slm arkadaşlar çok kötüyüm çok moralim bozuk annem aşırı derecede evlat ayırt ediyor biz dört kız bir de abim var babam ben hiç görmedim ben daha bebe iken vefat etmiş baba sevgisi nedir bilmem ama olsa idi eminim ben bu durumda olmazdım çok üzülüyorum annem diger ablalarıma bile benden çok değer verir sürekli benim kusurlarımı araştırır zaten her dediğim her bildiğim yanlıştır her yaptığım hatadır onlara göre eşimin yanında rencide eder ama ben annem der o halde yine sarılırım ama bazen insanın canına tak ediyor yeteeeer diyor.....
Bir haftadır bizde idi bizim oturduğumuz odaya gelmez gelsede hiç konuşmaz geri geri durur bende sordum niye böle yapıyorsun biz ne yaptık sana diye ağzını açtı gözünü yumdu eşimi yerden yere vurdu daha eşim annemden bir bardak su istiyemez saygısından diyer damatları kaç defa kovdular bile benim eşim hiç birşey demediği halde kötü biliniyor bir işleri olsa yapar ama bir türlü yaranamıyoruz kimseye anlatamıyorum derdimi benim gibi olan var mı acaba yoksa ben mi büyütüyorum.. ben nerde hata yapıyorum
Bir haftadır bizde idi bizim oturduğumuz odaya gelmez gelsede hiç konuşmaz geri geri durur bende sordum niye böle yapıyorsun biz ne yaptık sana diye ağzını açtı gözünü yumdu eşimi yerden yere vurdu daha eşim annemden bir bardak su istiyemez saygısından diyer damatları kaç defa kovdular bile benim eşim hiç birşey demediği halde kötü biliniyor bir işleri olsa yapar ama bir türlü yaranamıyoruz kimseye anlatamıyorum derdimi benim gibi olan var mı acaba yoksa ben mi büyütüyorum.. ben nerde hata yapıyorum