- Konu Sahibi derinnefes
-
bcccccKuzum içim daraldı. Ne bu mutsuzluk. Oğlak kadını güçlü, inatçı, akıllıdır. Kendine gel, güçlü ol lütfen.
Mutlu yıllar
SEVGİLER
Esinizle konusun baktiniz olmadi ayrilirsiniz boyle yasanir mi? Surekli mutsuzsunuz boyle giderse hasta bile olursunuz.
bu anlattıklarından hayattan bezdiğin anlaşılıyor.eşin seni ve duygularını anlamakta yetersiz.senin de kendini ifade etme isteğin yok.ikiniz oturup konuşsanız ve bir ilişki uzmanından yardım alsanız?! aranızda büyüük sorunlar yok,sadece iletişim ile ilgili probleriniz var.
eşine durumu anlatsan belki farkında değildir seni kırdığının,
bazen böyle anlar bende de oluyor evli bile değilim ama sanki sevilmediğimi hissediyorum ve o zaman cok mutsuuz bezmiş hissediyorum kendimi
Ben bile daraldım.
Konuşarak anlaşabilirsiniz bence. Hiç bize anlattıklarınızı ona anlattınız mı,?
haklsınız..ama ben de durup dururken bu hala gelmedimki..eşimin üzerime uyguladıgı psikolojık baskı, her sefrinde babanın evıne demesiyle en ufak bir şeyde dahi en son benm babamın evine gitmem ama saatler sonra abimin araya girmesiyle tekrar evedönmem ama buna rağmen hala bana kötü davranmaya devam etmesi sonucu..kuşlara yem veren bir insandan bana zarar gelmez, ama düşüp kolumu incittiğimde bile bana temzilik yaptıran poşet taşıttıran insandan iyi şeyler de beklenmezeşinizden sogudugunuz için hep kötü yanlarını görmeye başlamıssınız kuslara ekmek veren adamdan zarar gelmez arkadasım :)) bence elinizdekilerin degerini bilin ve mutlu olun.burdaki konuları hiç okumuyosunuz galiba dilerim hiç olmaz ama eşiniz simdi sizi sizden daha güzel bi kadınla aldatmıs olsaydı gözünüzde degeri kat kat artcaktı birdenbbire dünyanın en mükemmel en yakısıklı erkegini kaybediyorum ruh haline gircektiniz.hepimizin dönem dönem herseyden herkesten sıkılıp uzaklastıgı dönemler oluyor gecicidir umarım .
Bende aynı duyguları paylaşıyorum...Eşime karşı soğudum artık yakınlaşma bile istemiyorum...onun da umrunda değil eşim mutlu yada mutsuz...o kadar çok dert yapacağım şeyler var ki aynı ilde olsa idik dertlesirdik herhalde...bende ayrılığı düşünmüyor değilim
Bu evlilik böyle yürümez arkadaş. Evlilik aşktır, birbirini düşünmektir.
Benim rahmetli babam sırf evde evlatlarım yemiyor diye dışarda sadece su içermiş. Eve gelince bizimle aynı şeyi yerdi.
Bu hassasiyeti de gösterebilmektir evlilik, ayran istemişssiniz getirmemiş oysa kendisine lahmacun almış.
İnsan eşini öncelikli tutmalı.
Üzgünüm bunu demek istemezdim ama bu dünyada en korktuğum kişi merhametsiz vicdansız kişidir...
Bende aynı duyguları paylaşıyorum...Eşime karşı soğudum artık yakınlaşma bile istemiyorum...onun da umrunda değil eşim mutlu yada mutsuz...o kadar çok dert yapacağım şeyler var ki aynı ilde olsa idik dertlesirdik herhalde...bende ayrılığı düşünmüyor değilim
Benim rahmetli babam sırf evde evlatlarım yemiyor diye dışarda sadece su içermiş. Eve gelince bizimle aynı şeyi yerdi.
Bu hassasiyeti de gösterebilmektir evlilik, ayran istemişssiniz getirmemiş oysa kendisine lahmacun almış.
Üzgünüm bunu demek istemezdim ama bu dünyada en korktuğum kişi merhametsiz vicdansız kişidir...
ne eksik ne fazla aynı durumdayız..ben de eşimin umrunda değilim mutlu ya da mutsuz..şimdi bişey olsa da diyorum boşanıcaksak boşansak diyorum mesela..
aslında mesaj atabilirsiniz en azından paylaşarak rahatlarız,
hep böyle evliliklere inrenmişimdir..lahmacunu bize aldı bende ayran istedim kola var içeriz dedi kola içmediğimi bildiği halde, sonra onun kendı ekşi yoğurdu var ondan yap ayran dedi ekşi yoğurdu da takdir edersinizki herkesn midesi çekmıyor..eşim kendisinden önce beni tutmasa da olur, ama o ayranı isteeyen ben değil annesi ya da ablası veyahut herhangi 3. şahıs olsaydı inanın soğukta olsa kar da olsa kışta olsa alınırdı... ama rabbm cok büyük..onun adaleti var inanıyorum.
hayır aslan burcu.Ekşi yoğurt bende hiç sevmem. Acaba eşiniz başak burcu mu?
evet duygusal biriyim..hem de çok aşık olarak evlendim, onunda beni sevdiğine inanmıştım....ama sadece inanmak istemişim sanırım..fazlaca duygusalsınız sanırım. eşinizle severek mi evlendiniz?
evli değilim ama evlilikte ve hatta hayatta biraz kaygısız olmakta fayda var. fazlaca alıngan davranıyor olabilirsiniz.hayır aslan burcu.
evet duygusal biriyim..hem de çok aşık olarak evlendim, onunda beni sevdiğine inanmıştım....ama sadece inanmak istemişim sanırım..
hayır aslan burcu.
..
Olmuyorsa zorlamanin bir anlami yok bence sen elinden geleni yaptim artim bu adamdan bir sey olmaz diyosan hic kendini boyle mutsuzliga hapsetmemelisin sana da yazik
evli değilim ama evlilikte ve hatta hayatta biraz kaygısız olmakta fayda var. fazlaca alıngan davranıyor olabilirsiniz.
ben de hayırlısını istyorum artık..İnşallah düzelir diyebiliyorum sadece..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?