Yaptım ama azalma olmadı yine gün aşırı arandım. Bahaneler yerine artık keskin sınırlar çekmek istiyorum.Açma telefonu 1 arar 2 arar. Bahane mi yok? Telefon sessizdeydi ders çalıştığım için de,şarja takmıştım odada bıraktım de, evi süpürüyordum duymadım de bahane çok
Yaaa benim çocuğum olsa bana da sorar herhalde öyle. Eşim annesine yine bir şeyler diyebiliyor ama babasına diyemiyor. En son çok şikayet ettiğimde kendi ilişkilerini yönet dedi ama bana hak verdiğine eminim. Sadece sen de başta çok samimi gittin diyor o konuda da kendimi eleştiriyorum.Valla çok çok zor bir durum anlıyorum ama ya sen kaynanama şöyle ya da eşine. Eşin pek ışık vermiyor şuan iş sana düşmüş. Trip atması kimi üzer? Yani söyle müsait değilim diye açma her telefonu. Mesaj bırak çalışıyorum şuan diye. Ben 3.5 yıldır evliyim kayinbabami severim ama 3 ay önce bana taktı cidden hergun 1 2 kez aramaya başladı çok yordu seni anlıyorum. En son çocuk nasıl emdi mi vs deyince eşime soyledim rahatsız oluyorum aramasın çocuğun emmesini sormasın ayıp diye. Sonra aramadı şükür akşam ararsa görüntü eşim varken arıyor. Eşinizin tavrı önemli kısaca.
DoğruHayatımda hiç bu kadar eğilip bukmedim acilcasi bu ne ya takıntılı şekilde davranıyor ekmeğin bitti Nisan düğün sonra çocuk sizin sorununuz bitmez ki kırmak istemiyorum sorun çıksın istemiyorum diyerek
Bence sapikça da bir durum. Ekmehin yok dryince cevap verseydiniz. Bence onunü alinkirilirsa kirilsin sacma biryere evriliyor ilişkiKızlarrr önceki konularımı bilenler vardır. 5 aylık evliyim. Sürekli aramalarından şikayetçiydim adam bana sarmış vaziyette. Bilmeyenler için eş ailesine uzak kendi aileme yakın bi şehirdeyim eşimin görevi dolayısıyla. KPSS’ye çalışıyorum bunu bildikleri halde gün aşırı ararlar. Bi gelin sürekli kayınpederiyle ne konuşur üstüne adamla her konuşmamda aşağı çekiliyorum modum düşüyor. Eşim göreve gidiyor bir hafta annemlere geliyorum beni arıyor yalnız kalma diye annem babam var diyorum senin orda ekmeğin yok artık diyor. Üç gün konuşmasak tripleniyor modu düşüyor. Tansiyonu düşüyor beni arıyor senle konuşursam düzelirim dedi bir keresinde. Ben de kelin ilacı olsa kafasına sürerdi dedim dokunmuş sanırım gitti anneme pınara böyle dedim o da bana böyle dedi demiş. Annem de şaka yapmıştır demiş bilmiyorum artık falan demiş. Korkutuyor bu beni. Nişan sürecinde çok düşünmedim aradım hep uzak mesafe yanlış anlaşılmasın dedim önünü alamıyorum. Eşine söyle diyecekler için eşim müdahil olmuyor asla babasına bir şey diyemeyen biri kültürlü geniş bi insan ama büyükler hele de BABA konu oldu mu bir şey diyemez diyemem ben kendi ilişkini yönet şunları yapabilirsin diyor. konuyu uzatmama, sürekli bahane bulma gibi. Bu arada kendi de konuşmak istemez onu aradıklarında hep bi bahane bulur. Ama benim ilişkimde köprü vazifesi de görmüyor. Kendisiyle şahsi problemim yok, otursam anlatsam her şeyi anlar ama biraz fazla şikayet ettim sanırım o da arada kalmaktan bıktı artık. Ders çalışmayı falan da yeterli görmüyorlar sanırım konuşmamak için. Dün kaynanamı aramıştım bu akşam tekrar aramış ama kayınpederimin arattığına eminim kendi aramadı çünkü onu aramıyorum son zamanlarda. İyi gelmiyor bana. Yapı olarak da takıntılı bi insanım zaten moralim bozulur bizimsin ordan ekmeğin gitti bilmem ne laflarına. Bir de görev haline getirmiş sanırım üç gün aramasam tripleniyor. Neyse söyleyeceğim hiç eşimi araya koymadan dersi de bahane etmeden yapımın bu olduğunu çok konuşamadığımı konuşmak istemediğimi karlı tarafa nasıl söyleyebilirim kırmadan? Bu arada kendi çok tripli ve takıntılı bir adam ailede de idare edilen biri eşim bu yüzden de bir şey diyemiyor olabilir kafasına takip huzur kaçırabilir potansiyelde. Kaynanamda bir problem yok ama tam bir kukla kayınpederim yönlendiriyor onu. Evet napabilirim hanımlar dediğim gibi ders çalışma işim var müsait değilim gibi şeyler çok iş görmedibu tür ilişkilerin bana göre olmadığını söylemek istiyorum.
