Yine ben yine kayınpederim 😭

Hayır yani eşim de gözlemci analiz yapan mantıklı eğitimli zekasına güvendiğim biri saygı adı altında nasıl yetiştirmişler anlamadım 😂 ama ona göre burası Türkiye ve aileden bağımsız olmak mümkün değil asgari düzeyde idare ve anlayış gerekiyor.
Canım eğitimli ve sayısal yönü gelişmiş olmak ile pısırık ve ezilerek büyütülmüş olmak ayrı kulvarlar. Senin kayinpederin ailedeki en birinci erkek benim tüm kadınlar bana hasta kafasinda bi sapık. Eşininki de saygı değil, erkekliği ezilerek büyütülmüş olmanın getirdiği sindirilmislik kompleksi. Yerinde olsam eşimin zekasına bu kadar güvenmem çünkü burdan bakinca karısını ucuz babasına yem edecek bi saftirik gibi duruyor. Düzgünce sınırlarını belli et. Alınan alınsın. Alınsın da zaten bi zahmet yani. Adamın yaptigi normal degil. Seni ıslak rüyalarinda görmüyorsa o kayinpeder olacak denyo, ben de bu hayatta hicbir sey görmedim. Anlamıyor musun yoksa anlamamazlıktan mı geliyorsun bunca zaman ben anlamadim.

Dalga geçiyorum ben bi mevzu oluyor eşim için bana çekmişse çok üzülür falan diyor iyi ki size çekmemiş o anlayışlı diyorum mesela aile konusuna gelince bana evden çıkarken arkana bakma demişlerdi defalarca dönüp baktım biz bir aileyiz dediler benim bir ailem var zaten dedim ama adam inadına yapıyor
İyi de ne adamın sizi rahatsız etmesine izin verin, ne de dalga geçin. Çözüm bu değil ki. Aksine iyice yüz göz olursunuz.

Canım eğitimli ve sayısal yönü gelişmiş olmak ile pısırık ve ezilerek büyütülmüş olmak ayrı kulvarlar. Senin kayinpederin ailedeki en birinci erkek benim tüm kadınlar bana hasta kafasinda bi sapık. Eşininki de saygı değil, erkekliği ezilerek büyütülmüş olmanın getirdiği sindirilmislik kompleksi. Yerinde olsam eşimin zekasına bu kadar güvenmem çünkü burdan bakinca karısını ucuz babasına yem edecek bi saftirik gibi duruyor. Düzgünce sınırlarını belli et. Alınan alınsın. Alınsın da zaten bi zahmet yani. Adamın yaptigi normal degil. Seni ıslak rüyalarinda görmüyorsa o kayinpeder olacak denyo, ben de bu hayatta hicbir sey görmedim. Anlamıyor musun yoksa anlamamazlıktan mı geliyorsun bunca zaman ben anlamadim.
Babalarını böyle kabul etmiş olamazlar mı ? Sonuçta bahsettiğim gibi sorun çıkaran bir tip aileyi huzursuz ediyor laf anlamaz. Bunların olmaması adına idare ediliyor olamaz mı ? Ben tasvip etmiyorum kesinlikle ama kendilerinin de normal bulduklarını düşünmüyorum. Her zamanki hali diyor geçiyor.

Babalarını böyle kabul etmiş olamazlar mı ? Sonuçta bahsettiğim gibi sorun çıkaran bir tip aileyi huzursuz ediyor laf anlamaz. Bunların olmaması adına idare ediliyor olamaz mı ? Ben tasvip etmiyorum kesinlikle ama kendilerinin de normal bulduklarını düşünmüyorum. Her zamanki hali diyor geçiyor.
Kendileri içi hadi neyse, önce baldızlar sonra siz. Kocanız olacak adam söz konusu karısı olduğundan dur demeyi bilmiyorsa, daha gelişamemiş demektir. Eşinizin tavrini normal bulmaya çalışıyorsunuz ama ortada çok çirkin tavırları olan bir bana buna sessiz kalan pısırık ötesi bir koca var.

