ya hergün gidiyor zaten bi yerlere bırakmaya o gitmese ben gidiyorum benim icin önemli değil ama bugün birşeyler hazırlamıştım çay falan başbaşa içeriz diye... bide hamilelikte 28. hafta... daha ewleneli bir yıl olmamış... sanırım hepsi çıktı birandan içimden...
birileri sizin sırtınızı sıvazlasın diye neden konu açtınız niyal? konu açmak demek, her türlü yorumu almaya hazır olmak demekttir.
olumsuz yorum yapan bir arkadaşımıza da (yani sizin sırtınızı sıvazlamayan) beddualar etmişsiniz.. gerçekten çok fevrisiniz. umarım reel hayatta da bu kadar agresif ve bencil değilsinizdir.
1-walla annesi 47 babası 49 yaşında...
2-inşallah aynı durum senin başına gelir. amin.
3-ben eğer onları düşünen biir olmasaydım (böyle hayrsız bi gelin muhabbetini hiç çekemicem) öğlenleyinde ben bıraktım gidicekleri bi komşu gezmesine...
neyse başına gelmeyen anlayamaz galiba seni anlıyorum. Allah fazlasını değil aynısını yaşatsın aklınada ben geleyim
ben seni çok iyi anlıyorum...senin içine attığın seylerde varmış bu akşam hepsi çıkmış su üstüne.başımızın tacı ailelerimiz hiç kötülüğümüzü istemez ama bazen böyle zıtlıklar oluyo ne yazıkki...bende kayınvalidemi çok seviyorum saygım sonsuz ama doğum zamanımda cok zıtlastık çünki beni hiç anlamadı... sunu unutmayalım en cok öfkelendiğimizde beterin beteri var kaynana zulmü çeken okadar çok insan varki ... böyle düşününce insan şükrediyo.sakin olmaya bak sen canım bebeğin hissediyo artık yasadıklarını onu düşün kucağına alcağını düşün :))
canım öyle diyorsunda benim bildiğim anne babada fedakar olandır evladına kıyamayandır
o işten yorgun argın gelmiş kıyamayız dememişler.
artık herkesinde kendine göre bir hayatı oluyor evlendiği zaman
aynı durum benim başıma gelsin başımın üstünde taşırım bu biiiir,
annesi babası genceciklermiş daha otobüse de ne hacet yürüyüverselermiş bu ikiiiiiii
aynı şeyi annen baban yaşasın gelinleri onlara laf etsin,başlarına kalksında,kayınpeder ve k.validenin nasıl hissettiğini anla bu üç..........
bir de bu senin de başına gelsin hikayeleri var ki aman Allahım..
konu açmışsın, insalar da gelmiş kendilerince görüşlerini ifade ediyor.. sen eşine küfrediyorsun, burada tanımadığın insandan iki yorum alınca senin de başına gelsin bilmem ne..
eşin zavallı ne yapsın? karısı ona küfretmiş annesini düğüne götürüyor diye.. annesini kıramadı düğüne götürdü yorgun argın yetmiyor, akşam da gelip kendisine bu sebepten küfreden karısının yanına gelecek.. üzüldüm adamcağıza..
teşekkürler. haklısın tabi insanların başlarına ne kayınvalideler geliyor benimki şeker gibidir ama bugün olmasaydı... zaten eşim yarın mardinde... ortalama bir saat oldu daha gelmedi. yemin ederim evde yağ kalmamış yorulmasın diye alışwerişe gidelim demedim. ben böyle yaparken... sanırım bugün içimi boşaltma günüm. benim yüzümden bebekte sulugöz olacak benim gibi..
sabahın 7-8inde evden çıkıp işe gitmiş ve 25 dakika önce gelen eşim annesigilin telefonuyla kendi arabasını yeni yıkattığı için benim arabamıda alıp kaynanamları düğüne bırakmaya gitti.
1. bu memleketin hiç mi dolmuşu otobüsü yok? bigunde binmeyi deneyin!!!
2. eşim yeni ewe geldiğini söylüyor yorgunum diyor hala diorsunuz gel bizi bırak.
3. madem o kadar bi tarafın ağır, gitme elalemin düğününe! sanki tek oğlunuz olan kocamla benim düğünüme millet akın mı etti???
4. hadi simdi bıraktı ya bide gidip düğün cıkışı onları almak war.
ya burdan sesleniyorum lütfen yeter! bukadar yüzsüz olmayın ki adamlar o kadar hakkı gibi görüor ki bunu! ama suç benim saf eşimin galiba dicem götürmese ona küsüyorlar bunuda biliyorum! yeter ama ya ağlıcam!
ewden cıkarken eşimle kawga ettik. dedim ta burdan seni mi çağırıyorlar yuh diye. oda bana bağırdı bıktım ya ikiniz arasında kalıyorum diye... bende dedim benim yaptığım bi b.k yok kusura bakma diye...
ne yapmalı? yoksa susmalı mı? ama içim parçalandı!
aynı sorun bizde de var ama allahtan biz yazdan yaza yaşıyoruz o problemi çoook uzaklardayız. ama yazın tatile mi gidiyoruz yoksa kocamın akrabalarına refakat etmeye mi bilemiyorum biz çift maaşlıyız ya bize bişey olmaz gözüyle bakılıyor. birininbaşı ağrıdımı koş arabayala hastaneye üstelik annesi babası değil ablaları.üstelik hepsinin arabaları var.ya sinirden inanın memleketine dahi gitmek istemiyorum bu yüzden resmen bizi kulanıyorlar .sırf bu yüzden eşim beni 39 derece ateşle bırakıp ablasına araaba bakmak için 100kmuzaklıktaki başka ile gittiler biliyormusunuz.üstelik bebğim 3 aylık filandı.eşime siteminikaç kere ettim gerçi sen beni o halimle bıraktın gittin diye.inanın memlekete gittiğimizde 20 günlük sürede 5- 6 defa 100 km yola çıktılar kaç defa bişley desen olmuyor.ha bide bikere de arabayı ödünç aldılar niye mi görümcemin kızı nişanlandı erkek tarafıyla elbise almaya gidecekler tabi tüm ailecek eeeeee bizim oğlanın arabasını alalım üstelik araba daha yeniiiiiaraba 8 de alındı akşam 9 da bırakıldı
peki bu düğüne götürme dışında maddi olarak sizi çok sömürdükleri oluyormu? ,
eğer öyleyse belki bu son nokta olabilir canımda
ama annem yada babam gel bizi şuraya götür deseler seve seve giderim . sizin aileniz yardım istese yapmazmısınız. olayı büyütüp kocasnızın canını sıkmaya değmez
tüm arkadaşlara teşekkür ederim yorumları ve vakit ayırdıkları için... şuanda eşim geldi ve ben çıkıyorum yazdıklarımı görmesini istemem.
Allah'a emanet olun. düğünden geri ewe bırakmaya giderken açar bakarım. şimdilik iyi akşamlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?