• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yine ben ve eşim

elaburak

Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2017
378
178
23
40
nerden başlasam ne anlatsam bilemiyorum ama içimi dökmem lazım sıkıntım eşim karşılıklı hata yaparak boşanma aşamasına geldik daha önceki konuları okuyanlar bilir kız kardeş sorunum, eşimin uyanıklığı kv nin kışın bize gelişi ve birde evlilik yıldönümünde tatil isteyişim ve reddedilişim (bu konuda eşim haklı) neyse eklemek istediğim şey ise eşimin borç içinde olup evlenirken benim kredi çekişim ve tüm masrafları yüklenişim tüm masraflar hatta anasının babasının faturalarına kadar nasıl böyle bir aptallık yapabildim bilmiyorum hayatta yapmayacagım şeyi yaptım ve onun sevgi sözcüklerine kandım daha doğrusu beni sevdiğine inanmak istedim ama aptallık ettim hemde büyük aptallık tum bunlar oldu bitti.
ben yine hata ettim diye evlilik yıldönümümüzde süpriz olsun diye bayramı annesini görerek geçirsin diye biletleri ayarladım güya süpriz yapıcam ee zaten biliyorum annesinin benden önde geldiğini.

olay dün patlak verdi özel bir sebeple kavga ettik ve bana benim için sigarayı bıraktığını tekrar başlayacağını hayatını kısıtladığımı nankör olduğumu söyledi ki gerçekten ben istedim sigarayı bırakmasını ama istediğimde nişanlı bile değildik istemiyorsan kabul etmeyecektin dedim ve tartışma büyüdü ve ben o hızla ve sinirle aldığım bütün biletleri iptal ettirip kendi ailemin yanına gitmek için ayarlamaları yaptım tam evlilik yıldönümümüzde terk ediyorum kendisini dönüşte bir ev tutup eşyaları da alıp taşınacağım (ki eşyaların taksitlerini ben ödedim şimdiye kadar) anasıyla mutlu mesut yaşarlar artık.

Dikkatli ol, gercekten bosanma niyetin olmayıp ortaya bu lafi atarsan ve esin de pesinden gelmezse elinde patlar..
Ve bence bosanmayacaksin, şu an böyle konuşuyorsun..
boşanmazsam tüm hayatımı hediye etmiş olacağım ve blöf yapmıyorum.
Evlilikte kadınlar ne kadar fedakar olursa, o kadar zarar görüp yıpranıyor...

Iyi düşünün. Bütün borclar size binmesin.
işte herşey bana bindi

konularını okuyordum ama eşinin bu kadar yapacağını tahmin etmemiştim :kahve:

valla bende beklemiyordum.

kimisi vardır gerçekten kötüdür kötülüğünüde yapar ama herşey ortadadır, kimiside vardır iyilikle s.ç.r ağzına işte benim eşim ikincisi oluyor iyi davranıp yaptı yapacağını

erkeklere verilecek en iyi cevap onlara
nerden başlasam ne anlatsam bilemiyorum ama içimi dökmem lazım sıkıntım eşim karşılıklı hata yaparak boşanma aşamasına geldik daha önceki konuları okuyanlar bilir kız kardeş sorunum, eşimin uyanıklığı kv nin kışın bize gelişi ve birde evlilik yıldönümünde tatil isteyişim ve reddedilişim (bu konuda eşim haklı) neyse eklemek istediğim şey ise eşimin borç içinde olup evlenirken benim kredi çekişim ve tüm masrafları yüklenişim tüm masraflar hatta anasının babasının faturalarına kadar nasıl böyle bir aptallık yapabildim bilmiyorum hayatta yapmayacagım şeyi yaptım ve onun sevgi sözcüklerine kandım daha doğrusu beni sevdiğine inanmak istedim ama aptallık ettim hemde büyük aptallık tum bunlar oldu bitti.
ben yine hata ettim diye evlilik yıldönümümüzde süpriz olsun diye bayramı annesini görerek geçirsin diye biletleri ayarladım güya süpriz yapıcam ee zaten biliyorum annesinin benden önde geldiğini.

olay dün patlak verdi özel bir sebeple kavga ettik ve bana benim için sigarayı bıraktığını tekrar başlayacağını hayatını kısıtladığımı nankör olduğumu söyledi ki gerçekten ben istedim sigarayı bırakmasını ama istediğimde nişanlı bile değildik istemiyorsan kabul etmeyecektin dedim ve tartışma büyüdü ve ben o hızla ve sinirle aldığım bütün biletleri iptal ettirip kendi ailemin yanına gitmek için ayarlamaları yaptım tam evlilik yıldönümümüzde terk ediyorum kendisini dönüşte bir ev tutup eşyaları da alıp taşınacağım (ki eşyaların taksitlerini ben ödedim şimdiye kadar) anasıyla mutlu mesut yaşarlar artık.

En mantıklı kararı vermişsin. Sensiz nasıl idare edicek bakalım evi. Belki kıymet bilirler ama nerdee :KK12:

bence erkeklere verilecek en güzel cevap onlara onlar gibi davranma mesela söz verdiler tutmadılarmı sende söz vereceksin tutmayacaksın mesela eleştirip duruyorlarmı sende sakinliğini koruyup eleştireceksin.asla sinirlenmeyeceksin.önceden herşeyle ilgilenirdim ederdim sonra baktım evi sürekli cekip ceviren ben bende artık bi yerde bıraktım şimdi eşim herşele ilgileniyor ödeme o bu şu falan.bana bir gün itiraf etti dediki önceden sen herşeyle ilgilenirdin şimdi hiçbirşey umrunda değil neden dedi.bende aa farkında değilim öylemiyim dedim.şimdi herşeyle ilgileniyor soruyor .eğer erkekten sorumluluğunu alırsan iş sürekli size biniyor.fatura erkelerin işi geçim olsun herşey erkeğe bırakılmalı.kadın çalışıyorsa para benim bitti.sanki kadın erkekler gibi çarçur ediyor parayı.sizi zıt eden biri varsa sakinliğinizi koruyup baska bişeyle ilgileniyormuş gibi yapıp sakince söylenirse karşı taraf davranısı başka oluyor test edilmiştir.

Back
X