Kendileri içi hadi neyse, önce baldızlar sonra siz. Kocanız olacak adam söz konusu karısı olduğundan dur demeyi bilmiyorsa, daha gelişamemiş demektir. Eşinizin tavrini normal bulmaya çalışıyorsunuz ama ortada çok çirkin tavırları olan bir bana buna sessiz kalan pısırık ötesi bir koca var.
Normal bulmuyorum onun öyle bir durumu olsa ben hallederdim ona bırakmadan. Amcamla bir mevzusu oldu konuşmaya kalktım beni hiç karıştırmadı benim ilişkim seni ilgilendirmez diye. Yine de normal bulmuyorum ama adamın huyu bu olamaz mı ? Kafam iyice karıştı.

Normal bulmuyorum onun öyle bir durumu olsa ben hallederdim ona bırakmadan. Amcamla bir mevzusu oldu konuşmaya kalktım beni hiç karıştırmadı benim ilişkim seni ilgilendirmez diye. Yine de normal bulmuyorum ama adamın huyu bu olamaz mı ? Kafam iyice karıştı.
Ne huyu? Adam kadınlara takmis kafayı. Önce baldiz sonra siz. Şu bile mide bulandırmak için yeterli değil mi? Neden kadınlara sarıyor, ne düşünüyor da kadınlara sarıyor? Kayinvadeniz babanı öv diyor. Ne münasebet? Hala huy diyorsanız ne yazılsa boş.

Ne huyu? Adam kadınlara takmis kafayı. Önce baldiz sonra siz. Şu bile mide bulandırmak için yeterli değil mi? Neden kadınlara sarıyor, ne düşünüyor da kadınlara sarıyor? Kayinvadeniz babanı öv diyor. Ne münasebet? Hala huy diyorsanız ne yazılsa boş.
Eşim için dedim kayınpederim için değil

Eşim için dedim kayınpederim için değil
Babasının teyzelerinden sonra size kafayı tasmasını normal bulup, beni bulaştırma demesini mi diyorsunız? Böyle bir şeye sessiz kalan kocayı midenizi almaması lazım ama siz kayinpederin yaptıklarını da sarma olarak gördüğünüz için eşinizin sessiz kalışını da babasına saygı falan sanıyorsunuz.

İşin kötü tarafı kayınpeder “ben babayım,pohpohlayın,övün” diyor eşi ve oğlu bunu normal karşılıyor.

Madem kendin ve eşin konuşamıyorsunuz, baban konuşsun, hakaret etmeden utandırsın bakalım.

nasıl kabul etmişler sapık olarak mı?
sizin kv nizde iş yok yıllarca kendi kardeşlerini aramasını normalleştirip eşinizede bunu empoze etmiş. şimdi sıra size gelmiş kadın kocasının yeni kurbanı olarak size okey vermiş ara da öv biraz diye.
eşinizin o güvendiğiniz zekası burdan bakınca aman oğlum babanı sinirlendirme oğlum alttan al oğlumlarla manipüle edilmiş ne yazık ki.
sorun çıkartan tiple sorun çıkartarak uğraşılır şimdiye kadar hiçbir kadın haddini bildirmemiş adamda istediği gibi at oynatmış baldız gelin dinlemeden.
baldızlar niye iadere etmiş ablaları istediği için siz niye idare ediyorsunuz eşiniz istediği için. adamın sapıklığı karısı vasıtasıyla aman sorun çıkmasın diye örtbas edilmiş.
bu adamın kendi kız kardeşi anası erkek kardeşinin karısı falan yok mu? niye hep dışardan gelen kadınlara takmış kafayı?

nasıl kabul etmişler sapık olarak mı?
sizin kv nizde iş yok yıllarca kendi kardeşlerini aramasını normalleştirip eşinizede bunu empoze etmiş. şimdi sıra size gelmiş kadın kocasının yeni kurbanı olarak size okey vermiş ara da öv biraz diye.
eşinizin o güvendiğiniz zekası burdan bakınca aman oğlum babanı sinirlendirme oğlum alttan al oğlumlarla manipüle edilmiş ne yazık ki.
sorun çıkartan tiple sorun çıkartarak uğraşılır şimdiye kadar hiçbir kadın haddini bildirmemiş adamda istediği gibi at oynatmış baldız gelin dinlemeden.
baldızlar niye iadere etmiş ablaları istediği için siz niye idare ediyorsunuz eşiniz istediği için. adamın sapıklığı karısı vasıtasıyla aman sorun çıkmasın diye örtbas edilmiş.
bu adamın kendi kız kardeşi anası erkek kardeşinin karısı falan yok mu? niye hep dışardan gelen kadınlara takmış kafayı?
Anlamadım baldızları da eli maşalı kadınlar nasıl ilişkileri var bilmiyorum bir iki kez dahil oldum. Bana söylenilen gelinler onlarda kıymetliymiş bir oğlu var iki kuzu kızlarını gidici olarak görüyor beni kalıcı. O yüzden bi üste düşme var. Adam kendi kızına oğluna da diyor beni övün diye. İlk başta çok tuhaf gelmişti ama herhalde motorla çalışıyor bana dokunmasınlar da naprsa yapsınlar kafasındaydım. Sapıklıktan ziyade ben öyle alıştırdım o da alıştı diye düşündüm.

