yine ben kaldım arada

iclalimmm

Üye
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2014
18
0
6
İçel Mersin
slm arkadaşlar çok kötüyüm çok moralim bozuk annem aşırı derecede evlat ayırt ediyor biz dört kız bir de abim var babam ben hiç görmedim ben daha bebe iken vefat etmiş baba sevgisi nedir bilmem ama olsa idi eminim ben bu durumda olmazdım çok üzülüyorum annem diger ablalarıma bile benden çok değer verir sürekli benim kusurlarımı araştırır zaten her dediğim her bildiğim yanlıştır her yaptığım hatadır onlara göre eşimin yanında rencide eder ama ben annem der o halde yine sarılırım ama bazen insanın canına tak ediyor yeteeeer diyor.....
Bir haftadır bizde idi bizim oturduğumuz odaya gelmez gelsede hiç konuşmaz geri geri durur bende sordum niye böle yapıyorsun biz ne yaptık sana diye ağzını açtı gözünü yumdu eşimi yerden yere vurdu daha eşim annemden bir bardak su istiyemez saygısından diyer damatları kaç defa kovdular bile benim eşim hiç birşey demediği halde kötü biliniyor bir işleri olsa yapar ama bir türlü yaranamıyoruz kimseye anlatamıyorum derdimi benim gibi olan var mı acaba yoksa ben mi büyütüyorum.. ben nerde hata yapıyorum

Sen de eşinde annene saygıda kusur etmiyorsanız ondandır canım.aynı ben ve eşim gibi.bizim oralarda bi söz vardır deveye diken ,insana ...... yaranır diye.afedersiniz ama aynen o hesap işte

çok değer weriğiniz için böyle oluyor canımm...

halbukli insan bi Allah razı olsun der...

beğenmiyorsa sizi gelmesin...

besle kargayı oysun gözünü.........

Sen de eşinde annene saygıda kusur etmiyorsanız ondandır canım.aynı ben ve eşim gibi.bizim oralarda bi söz vardır deveye diken ,insana ...... yaranır diye.afedersiniz ama aynen o hesap işte

ama artık bir zamandan sonra insanın piskolojisi kaldırmıyor bende onlar gibi davrancam bakalım nasılmış birde ben tadayım

Aile durumları karısık oluyor bırtakıma kımın ne yaptıgını ne yapmak ıstedıgını cozemıyor ınsan mesela ben hala cozmus degılım ama kımsyeede mudane etmıyorum oldugu kadar dıyıp kenara cekılıyorum kı onlarda bunun farkındalar , ıslerıne gelmedıklerınde degıstı oluyoruz neler neler daha neler ,helekı bırde o evden cıktıktan sonra bıldıgın elsın baska bırsey degıl , kımsyee ıp baglamıyorum bu dunyada anneyse anne baba kardes nasılkı ben bır yerde onların evladı ısem ve saygı duyuyorsam aynı sekılde o saygıyı kendımede beklerım olmuyorsa herkez ısıne baksın

bütün evlatlarına aynı davransa canıma minnet ama çok adaletsiiiiiz çoook bende kide can yani bir yere kadar sabır sabır nereye kadar doldum doldum neyseki insan içini dökünce rahatlıyor

bütün evlatlarına aynı davransa canıma minnet ama çok adaletsiiiiiz çoook bende kide can yani bir yere kadar sabır sabır nereye kadar doldum doldum neyseki insan içini dökünce rahatlıyor
bılmezmıyım ama herkez yaptıgıyla sınanır unutma bakma boyle dedıgıme bende senın gıbıyıum takmıyım dıyorum ama ne fayda ınsanın aklına gelıyor bır anne baba evladına bu kadarmı yabancı olur ? herkez anne baba olamıyor mesele dunyaya getırmek degıl onu hayvanlarda yapıor

yalnız değilsin canım.benim annem de aynı şekilde
bi abim var sadece.küçükken abim biraz daha ezilmiş o yüzden annem ona çok daha önem verir bi dediğini iki etmez asla.
ben bişi desem o yanlıştır anneme göre ama abim aynı şeyi dediği zaman hiç sorgolamadan doğru diyo ve sinirlerim bozuluyo
bana sanki işe yaramazmışım gibi davranıyo.temizlik yapıyorum gereksiz bişi yapmamışım ama onu yapmayı unutmuşsun der
hep yapamadığım şeyleri söyler bi kere bile aferin kızım demedi bana
evin en küçük kızı olmak en kötüsü galiba bi tek biz de var böyle derdim ama benden başka aynı durumda olanlarda varmış demek ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…