• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yine ben... Çıldırıyorum..

Gideceği gün de belli değil en kötüsü de bu.. Acaba yarın bütün gün odadan çıkmasam mı yoksa bütün gün temizlik mi yapsam yoksa sen sıkılmadın mı ya burda daha kaç gün kalacaksın mı desem açık açık karar veremedim

En sevmedigim seydir habersiz gelen misafir ve ne zaman gidecegi belli olmayan MISAFIR.
Eltiniz falan yok mu oraya gonderseniz biraz orada kalsa.

En sevmedigim seydir habersiz gelen misafir ve ne zaman gidecegi belli olmayan MISAFIR.
Eltiniz falan yok mu oraya gonderseniz biraz orada kalsa.
Malesef yok. Daha yolda daha onun istemesinde sözünde nişanda düğünde bizde klcklar yandım.. Müsait misiniz bile demedi gelirken ben size geliyorum dedi sadece.. Üç gündür bizde yarın dördüncü gün ne zmn gideceği de belli değil

Bence rahatsiz oldugunuzu belli edin.Yoksa iyice yerlesecek belli ki.Surat yapin,ters davranin.Oz anasi bitti bi de uvey ana derdi hic cekemem valla tavrimi belli ederim ben olsam.

Bence rahatsiz oldugunuzu belli edin.Yoksa iyice yerlesecek belli ki.Surat yapin,ters davranin.Oz anasi bitti bi de uvey ana derdi hic cekemem valla tavrimi belli ederim ben olsam.

Size bir şey soracağım yarın bütün gün temizlik mi yapsam yoksa bütün gün akşama kadar odadan mı çıkmasam yoksa sen sıkılmadın mı ya daha filan mı desem

Size bir şey soracağım yarın bütün gün temizlik mi yapsam yoksa bütün gün akşama kadar odadan mı çıkmasam yoksa sen sıkılmadın mı ya daha filan mı desem

Temizligi kac saat yapabilirsin ki en fazla.Bence sen yolculuk ne zaman diye sor,anlasin.Kumandayi alabilir miyim programim var falan de.Otur tv izle,gormezden gel.

Esinle konus rahatsizligini belli et. Kovmak olmaz ayip olur. Yada ne diye hitap ediyorsaniz bana yardim edin diyon ise koyulun ve dip kose sende yorulcan ama olsun derin bir temizlik yap. Yada sartelleri indir:KK70:

Esinle konus rahatsizligini belli et. Kovmak olmaz ayip olur. Yada ne diye hitap ediyorsaniz bana yardim edin diyon ise koyulun ve dip kose sende yorulcan ama olsun derin bir temizlik yap. Yada sartelleri indir:KK70:

Eşim anlamıyor birşey deme diyor ypck bişey yok diyor ama bn deli olcm vlla ypcm herşeyi elimden geleni

Onu sordum eşi ne zmn dönerse o da on günde filan dönüyor

Kiz maksat gitmesini istedigini belli etmek zaten.Hergun sorsan anca anlar zaten .Valla misafir misafirligini bilecek,ben kimsenin evine kalmaya gittigimde ne buzdolabi acarim ne de evin babasi geldiginde halida kicimi doner yatarim:stop:

Back
X