Anlamadım baldızları da eli maşalı kadınlar nasıl ilişkileri var bilmiyorum bir iki kez dahil oldum. Bana söylenilen gelinler onlarda kıymetliymiş bir oğlu var iki kuzu kızlarını gidici olarak görüyor beni kalıcı. O yüzden bi üste düşme var. Adam kendi kızına oğluna da diyor beni övün diye. İlk başta çok tuhaf gelmişti ama herhalde motorla çalışıyor bana dokunmasınlar da naprsa yapsınlar kafasındaydım. Sapıklıktan ziyade ben öyle alıştırdım o da alıştı diye düşündüm.
Benim kocamın anasına babasına göre de gelinler ve kızlar çok kıymetli.

Kayınpeder kahvemi önüme getirir. Sigara içerken kül tablası yanıma koyulurdu. Ben aradığımda bile 1 dakikayı geçmez telefon görüşmemiz. Ki gerçekten sevilir ve sayılırım.

Senin kayınpeder gerçekten seni sevse,saysa seni rahatsız etmez. Hele ailenle ilgili o cümleyi hiç kullanmaz.

Benim kocamın anasına babasına göre de gelinler ve kızlar çok kıymetli.

Kayınpeder kahvemi önüme getirir. Sigara içerken kül tablası yanıma koyulurdu. Ben aradığımda bile 1 dakikayı geçmez telefon görüşmemiz. Ki gerçekten sevilir ve sayılırım.

Senin kayınpeder gerçekten seni sevse,saysa seni rahatsız etmez. Hele ailenle ilgili o cümleyi hiç kullanmaz.
Eşim sigara bile içemiyor yanında. Yanında olmasını geçtim haberleri bile yok içtiğinden annesi bir kez içiyorsa içmesin babası çok Kızar falan demişti. Onlara gittiğimde camlardan asılıp içiyordum. Cidden anlayamadım çok saçma

Eşim sigara bile içemiyor yanında. Yanında olmasını geçtim haberleri bile yok içtiğinden annesi bir kez içiyorsa içmesin babası çok Kızar falan demişti. Onlara gittiğimde camlardan asılıp içiyordum. Cidden anlayamadım çok saçma
Yooo saçma değil. Adam benim dediğim gibi yaşayacaksınız diyor işte.
Sigara içmeyeceksin.
tamam içmem
arıyorum aç
tamam
konuşuyorum dinle
dinliyorum.

Yani bu geline değer vermek değil. Seni de ikna etmişler ama yanlış.

Arkadaşların yazdıklarını dikkate al derim.

Adamın günahını mı alıyoruz bilmiyorum da sürekli araması,uzun uzun konuşması hiç normal değil.

Yooo saçma değil. Adam benim dediğim gibi yaşayacaksınız diyor işte.
Sigara içmeyeceksin.
tamam içmem
arıyorum aç
tamam
konuşuyorum dinle
dinliyorum.

Yani bu geline değer vermek değil. Seni de ikna etmişler ama yanlış.

Arkadaşların yazdıklarını dikkate al derim.

Adamın günahını mı alıyoruz bilmiyorum da sürekli araması,uzun uzun konuşması hiç normal değil.
Haklısınız günahınımı alıyoruz ne niyetle yapılıyor bilmiyorum ama artık susamayacağımı biliyorum kötü niyetli değillerse bile bir yere kadar.

