- 6 Ocak 2025
- 54
- 48
- 3
- 32
- Konu Sahibi beyazkardelenn
-
Bakımlı olmanız için birşey diyemem ama temiz olmanız gerekiyor. Ev temizliğinden bahsediyorsanız ok bende 4 4'lük titiz değilim ama kişisel temizliğim hususunda gerçekten çok hassasım.Hergün duşumu alırım, hergün yüzümü temizlerim.Haftada bir maske peeling ve bu rutin 12 yaşımdan beri böyle.Ayda bir komple ağdamı yaparım 1 ay tertemiz oh mis. Mutlaka deodorant kullanırım, ayaklarım kokar mesela bunu en aza indirmek için herşeyi yaparım. Vücud spreyi kullanırım simli, kapalıyım ama saçlarım çok bakımlıdır, evde maşa yaparım.Takarım takıştırırım oh mis gibi. Aksi halimi kabul etmiyorum.Kadına giyinmek kuşanmak süslenmek ve güzel kokmak yakışır.İnsan olana yakışır daha doğrusu.Dinimiz ne diyor Temizlik imandandır.Kızlar iyi geceler öncelikle yargılamadan kırıcı olmadan fikirlerinizi yazın olur mu
Ben kendimi bildim bileli hiç bakımlı temiz bir kız olmadım bedenime o saygıyı duymadım herkes temiz bakımlı hijyenik olacak diye bir kural yok unutmayın hepimiz yaratılış gereği farklıyız asıl sorun ben bu durumu değiştirmek istiyorum nerden nasıl başlamalıyım artık bende bakımlı temiz hijyenik olmak istiyorum
siz bence üşengeçsinizBanyo ter bunlardan giriyorsunuz
Bu saydiklarinz zorunlu yazılı olmayan kurallardır toplumda yaşıyorsak benim bahsettiğim daha farklı
Ağda canını acıtıyorsa jilet yap. Her duşta 10 dk jilet yapmak,duştan çıktıktan sonra rolon sürmek saatler almaz.Kızlar iyi geceler öncelikle yargılamadan kırıcı olmadan fikirlerinizi yazın olur mu
Ben kendimi bildim bileli hiç bakımlı temiz bir kız olmadım bedenime o saygıyı duymadım herkes temiz bakımlı hijyenik olacak diye bir kural yok unutmayın hepimiz yaratılış gereği farklıyız asıl sorun ben bu durumu değiştirmek istiyorum nerden nasıl başlamalıyım artık bende bakımlı temiz hijyenik olmak istiyorum
Kaş neyse de bıyıkla nasıl rahat ediyorsun yawAyda bir kere bende kasımı biyigimi aldırrim
Tüylü bir yuz yapım yok ayda bir yetiyor ince ve cansız çıkıyorKaş neyse de bıyıkla nasıl rahat ediyorsun yaw
Kural bir kendine başkalarına saygısı olan herkes temiz ve hijyenik olmalı. Bakımlı olmak geniş bir kavram o kişiye özeldir ama temizlik genel birşeydir.Kızlar iyi geceler öncelikle yargılamadan kırıcı olmadan fikirlerinizi yazın olur mu
Bir insan 7'sinde neyse 70'inde de odur. Size denk gelen temiz erkeklere Allah yardım etsin. Bu kilo vermek gibi bir şey değil. Tamamen alışkanlık ve huy. Alışkanlıkları ve huyu değiştirmek zor.Kızlar iyi geceler öncelikle yargılamadan kırıcı olmadan fikirlerinizi yazın olur mu
Elhamdülillah.Duşta sorun yok çok şükür kızlar
Gayet duş falan alıyormuşsunuz. Tırnaklarınızı da kesiyormuşsunuz. İlla makyajlı ojeli vs olmak zorunda değilsiniz. Kimseyi takmayın. Keyfinize bakın.Bu bakımlı insanlar nasıl yapıyor biride çıkıp yazmadı hep kaos
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?