Yine ben 🤷🏻‍♀️

beyazkardelenn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2021
578
608
53
Kızlar iyi geceler öncelikle yargılamadan kırıcı olmadan fikirlerinizi yazın olur mu
Ben kendimi bildim bileli hiç bakımlı temiz bir kız olmadım bedenime o saygıyı duymadım herkes temiz bakımlı hijyenik olacak diye bir kural yok unutmayın hepimiz yaratılış gereği farklıyız asıl sorun ben bu durumu değiştirmek istiyorum nerden nasıl başlamalıyım artık bende bakımlı temiz hijyenik olmak istiyorum

Herkes bakimli olacak diye bir kural yok ama temiz olmak zorundasiniz yahu, ne demek herkes temiz olmak zorunda değil.

Evinizin ici sizi ilgilendirir ama kisisel temizliginiz topluma girdiginiz surece bizi de ilgilendiriyor.

Temkz ve hijyenik degilim derken ne kastediyorsunuz, on gunde bir mi yikaniyorsunuz mesela?

Ayda bir diyecek gibi sanki

Ben herkesin asgari düzeyde yaşam alanına ve kendi beden hijyenine dikkat etmesinin yaradılışla alakasının olmadığını düşünenlerdenim.Bedensel temizliğine dikkat eden,yaşam alanına,yaşam alanına dikkat eden bedenine bir şekilde dikkat eder.Sizin sorununuz hangisi ona göre cevaplayayım

Tırnaklarimi haftada bir kesip bırakırım törpü bilmem manikür nedir bilmem

Temiz ve hijyenden kastınız tam olarak nedir? Ben mesela evimi haftada 2 gün temizlerim ev konusunda pasaklıyımdır tüm eşyalar dağınıktır vs. ama kişisel hijyenime ve temizliğime her gün dikkat ederim ki her normal insanın yapması gereken budur. Herkes temiz ve hijyenik olmak zorunda bu arada bence. Yazılı olmayan kural.

Tırnaklarimi haftada bir kesip bırakırım törpü bilmem manikür nedir bilmem
Yani manikur pedikur yaptirmak zorunda degilsiniz. Tirnaklariniz kir dolu degilse kimseyi ilgilendirmez. Geri kalani isin görsel tarafi.

Eger gorsel olarak sizi rahatsiz ediyorsa ufak ufak oje surmekle başlayabilirsiniz.

Sadece bu mu? E ben de törpü manikur bilmem kuaföre gidip yaptırırsın bunu.

Yani manikur pedikur yaptirmak zorunda degilsiniz. Tirnaklariniz kir dolu degilse kimseyi ilgilendirmez. Geri kalani isin görsel tarafi.

Eger gorsel olarak sizi rahatsiz ediyorsa ufak ufak oje surmekle başlayabilirsiniz.
Kir değil haftada bir düzenli kesmeye özen gosterirm ama saçımı hep toplarım bu yasima geldim bir kere açıp kremler kullanıp şekillendirip baktığımı bilmem

Yani küçükken temiz hijyenik olmaya başlamamın ilk sebebi annemin evini temiz tut gelen olur kendini temiz tut ölüm olur demesiydi, çevrendekiler için kendin için temiz olmalısın illa makyaj yapıp süslenmek zorunda değilsin ama vücuduna bakımlar yapıp temiz tutabilirsin uzun saç kullanamıyorsan kısa kestirip hergün tarayıp bağlayabilirsin üstünü basınıda temizce giydin mi yeterli düşünsene sen gittikten sonra iyiki gitti korkuyordu şöyle böyle diyorlar saçımı haftada 1 yıkasam bile vücudumu hergün yıkarım geçtiğim yerde kokum kalır herkes geldiğimi bilir böyle olmalısın

Banyo ter bunlardan giriyorsunuz
Bu saydiklarinz zorunlu yazılı olmayan kurallardır toplumda yaşıyorsak benim bahsettiğim daha farklı

Kir değil haftada bir düzenli kesmeye özen gosterirm ama saçımı hep toplarım bu yasima geldim bir kere açıp kremler kullanıp şekillendirip baktığımı bilmem
Bahsettikleriniz bu tip orneklerse istemiyorsaniz yapmak zorunda degilsiniz.
Ben de hic makyaj yapmam sadece rujum var, saçımı çok yapmam genelde oldugu gibi kullanirim. Oyle cilt bakimim, kremlerim falan yoktur.

Eger siz kendiniz degismek istiyorsaniz ufaktan baslayin. Saçınıza bir anda maşa yapip cikmazsiniz ama bir gun sadece acip çıkın. Bunalirsaniz toplarsiniz ama en azindan yavas yavas acmaya alisirsiniz.

Makyaj yapmak istiyorsaniz basit bir rujla baslayin, ona alisinca eliniz yettigince basit kalem cekersiniz vs.

Cilt bakimi, kremler, losyonlar istiyorsaniz cildinize uygun bir krem bulup her aksam hatirlatma kurun aliskanlik olana kadar.

Beni biri yeni anladı mesela hiç cilt bakım ürünüm yoktur sabun su bitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…