Ay vala çok entresan. E ne diye arayıp duruyomuş o zaman? Açma ya her aradığında. Ailen için artık orda yiyecek ekmeğin yok demiş ya ona çok takıldım ben. Keşke verdeydin orda gereken cevabı. Onlar benim ailem,onlardan yiyeceğim ekmek hiç bir zaman bitmez derdim ben senin yerinde olsam.
Aynen yaa. Niye cevap vermemiş ki konu sahibi? Benim ailem kocamdan önce de vardı sizden önce de der insan ya

Haklısınız günahınımı alıyoruz ne niyetle yapılıyor bilmiyorum ama artık susamayacağımı biliyorum kötü niyetli değillerse bile bir yere kadar.
Susmamayı bu defa başarabilirsin inşallah.

Susmadığın sürece bu iş artarak devam edecek.

Hele bir de bebek olursa işte o zaman daha zor. Konular da çoğalır. Bebek yedi mi uyudu mu,ne yedi,ne kadar yedi,kaç saat uyudu vs.

Yine söylüyorum ben olsam asla telefona cevap vermem, isterse de “müsait değil” dedirtirim.

Kızlarrr önceki konularımı bilenler vardır. 5 aylık evliyim. Sürekli aramalarından şikayetçiydim adam bana sarmış vaziyette. Bilmeyenler için eş ailesine uzak kendi aileme yakın bi şehirdeyim eşimin görevi dolayısıyla. KPSS’ye çalışıyorum bunu bildikleri halde gün aşırı ararlar. Bi gelin sürekli kayınpederiyle ne konuşur üstüne adamla her konuşmamda aşağı çekiliyorum modum düşüyor. Eşim göreve gidiyor bir hafta annemlere geliyorum beni arıyor yalnız kalma diye annem babam var diyorum senin orda ekmeğin yok artık diyor. Üç gün konuşmasak tripleniyor modu düşüyor. Tansiyonu düşüyor beni arıyor senle konuşursam düzelirim dedi bir keresinde. Ben de kelin ilacı olsa kafasına sürerdi dedim dokunmuş sanırım gitti anneme pınara böyle dedim o da bana böyle dedi demiş. Annem de şaka yapmıştır demiş bilmiyorum artık falan demiş. Korkutuyor bu beni. Nişan sürecinde çok düşünmedim aradım hep uzak mesafe yanlış anlaşılmasın dedim önünü alamıyorum. Eşine söyle diyecekler için eşim müdahil olmuyor asla babasına bir şey diyemeyen biri kültürlü geniş bi insan ama büyükler hele de BABA konu oldu mu bir şey diyemez diyemem ben kendi ilişkini yönet şunları yapabilirsin diyor. konuyu uzatmama, sürekli bahane bulma gibi. Bu arada kendi de konuşmak istemez onu aradıklarında hep bi bahane bulur. Ama benim ilişkimde köprü vazifesi de görmüyor. Kendisiyle şahsi problemim yok, otursam anlatsam her şeyi anlar ama biraz fazla şikayet ettim sanırım o da arada kalmaktan bıktı artık. Ders çalışmayı falan da yeterli görmüyorlar sanırım konuşmamak için. Dün kaynanamı aramıştım bu akşam tekrar aramış ama kayınpederimin arattığına eminim kendi aramadı çünkü onu aramıyorum son zamanlarda. İyi gelmiyor bana. Yapı olarak da takıntılı bi insanım zaten moralim bozulur bizimsin ordan ekmeğin gitti bilmem ne laflarına. Bir de görev haline getirmiş sanırım üç gün aramasam tripleniyor. Neyse söyleyeceğim hiç eşimi araya koymadan dersi de bahane etmeden yapımın bu olduğunu çok konuşamadığımı konuşmak istemediğimi karlı tarafa nasıl söyleyebilirim kırmadan? Bu arada kendi çok tripli ve takıntılı bir adam ailede de idare edilen biri eşim bu yüzden de bir şey diyemiyor olabilir kafasına takip huzur kaçırabilir potansiyelde. Kaynanamda bir problem yok ama tam bir kukla kayınpederim yönlendiriyor onu. Evet napabilirim hanımlar dediğim gibi ders çalışma işim var müsait değilim gibi şeyler çok iş görmedi😥 bu tür ilişkilerin bana göre olmadığını söylemek istiyorum.
Senin orda ekmeğin yok dediklerinde ne dediniz çok merak ettim.

Ayrıca kayinpederi bu şartlarda ben olsam bir daha aramam bayramdan bayrama o kadar. Kendisi ararsa nasılsın iyi misin bitti .

Back
X