Ay vala çok entresan. E ne diye arayıp duruyomuş o zaman? Açma ya her aradığında. Ailen için artık orda yiyecek ekmeğin yok demiş ya ona çok takıldım ben. Keşke verdeydin orda gereken cevabı. Onlar benim ailem,onlardan yiyeceğim ekmek hiç bir zaman bitmez derdim ben senin yerinde olsam.Kaynanamın etkisi olacağını sanmıyorum. Dedim ya etkisiz eleman. Nişanlıyken eşim demişti ders çalışıyor çok sık aramayın diye yemedik karısını demiş triplenmiş
Vallahi doğru ki ne doğru ne demek o kapıda ekmeğin bitti babamın evi senin evinden daha çok ekmek yedirir bana derim . Benim babama aileme gitmeme karışacak ??
Bende konuyu okurken bunu düşündümsapik mi acaba?
Ben ailemi unutmam hiçbir zaman dedim o da kim unutmuş ki dedi ne demek istiyor anlamıyorum da eşime söyleyince yakılma çok üslup problemi var diyor. Sen bizimsin artık falan diyor onlarda kadın evden çıktı mı karlı tarafa aittir bizde de tam tersi kız çocuğuna ayrı bi düşkünlük vardır ve rahat gelenek göreneklere çok da riayet etmeyiz herkes nasıl rahatsa öyle yaşar tuhaf geliyor banaAy vala çok entresan. E ne diye arayıp duruyomuş o zaman? Açma ya her aradığında. Ailen için artık orda yiyecek ekmeğin yok demiş ya ona çok takıldım ben. Keşke verdeydin orda gereken cevabı. Onlar benim ailem,onlardan yiyeceğim ekmek hiç bir zaman bitmez derdim ben senin yerinde olsam.
Kaynanam da ayrı arıyor biraz babana tav ver de keyfi yerine gelsin diyor tav ne demek dedim anlayamadım meğer övmemi istiyormuş sinir krizi geçirecektim. Aslansın kaplansın dedim kapattımKırılırsa kırılsın ne saçma bir şey bu. Gitsin karısıyla sohbet etsin düşmez tansiyonu falan sapık mıdır nedir
O ne öyle ya sen bizimsin falan. Mal mıyız ki biz birilerine ait olalım. Ayrıca evlenince kendi ailemizi çöpe mi atıyoruz,siliniyor mu onlar ne alaka. Eşinde taşın altına koysa elini biraz iyi olur.Ben ailemi unutmam hiçbir zaman dedim o da kim unutmuş ki dedi ne demek istiyor anlamıyorum da eşime söyleyince yakılma çok üslup problemi var diyor. Sen bizimsin artık falan diyor onlarda kadın evden çıktı mı karlı tarafa aittir bizde de tam tersi kız çocuğuna ayrı bi düşkünlük vardır ve rahat gelenek göreneklere çok da riayet etmeyiz herkes nasıl rahatsa öyle yaşar tuhaf geliyor bana
Ay yok daha 52 yaşında. Sabahtan akşama da çalışan biri. Önceden baldızlarını ararmış. Şimdi bana sardı işte. Ben de baştan gözlemlemeden samimi gittim. Durmuyor ne bileyim böyle olacak.Sadece sizi mi arıyor böyle? yoksa elinde telefon bütün gün elinde birilerini mi arıyor acaba? bazı yaşlılar sıkıntıdan telefona sarabiliyor çünkü o yüzden sordum.
Gerçekten ben bile şu an inanılmaz rahatsız oldum. Ararlarsa açma, dönme aramalara da ayılıp bayılsınlar bişey olmaz merak etme.başka türlü düzelmez bu kocan da maşallah muhallebi tarzında ortayı bulması gereken adam yok ortada.Kaynanam da ayrı arıyor biraz babana tav ver de keyfi yerine gelsin diyor tav ne demek dedim anlayamadım meğer övmemi istiyormuş sinir krizi geçirecektim. Aslansın kaplansın dedim kapattım
Ben gerektiği yerde cevabımı veriyorum. Ama bazen takılma işte boş konuşuyor diyorum. Sonra ardı arkası kesilmeyince had bildirmek istiyorum. Şu an taştığım noktadayım zatenVallahi doğru ki ne doğru ne demek o kapıda ekmeğin bitti babamın evi senin evinden daha çok ekmek yedirir bana derim . Benim babama aileme gitmeme karışacak ??
Gerçekten sizde o adam gibi mi dusunuyorsunuz pınar hanım neden bu kadar cekiniyorsunuz yıllar sonra tanıştığınız en fazla yirmi kez gördüğünüz adamdan . Sürekli konuşa konuşa sınır kalmamış hadde .
Çok fazla şikayet ettim sanırım bunaldı. En başlarda böyle değildi o da bi şeyler derdi.Gerçekten ben bile şu an inanılmaz rahatsız oldum. Ararlarsa açma, dönme aramalara da ayılıp bayılsınlar bişey olmaz merak etme.başka türlü düzelmez bu kocan da maşallah muhallebi tarzında ortayı bulması gereken adam yok ortada.
Ben babamla üç beş güne bir muhabbetimBen gerektiği yerde cevabımı veriyorum. Ama bazen takılma işte boş konuşuyor diyorum. Sonra ardı arkası kesilmeyince had bildirmek istiyorum. Şu an taştığım noktadayım zaten
Al benden de o kadar babamla konuşmalarım 5 dkyı geçmez genellikleBen babamla üç beş güne bir muhabbetim
Nasılsın kızım
İyiyim bebek iyi eşim iyi
Sen nasılsın işler iyi mi
İyi çok şükür
Maksimum iki üç dk bazen haftada bir oluyor bir durum varsa görüntülü görüsuruz öz babamla yani bu ne üç güne bir elalemin adamı
Yok haklısın ben de geçen aşık mı acaba dedim kızdı annemDaha geçenlerde oğlu sandığı çocuğu kardeşi çıkan bi adam vardı pkjhgkk yanlış anlamayın sizi tenzih ediyorum ama oluyor böyle gelinine aşık kayınbabalar. Biraz ağır bir itham olduysa kusura bakmayın nolur. Bana sapikca geldi Esin de kondurmak istemiyordur. KPSS çalışıyordum duymadım de geri de arama niye geri aramadın derse unutmuşum dersin
Yani babalara ne anlatilir ki akıl danisacagim zaman uzun konusurum evle ilgili , işle ilgili veya ekonomik bir durum varsa o zaman bol bol konuşuruz beş dk gayet bize de yetiyorAl benden de o kadar babamla konuşmalarım 5 dkyı geçmez genellikle
Baldız, gelin yok mu etrafında erkek, onları arasın. Normal değil kesinlikle kayinpeder.Onu da düşündüm ama takıntılıymış telefon takıntısı var arar saatlerce baldızlarıyla konuşurmuş benden önce de. Eşim öyle dedi. Eve gelir gelmez uzanır beni arar.
sapik mi acaba?
Neden bile bile bu şekilde davrandınız ki, zaten tanıyordunuz bu insanları anlamıştınızSadece sen de başta çok samimi gittin diyor o konuda da kendimi eleştiriyorum.
Baldizlarina da öyle yapıyormus. Karisi haric herkesle sinirlari olmadan yürüyor bence.Okurken aynı şeyi düşündüm seninle konuşunca iyileşirim nedir yahu sapık mı acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?