Yine ben, bi bakar misiniz?

Kadının anlatacagi şey benimle ilgili olamaz. Tavrım belli.
Cevap vermeyi düşünmüyorum, insanların ilişkilerinı ben kurtaramayacagima göre bulandirmam.
Ne halleri varsa görsünler derim.
Yok canm o anlamda söylemedim zaten kadin kocasinin yaptiklarini burda anlatsa masum bulmaz kimse senle zaten ilgisi yok sen dogrusunu yapyosun

belmiyum belmiyum sen çok akıllı bi kızsın. Nerde nasıl davranman gerektiğini bilirsin ama şu yaşadıklarından sonra az daha aç gözünü:KK50: adam da iyi niyet falan yok..küçük yerlerde insanlar daha çok insanlarla ilgilenir bilirsin. Böyle kötü kötü ilgilenenler de çıkabilir. Dikkat et kendine. Umarım çooook güzel bir yeni hayata merhaba dersin bundan sonra:KK200:

belmiyum belmiyum sen çok akıllı bi kızsın. Nerde nasıl davranman gerektiğini bilirsin ama şu yaşadıklarından sonra az daha aç gözünü:KK50: adam da iyi niyet falan yok..küçük yerlerde insanlar daha çok insanlarla ilgilenir bilirsin. Böyle kötü kötü ilgilenenler de çıkabilir. Dikkat et kendine. Umarım çooook güzel bir yeni hayata merhaba dersin bundan sonra:KK200:
Teşekkür ederim canım :)
Dikkat edeceğim kesinliklé, fikirleriniz benim için önemli.
İnşallah hayatım guzelleşti bile yeniden.
Sen nasılsın en son sınav zamanındı, nasıl geçti?

Teşekkür ederim canım :)
Dikkat edeceğim kesinliklé, fikirleriniz benim için önemli.
İnşallah hayatım guzelleşti bile yeniden.
Sen nasılsın en son sınav zamanındı, nasıl geçti?
Halaaa hazırlanıyorum ben:/ uzuuun bir ara vermiştim çalışmaya vicdan rahatlatmak için bakınıyorum:) onun haricinde iyiyim.
Yeni başlangıçlar güzeldir:KK37: sevgiler

bu adam bildiginiz olta atiyo hani bana yüz verir gibisinden bence uzak durun basiniz agrimasin sonra benden demesi

Apaçık ortada degılmı ? Neden yanlışmı anlıyorum dıye sorguluyorsunuz ki?
Evli barklı adamın gecenın bır yarısı mesaj atmasını ben dogru karsılamıyorum. Tavız vermemek en dogrusu

Evli barklı adamın gecenın bır yarısı mesaj atmasını ben dogru karsılamıyorum. Tavız vermemek en dogrusu

Fesat düşünmüyorsun. Adam çok fırıldak bir tip. Uzak dur.
Gözü dışarıda aranıyor resmen keko :sinirli:

Anladım kızlar, keşke böyle olmasa evli erkekler.
Gercekten erkeklerden soguyorum iyice.

Back
X