- 15 Ekim 2016
- 1.192
- 890
- 38
- 29
- Konu Sahibi meryemim40
-
inanin ilk defa yemin etti o yuzden inaniyorumama face isi sinirimi bozdu hamilelik hormonlarim tavan yapio gercekten uzuluyorum sinirleniyorum reklama bile agliyorumYemin etmişse kesin doğru soyluyordur(!)
olaydan once konsmus zaten msj da bi taneydi ve arkadasi azdi oyle olmasini dusunmek bile istemiyorum ama her dk dua ediyorum bana yasattig aci ondan ciksin insallah diye ben ona her an soyluyorum unutmicagmi uzuldugmuSen sadece bir kadını görmüşsün. Ya başka kadınlarla da konuşmuşsa ? Hmm ya .
yapmadigna eminim ama surekli aklmda iste ne zormus disardan okuyunca basit bisey gibi okur gecerdim allahim kimseyi esiyle yuvasiyla sinamasin...Canım kurcalama ya. Nasıl olsa bir şey değişmeyecek. Boşuna kendini ve bebeğini üzme.
allah razi olsun amin.Can'ım sen eşinin dediğine inanıyor gibi yap ama çok da bel bağlama.Gerisi geliyor çünkü ki senin yaşadığın olaylar pek yenilir yutulur gibi değilmiş.Allah kolaylık versin eşine de Allah korkusu..
guvenim yok ama bi kere yikti guvenimi guven ask sevgi gibi degil haklisinz guvenzz evlilik cook zor onada soyledim guvenmedigmiEski konulari bilmiyorum ama guven yoksa evlilik zor
Ve hamilesin...baska cocuk var mi ??guvenim yok ama bi kere yikti guvenimi guven ask sevgi gibi degil haklisinz guvenzz evlilik cook zor onada soyledim guvenmedigmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?