Yine ben 🤷🏻‍♀️

Ben vakitsizlikten tirnaklarima bakamıyorum ama düzgün bir şekilde kesiyorum oje vs suremiyorum sürsem de kalmıyor maalesef .ama düzenli duş almak kıl, tüy almak ,temiz giyinmek bunları sağlıyorum saçlarımı şekillendiremiyorum ama düzgün bir biçimde topluyorum vakti gelince kaşlarımı aldiriyorum çocuk olduğu için ev işlerini falan anca hallediyorum .bunları herkes yapmalı zaten ama vaktin varsa fazlasıni yapabilirsin kendini daha iyi hissedersin

Mesela saç temizliği aynı masada yemek yediğin karşıdaki kişinin saçlarının yağlı olması berbat bir durum mesela

Bu bakımlı insanlar nasıl yapıyor biride çıkıp yazmadı hep kaos
Iclerinden geliyor, hoslarina gidiyor. Ben usenirim.

Ama ben de tirnaklarimla ugrasmayi cok severim mesela. Iki-uc gunde bir oje degistiririm. Vaktim varsa kendimce nail art yaparim.

Herkesin zevki, keyfi başka.

Bakimli insan derken ben de pacoz gezmiyorum ahshdh sadece oyle cilt bakimim, gunduz kremim gece kremim, serumum, sac maskelerim falan yok.

Kir değil haftada bir düzenli kesmeye özen gosterirm ama saçımı hep toplarım bu yasima geldim bir kere açıp kremler kullanıp şekillendirip baktığımı bilmem
Hijyenden temizlikten bahsedince ben bambaşka bir şey sandııımm. Bu bahsettiklerini yapmak zorunda değilsin bu tamamen senin ne istediğinle alakalı bir şey. Buna dayanarak bakımsızsın kirlisin denilmez. Bende saçlarımı şekillendirmem duşa girerim kuruturum bu kadar. Cilt bakımı yapmam sadece nemlendirici ve sonrasında gül suyu sıkarım. (cildinin ihtiyacı yoksa zaten sadece nemlendirici yeterlidir) birde yaz olduğu için güneş kremi o kadar. Bir değişiklik yapmak istersin o zaman açarsın saçında farklı farklı şeyler denersin bu senin bileceğin bir şey. Bunu yapmadın diye bakımsız olmazsın.

Benimde artık hoşuma gidiyor değişmek istiyorum mesela tırnaklarınıza ilk bakıma nasıl başladınız ne yaptinz

Bugün girdigim bir toplumda bunları yapmadığım için bakımsız iması yapildi çok üzüldüm makyaj yapmam saçım hep aynı şekildir tırnaklarım düzenli keserim ama daha bir kere manikür vs yapmadım yaptırmadım da

46 yaşındayım daha hiç makyaj yapmadım
Krem falan da çok üşenirim.
Sadece ruj sürüp çıkarım.
Ama yaz kış her gün duş alırım.
O içten gelen bir şey sanırım.

Hayatım kalıcı ojeler yapıyorlar 3 hafta gidiyor.
Ama olmuş 1100 TL bana çok geldi.

Merhaba. Sanırım bu içten gelen bi özellik. Bakımlı olmayan kadın kendisini harcar bence. Öncelikle tırnaklarınızı kesiyorsunuz fakat manikür yaptırmıyor oje sürmüyorsunuz ; pis olmadığınızı düşündüm. Maniküre kuaför ya da güzellik salonuna gidemiyorsanız evınızde ufak çaplı yapabılırsınız. Tırnak manikür peelingi serumu satılıyor. Sürüp etlerinizi yumuşatıp itip bi parlatıcı sürebilirsiniz. Ben bakımı aşırı seven bi kadınım. Şuan 20 dk kremlerimi serumlarımı sürüp öyle oturdum yeni bi ortayı bulamadık kızlar..

Benimde artık hoşuma gidiyor değişmek istiyorum mesela tırnaklarınıza ilk bakıma nasıl başladınız ne yaptinz
Kendimi bildim bileli oje cok severim ben, o yuzden hep yaptigim bir seydi.

Rujsuz cikmam ama baska hicbir makyaj da yapmam. Bir ara eyeliner cekiyordum ama usendigim icin biraktim.

Oje surmek istiyorsaniz once acik renklerle baslayabilirsiniz. Artik ojeler cok dandiklesti, cabuk cikiyor maalesef.

