına araaba bakmak için 100kmuzaklıktaki başka ile gittiler biliyormusunuz.üstelik bebğim 3 aylık filandı.eşime siteminikaç kere ettim gerçi sen beni o halimle bıraktın gittin diye.inanın memlekete gittiğimizde 20 günlük sürede 5- 6 defa 100 km yola çıktılar kaç defa bişley desen olmuyor.ha bide bikere de arabayı ödünç aldılar niye mi görümcemin kızı nişanlandı erkek tarafıyla elbise almaya gidecekler tabi tüm ailecek eeeeee bizim oğlanın arabasını alalım üstelik araba daha yeniiiiiaraba 8 de alındı akşam 9 da bırakıldı

arkdşlar yorumları niye bu kadar kırıcı yapıyosunuzki sonuçta arkadaş derdini anlatıyor size
sana gelince kardeşim haklısın bu konuda ana baba dogurdu diye çocuk ona kölelik edecek değil ve kayınvaliden suçlu arayıp bir işi olup olmadıgını sormuyor ve eşin yorgunum dedıgı halde gidiyor ve 2 saatlik keyfi bi iş için

Son düzenleyen: Moderatör:

seni okadar iyi anlıyorumki... aynen çift maaşız ve 2 arabamız var ve bu inanılmaz fazla geliyor insanların gözüne. ben altınları bozdurup almışım eşimin şirket arabası... yav yazsam destan olur...
şuan eşim geldi ama gözyaşlarımı durduramadığım için yatak odasına kaçtm bilg.ı alıp. yanıma geldi niye ağlıyorsun dedi bende yok biley dedim sonrada beni üzüyorsun dedi bende ben bisey yapmıorum belki uyuyakalırım diye yatak odasına geldim dedim...
ama suan sunu biliorum patlama yaşıyorum....

peki bu düğüne götürme dışında maddi olarak sizi çok sömürdükleri oluyormu? ,
eğer öyleyse belki bu son nokta olabilir canım

Son düzenleme:

sömürmek demeyimde maddi durumları olmadığı için eşimin sodexo kartı onlarda we gorumcelerimin kurs parasını falan ödedik kiii bunun yanısıra mobilya perde beyaz esya ve ew kredimizi kendimiz ödüyoruz...
ya hergün yaptığımız birsey esiminde benimde... ama bugun patlama günüm sanırım...:2:

niye eşinizin görmesini istemiyosunuz ki,anne babasına yüzsüz demişsiniz altı üstü?
ben burda yazdıklarımın hiçbirini eşimin görmesinden korkmam mesela. çünkü gerçekte nasılsam burda da öyleyim.
ama demekki siz değilsiniz...neyse benim içim rahat,sizin olmasa iyi olur.altı üstü eşiniz anne-babasını düğüne götürmüş diye parçalayın kendinizi,hatta yetmedi krizlere girin belki eşiniz ailesinden soğur...

niyal inşallah bir erkek evladın olur canım hamileymişsin cinsiyetini bilmiyorum ama hayırlısıyla doğurmak nasip etsin de yani bilmiyorum ben eşimin ailesini günahım kadar sevmem doğruya doğru ama ben kesinlikle eşime kendilerini oraya buraya götürtüyolar diye sitem etmem. Hakkım yok buna çünkü o ana babanın onda emekleri anlatılamaz heralde.hiçbişey yapmasan 9 ay karnında taşıyosun bak sende de bebek var evladının eşi arkandan böyle bir konuda serzeniş etse ne düşünürsün. biraz objektif olup empati yapmakta yarar var diyorum. Tek derdin bu olsun burda millet nelerden yakınıyo arada fırsatın olursa oku bak şükret haline.Bu arada rabbim analı babalı büyütsün bebişinizi huzurla mutlulukla inşallah alırsınız kucağınıza

canım sinir olma kimsenin ruhu duymaz eşinle de boşyere huzursuzluk yaşarsın biz şuan araba alma arefesindeyiz allah izin verirse biliyorum ki bizim durumumuz bile öyle olacak nereden çıkardın diye düşüne bilirsiniz
ama kayın pederim hastalansdı hastaneye getirecekler ilçede oturuyolar 30 dakikalık yol var eşimin abisi kardeşi ablası hepsi babalarının yakınında hatta abisi aynı sokakta işyeri var eşime araba bulduruyolar ki babaları hastaneye yatsın eşimin araba ararken ayaklarına kara sular indi
bulduda ne oldu sanki adam zor minnet onları hastaneye getirdi nüfus cüzdanlarını kaybetmişler hastaneye alınmıyacaklarını bile bile gelmişler tabi bide geri götürdü hadi 2 gün sonra sen yine araba bul tabi eşşek varya bedava gidiliyo arkadaşlara boyun eğmeside olsun eysin herkes kendi başına gelince bilir kınamıyorum seni herşey haddini aşınca insanı sinir ediyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…