- Konu Sahibi beyazkardelenn
-
Ben de öyleyim. Oyle bir alışkanlığım yok. Olmak zorunda degil, zorunda oldugunuzu hissediyorsaniz gerek yok.Beni biri yeni anladı mesela hiç cilt bakım ürünüm yoktur sabun su bitti
Bu bakımlı insanlar nasıl yapıyor biride çıkıp yazmadı hep kaosBen de öyleyim. Oyle bir alışkanlığım yok. Olmak zorunda degil, zorunda oldugunuzu hissediyorsaniz gerek yok.
Kendiniz yapmak istiyorsaniz ufaktan baslayabilirsiniz.
Iclerinden geliyor, hoslarina gidiyor. Ben usenirim.Bu bakımlı insanlar nasıl yapıyor biride çıkıp yazmadı hep kaos
Ayda bir kere bende kasımı biyigimi aldırrimMesela saç temizliği aynı masada yemek yediğin karşıdaki kişinin saçlarının yağlı olması berbat bir durum mesela
Ben vakitsizlikt
Hijyenden temizlikten bahsedince ben bambaşka bir şey sandııımm. Bu bahsettiklerini yapmak zorunda değilsin bu tamamen senin ne istediğinle alakalı bir şey. Buna dayanarak bakımsızsın kirlisin denilmez. Bende saçlarımı şekillendirmem duşa girerim kuruturum bu kadar. Cilt bakımı yapmam sadece nemlendirici ve sonrasında gül suyu sıkarım. (cildinin ihtiyacı yoksa zaten sadece nemlendirici yeterlidir) birde yaz olduğu için güneş kremi o kadar. Bir değişiklik yapmak istersin o zaman açarsın saçında farklı farklı şeyler denersin bu senin bileceğin bir şey. Bunu yapmadın diye bakımsız olmazsın.Kir değil haftada bir düzenli kesmeye özen gosterirm ama saçımı hep toplarım bu yasima geldim bir kere açıp kremler kullanıp şekillendirip baktığımı bilmem
Benimde artık hoşuma gidiyor değişmek istiyorum mesela tırnaklarınıza ilk bakıma nasıl başladınız ne yaptinzIclerinden geliyor, hoslarina gidiyor. Ben usenirim.
Ama ben de tirnaklarimla ugrasmayi cok severim mesela. Iki-uc gunde bir oje degistiririm. Vaktim varsa kendimce nail art yaparim.
Herkesin zevki, keyfi başka.
Bakimli insan derken ben de pacoz gezmiyorum ahshdh sadece oyle cilt bakimim, gunduz kremim gece kremim, serumum, sac maskelerim falan yok.
Bugün girdigim bir toplumda bunları yapmadığım için bakımsız iması yapildi çok üzüldüm makyaj yapmam saçım hep aynı şekildir tırnaklarım düzenli keserim ama daha bir kere manikür vs yapmadım yaptırmadım daHijyenden temizlikten bahsedince ben bambaşka bir şey sandııımm. Bu bahsettiklerini yapmak zorunda değilsin bu tamamen senin ne istediğinle alakalı bir şey. Buna dayanarak bakımsızsın kirlisin denilmez. Bende saçlarımı şekillendirmem duşa girerim kuruturum bu kadar. Cilt bakımı yapmam sadece nemlendirici ve sonrasında gül suyu sıkarım. (cildinin ihtiyacı yoksa zaten sadece nemlendirici yeterlidir) birde yaz olduğu için güneş kremi o kadar. Bir değişiklik yapmak istersin o zaman açarsın saçında farklı farklı şeyler denersin bu senin bileceğin bir şey. Bunu yapmadın diye bakımsız olmazsın.
Hayatım kalıcı ojeler yapıyorlar 3 hafta gidiyor.Bugün girdigim bir toplumda bunları yapmadığım için bakımsız iması yapildi çok üzüldüm makyaj yapmam saçım hep aynı şekildir tırnaklarım düzenli keserim ama daha bir kere manikür vs yapmadım yaptırmadım da
Kendimi bildim bileli oje cok severim ben, o yuzden hep yaptigim bir seydi.Benimde artık hoşuma gidiyor değişmek istiyorum mesela tırnaklarınıza ilk bakıma nasıl başladınız ne yaptinz
İş aslında kendini sevmekle alakalı bence bi de alışkanlık madem istiyorsun bı yerden başla rutinler oluştur mesela sabah kalkınca ,yada gece yatarken bakımlarını yap belirli zamanlarda manikür pedikürunu yaptır gerisi gelir bı şekildeBu bakımlı insanlar nasıl yapıyor biride çıkıp yazmadı hep kaos
Bu kişiler arkadaş çevren ise mesafe koymanı öneririm. Anormal olan sen değilsin. Ben de özel günler harici makyaj yapmıyorum çünkü makyaj dediğimiz şey zaten cildi mahveden bir şey. Sen de yapmıyorsan demek ki kendini öyle iyi hissettiğin için ihtiyaç duymuyorsundur demektir e bu durumda neden başkalarının söylediklerini dikkate alıyorsun? Bir şey yapacaksan kendin için yap. Aynı rutin saçtan sıkıldıysan sal maşa çek düzleştir ya da kıvırcık yap farklılık yarat kendine. Ama bunu sen istersen yap başkası ima yaptı diye değil.Bugün girdigim bir toplumda bunları yapmadığım için bakımsız iması yapildi çok üzüldüm makyaj yapmam saçım hep aynı şekildir tırnaklarım düzenli keserim ama daha bir kere manikür vs yapmadım yaptırmadım da
Ya ben maşa cok seviyorum ama sacim tutmuyorBu kişiler arkadaş çevren ise mesafe koymanı öneririm. Anormal olan sen değilsin. Ben de özel günler harici makyaj yapmıyorum çünkü makyaj dediğimiz şey zaten cildi mahveden bir şey. Sen de yapmıyorsan demek ki kendini öyle iyi hissettiğin için ihtiyaç duymuyorsundur demektir e bu durumda neden başkalarının söylediklerini dikkate alıyorsun? Bir şey yapacaksan kendin için yap. Aynı rutin saçtan sıkıldıysan sal maşa çek düzleştir ya da kıvırcık yap farklılık yarat kendine. Ama bunu sen istersen yap başkası ima yaptı diye değil.
Yalnız değilsin. Kıçı kırık dysona para yatırdım saçımı bi halt eder diye o bile üstesinden gelemedi 10 dakika sonra puffffffffffYa ben maşa cok seviyorum ama sacim tutmuyoruzun ve ince telli, mis gibi su dalgasi yapiyorum, arabadan inene kadar sacim da iniyor. Bir sise sprey sıkıyorum kafama valla cok dertliyim bu konuda
Yok dumduz benim sacim, genelde kendi hali bile fönlü gibi oluyor islakken duzgun kurutursam.Yalnız değilsin. Kıçı kırık dysona para yatırdım saçımı bi halt eder diye o bile üstesinden gelemedi 10 dakika sonra puffffffffffeğer kıvırcık/dalgalı saçın varsa vigo kullan ben artık öyle yapıyorum kıvırcık tarağı da aldım tane tane oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?