Makyaj olarak da size uygun bir renk bulup en azindan ruj surebilirsiniz. Basit bir ruj bile insanin havasını değiştiriyor.

Sacinizi daha kullanisli bir model olarak degistirebilirsiniz. Benim sacim neredeyse belime kadar ama senelerdir ayni model cunku cok rahat ediyorum.

Toplamayi seviyorsaniz da en azindan birkac farkli model bulun, farkli sekillerde toplayin. Farkli at kuyruklari, orgu, topuz, daginik topuz gibi. Boylece en azindan cesitlilik olur.

Bu bakımlı insanlar nasıl yapıyor biride çıkıp yazmadı hep kaos
İş aslında kendini sevmekle alakalı bence bi de alışkanlık madem istiyorsun bı yerden başla rutinler oluştur mesela sabah kalkınca ,yada gece yatarken bakımlarını yap belirli zamanlarda manikür pedikürunu yaptır gerisi gelir bı şekilde

Bu kişiler arkadaş çevren ise mesafe koymanı öneririm. Anormal olan sen değilsin. Ben de özel günler harici makyaj yapmıyorum çünkü makyaj dediğimiz şey zaten cildi mahveden bir şey. Sen de yapmıyorsan demek ki kendini öyle iyi hissettiğin için ihtiyaç duymuyorsundur demektir e bu durumda neden başkalarının söylediklerini dikkate alıyorsun? Bir şey yapacaksan kendin için yap. Aynı rutin saçtan sıkıldıysan sal maşa çek düzleştir ya da kıvırcık yap farklılık yarat kendine. Ama bunu sen istersen yap başkası ima yaptı diye değil.

Ya ben maşa cok seviyorum ama sacim tutmuyor uzun ve ince telli, mis gibi su dalgasi yapiyorum, arabadan inene kadar sacim da iniyor. Bir sise sprey sıkıyorum kafama valla cok dertliyim bu konuda

Ya ben maşa cok seviyorum ama sacim tutmuyor uzun ve ince telli, mis gibi su dalgasi yapiyorum, arabadan inene kadar sacim da iniyor. Bir sise sprey sıkıyorum kafama valla cok dertliyim bu konuda
Yalnız değilsin. Kıçı kırık dysona para yatırdım saçımı bi halt eder diye o bile üstesinden gelemedi 10 dakika sonra puffffffffff eğer kıvırcık/dalgalı saçın varsa vigo kullan ben artık öyle yapıyorum kıvırcık tarağı da aldım tane tane oluyor

Yok dumduz benim sacim, genelde kendi hali bile fönlü gibi oluyor islakken duzgun kurutursam.
Annem A101den mi ne dandik su dalgasi aleti almis deneyelim diye. Bir tek o tutuyor ilginc sekilde ama ona da sabrım yetmiyor cok darlanıyorum. O yuzden kirk yilin basi yapiyorum, tabii yine bir sise sprey sıkarak

Siz kendinizi yanlış ifade etmişsiniz galiba pasaklıyım diyince bende başta temel kişisel temizliğini yok zannettim ama sizinki ek olarak süslenme huyunuz yok anladığım. Yani temel olarak sık duş alıp kıl tüy işlemlerinizi tüm vücut olarak sürekli temiz tutarsanız diş kulak vs temizliğiniz varsa ki şu havada max iki gün durulur duş almadan uzatmayın fazlasını kıl tüy alınabilecek boyuta geldiğinde bekletmeden alırsanız günlük diş kulak temizliği yaparsanız gayet temiz olmuş oluyorsunuz tırnaklarınızı da videolar izleyerek evde kesip törpüleyip etlerini alarak başlayabilirsiniz bide oje sürersiniz. Saçlarınızı da her duştan sonra Bi saç kremi veya yağı sürüp hangi şekilde istiyorsanız şekillendirirsiniz. Evde makyaja zaten bence gerek yok bu kadar tüm adımları uygulayınca bakımlı görünürsünüz parfüm deodorant vs kullanıyorsanız da zaten temiz de korkarsınız. Makyaj kaldı geriye bakım olarak saydığınız onu da yazarak tarif etmek zor ama araştırıp videolar izlemeniz daha yardımcı olur en basitinden dışarı çıkarken Bi ruj allık maskara sürersiniz ki bunları çok bilmiyorum diyeceğiniz şeyler değil dümdüz sürersiniz gerisini de zamanla öğrenirsiniz araştırarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…