Buluyor yine beni bi yerdenanamin babamin evinde ekmeğim bitmez babacim de gec her lafa soze alinilmaz ki, torba degil buzemiyoruz sonucta ama ağızlarından cikiyor diye dışkı sayilmayan her seye üzülecek diiiliiiz
ayrica acma telefonu? Arkasinda dediği gibi 171629101 tane bahane var.
Azalma olmasa bile açmamaya devam et. Zorla mı ya? Eşinde bir şey derse bir gelin kayınpederiyle her gün ne konuşabilir Allah aşkına de. Keskin bir sınır nasıl çekebilirsin bilemedim. Çekilir çekilmesine de gerginlikte olsun istemiyosun anladığım kadarıyla.Baba her gün arıyorsun ama ders çalışıyorum çalışmam bölünüyor falan desen illaki bir sıkıntı olur. Kaynanla mı konuşsan?Yaptım ama azalma olmadı yine gün aşırı arandım. Bahaneler yerine artık keskin sınırlar çekmek istiyorum.
sapik mi acaba?Buluyor yine beni bi yerdenselam verip beni istiyor telefona takmış bana kafayı değişik hareketler başkalarına aratmalar falan
Bazen cevap veriyorum. Ona da tripleniyor gidiyor aileme söylüyor. Çekemiyorum. Ben babayım diyor hep poh pohlanmış, beni öv diye aradığını bile biliyorumBence sapikça da bir durum. Ekmehin yok dryince cevap verseydiniz. Bence onunü alinkirilirsa kirilsin sacma biryere evriliyor ilişki
Kaynanamın etkisi olacağını sanmıyorum. Dedim ya etkisiz eleman. Nişanlıyken eşim demişti ders çalışıyor çok sık aramayın diye yemedik karısını demiş triplenmişAzalma olmasa bile açmamaya devam et. Zorla mı ya? Eşinde bir şey derse bir gelin kayınpederiyle her gün ne konuşabilir Allah aşkına de. Keskin bir sınır nasıl çekebilirsin bilemedim. Çekilir çekilmesine de gerginlikte olsun istemiyosun anladığım kadarıyla.Baba her gün arıyorsun ama ders çalışıyorum çalışmam bölünüyor falan desen illaki bir sıkıntı olur. Kaynanla mı konuşsan?
Onu da düşündüm ama takıntılıymış telefon takıntısı var arar saatlerce baldızlarıyla konuşurmuş benden önce de. Eşim öyle dedi. Eve gelir gelmez uzanır beni arar.sapik mi acaba?
Aman işte bizim de kaderimiz. İçimizde kötülük yok iyi olalım istiyoruz ama sınırı da biliyoruz karşı taraf hemen sınırları iptal ediyor resmen özlük alanına dahil oluyor. Bir iki açma telefonu boşver koca adam Trio neymiş yani.Yaaa benim çocuğum olsa bana da sorar herhalde öyle. Eşim annesine yine bir şeyler diyebiliyor ama babasına diyemiyor. En son çok şikayet ettiğimde kendi ilişkilerini yönet dedi ama bana hak verdiğine eminim. Sadece sen de başta çok samimi gittin diyor o konuda da kendimi eleştiriyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?