Yine ben yine kayınpederim 😭

Ben kendi babamla onu bile yapmıyorum. Aramda bi resmiyet vardır ama annemle iyiyim onla da iki dk anca konuşabiliyorum. Maşallah karşı taraf sürekli anlatacak bir şey buluyor sanayi günlüklerinden tutun ülke gündemine kadar. Bazen ağzımı arar kaynananı göndereyim bilmem ne.

Onu da düşündüm ama takıntılıymış telefon takıntısı var arar saatlerce baldızlarıyla konuşurmuş benden önce de. Eşim öyle dedi. Eve gelir gelmez uzanır beni arar.

Kaynanam da ayrı arıyor biraz babana tav ver de keyfi yerine gelsin diyor tav ne demek dedim anlayamadım meğer övmemi istiyormuş sinir krizi geçirecektim. Aslansın kaplansın dedim kapattım

Bunlar hic hos seyler degil ki. Esiniz sizin babaniz tarafindan ayni davranislara maruz kalsa 'idare eder miymis'? Karisi babasinin davranislarindan rahatsizken sikayetlerini dinlemekten rahatsiz olma hakki da yok bu arada esinizin, belli ki aile sizi dinlemiyor, kotu olmayi goze alip esinizin durumu kesin ve net bir dille bitirmesi gerekiyor. Siz istemediginiz halde sizinle iletisim kurulmasi da tacizin bir turudur.

Hayır en çok merak ettiğim ne konuşuyorsunuz yanimgğn geliyor erkek arkadaşımla bile konuşacak konu bulamıyorduk
Aklına ne gelirse bazen bi şeyi 10 defa dinliyorum bir de yavaş konuşuyor noktasına virgülüne kadar tonlama vurgu her şeyi yapıyor bitmiyorrrrr

Ben cok sinir olurum boyle seylere.sitem edilmesi trip atilmasi hic hoslanmadigim seyler kim yaparsa yapsin.
Acmayin arasin dursun istedigi kadar trip atsin cevap bile vermeyin illa ki vazgecer ama kararli bir sekilde davranin ezilip buzulmeden.
Bu ne yaa bu nasil kayinpeder daha neler duyacagiz sanki sevgilisi deli midir nedir!

Eşim hiçbir zaman ara konuş niye aramıyorsun gibi şeyler söylemedi. Hak veriyor sadece kendin yönet diyor bunu yaparken neler yapabileceğimi söylüyor. Söylenenlere de çok takılma insanları nasıl değiştireyim diyor.

Kaynanam da ayrı arıyor biraz babana tav ver de keyfi yerine gelsin diyor tav ne demek dedim anlayamadım meğer övmemi istiyormuş sinir krizi geçirecektim. Aslansın kaplansın dedim kapattım
Bunlar ne saçma muhabbetler ya. Kocası ilk önce kendi kız kardeşleriyle konuşup rahatliyor,.şimdi geliniyle. İğrençlikten başka bir sey değil. Eşiniz de ayrı tuhaf. Nereden düştünüz bu insanların içine?

Ailenizin yakınında olmanız zoruna gidiyor, ailenizin evine rahatça girip çıkıyor olmanız zoruna gidiyor, aileniz sizi onların eline çiğ çiğ atmıyor ya zoruna gidiyor. Daha çok kuduracak. Eşiniz zaten üfürük gibi adammış, siz kendiniz halledeceksiniz artık, napacak ki eşiniz?

Muhtemelen yaptıkları şeyin farkında değiller ben de samimi yaklaştığım için hoşlandığını düşünüyorlar bu denli rahatsız olduğumu bilmiyorlar. Açıkça söyleyip bazı şeyleri göze almam gerekiyor kendi mutluluğum için

Iste 'kendin yonet' deme gibi bir hakki yok, tacize varan bir durum kendi ebeveyninden geldigi icin esiniz duruma el atmak ve sizin rahatsizligini gidermek icin babasini durdurmak zorunda.

Onu da düşündüm ama takıntılıymış telefon takıntısı var arar saatlerce baldızlarıyla konuşurmuş benden önce de. Eşim öyle dedi. Eve gelir gelmez uzanır beni arar.
Bu takıntı değil sapıklık neden baldız gelin erkeklerle neden konusmuyor kadınlarla konuşmaktan neden hoşlanıyor

Benim kp de böyle idi. Evliliğimin ilk yıllarında çalıştığım yerde cep TLF nu yasakti. Bu yüzden eşimle çok tartisiyorduk. Bir kere kp e anlattım üzüntümü adam bana kızım benimkini bile acamiyorsun demişti. Sonraları bizde böyle bizde şöyle olur demeye başladı. (Geleneklerini; kendileri İngiliz kraliyet ailesinden geliyor sanki) vallahi bizde de kp le samimiyet öyle çok hoş karşılanmaz dedim. Soğuk davrandım. Düştü yakamdan.

Eşiniz adam olsunda babasının taciz denebilecek aramalarını önüne geçsin. Sen yönet ne demek ya? Sinir oldum bu konuya.

Ay yok daha 52 yaşında. Sabahtan akşama da çalışan biri. Önceden baldızlarını ararmış. Şimdi bana sardı işte. Ben de baştan gözlemlemeden samimi gittim. Durmuyor ne bileyim böyle olacak.
açmayacaksınız o zaman yapacak başka bir şey yok galiba

Bu takıntı değil sapıklık neden baldız gelin erkeklerle neden konusmuyor kadınlarla konuşmaktan neden hoşlanıyor

Ben de bunu dusundum ama dile getirememistim. Baldiz, gelin...Neden kendi cocugu, kardesi, kuzeni degil? Hic hos degil, hele kayinvalidenin dedigi akillara zarar.

Dişil davranışları var. Bizim orda bu modele ç.klü kaynana diyorlar.

Eşiniz adam olsunda babasının taciz denebilecek aramalarını önüne geçsin. Sen yönet ne demek ya? Sinir oldum bu konuya.
Ailenin erkekleri tırt. Babası ç.klü kaynana oğlu kebapçı önündeki el sallayan balondan usta gibi işlevsiz bir tip.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…