yine ben yine kv sorunu :(

hazal123d

Üye
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2015
145
37
13
merhaba arkadaşlar beni eski konularımdan hatırlayanlar olacaktır.. yine sorunum kv le ve galiba ayrı eve taşınasıya kadar bu sorunlar devam edecek gibi görüunuyor..
kendisi hamilelik kilolarıma takmış durumda hamile kaldıgımda 58 kiloydum boyuma göre kilom idaldi vitamindi kan haplarıydı derken hızlı bi şekilde kilo aldım ve 65 kilo oldm şu an.. ama kilolarımın kv gözüne batmış durumda çok değil 1 kaç hafta önce akşam yemeğinde tam sofraya oturacağız kv demezmi bizim köydekilerde gelinin amma kilo almış götü başı salmış diye ben delirdim tabi durduk yere böyle bişey demesine özellikle de sofraya otururken sanki yeme der gibi bende köydekiler bir deri bi kemik mi sanki bana öyle diyolarmış dedim ne var be ne dedim sanki dedi bana tekrar bende tabi canım hiç bişey demedin sen dedim konu orda kapandı ama her fırsattı kilolarımı yüzüme vurmasından bıktım usandım geçen günlerde gece 11 de canım makarna çekti eşimle birlikte geçtik mutfağa makarna yaptık Allahım yapmaz olsaydım keşke gelen gidenin yanında her fırsatta der gelin bi kayıklı makarnayı gece vakti yedi diye aynı lafı kendi annemin yanında da dedi annemde yesin tabi bebek var kızım bebeğini besliyor dedi ondan sonra çenesini açma dı ya diyorum saygımı bozmayım yok illa gel bana laf sok diyor canımı çok sıkıyor bu hamile halimle eşime yalvardım ayrı eve taşınalım diye ama dinlemiyor az sabre diyor 1 sene dişini sık diyor ama bu kadına tahammül edemiyorum artık eşimi nasıl ikna edecem ben arkadaşlar boşanırım diyerek bile tehdit ettim sen beni bırakamazsın diyip geçiyo çok çaresiz kaldım aranızda arkadaşlar var ilk başta beraber oturmayı kabul etmeseydin diye ama bizim durumumuz biraz farklıydı özel bi durum o yüzden kabul ettim o yüzden beni yargılamayın ama şeytan diyor ki ya şu kvle bi kavga kaldır küs git baba evine sonra eşim tıpış tıpış gelir arkamdan ama sonra da diyorum ki annemi babamı böyle üzmeye hakkım yok otur oturdğun yerde diyorum napacam ben arkadaşlar fikri olan varmı

Onun evindesin kabulde etmişsin kavgada olur herşeyde ya başka eve cikacaksin yada bana evinin yolunu tutacaksin bile bile kendini nasıl ateşe atıyorsun baştan birlik yaşayarak

Onun evindesin kabulde etmişsin kavgada olur herşeyde ya başka eve cikacaksin yada bana evinin yolunu tutacaksin bile bile kendini nasıl ateşe atıyorsun baştan birlik yaşayarak
konumda da belirtiğim gibi yargılamayın çünkü özel bi durum kabul ettim ben sadece nasıl ayrı evi eşime ikna ettirebilirim diye fikir danışdım konumun sonunda

Bahane bulmaniza gerek yok canım olan lafı saymış zaten böyle bi anda yine abartin çıksın kavga çekin gidin annenizin evine sonra taşınır ev merak etmeyin üzülmez ailenizde ilerisi için mutlu olacaksınız inşallah Allah YARDIMCINIZ olsun

amin Allah razı olsun sağolun ama hamilelikten mi olsa gerek konuşamıyorum böyle bi laf geldiğinde içme atıyorum sonrada odama geçip alıyorum

konumda da belirtiğim gibi yargılamayın çünkü özel bi durum kabul ettim ben sadece nasıl ayrı evi eşime ikna ettirebilirim diye fikir danışdım konumun sonunda
Edemezsin ayrı ev açacak insan evlenirken açardı şimdi sana verdiği süreyi beklemek zorundasın.

kendi sorunu kendin cevaplamışsın. kesinlikle haklısın ayrı eve çıkana kadar böyle devam edecek

ne yazik ki hatayi en basta yapmissiniz ayni eve yerleserek. ve ne yazik ki o ev, o kadinin evi.

Ne ozel durum olcak kivirmayin para mi yoktu evlenmeyin calisin bekleyin hastalik mi vardi evlenmeince ölüm kalim mi olacakti sanki ozel olan ne hamile miydiniz bastan yuvasini kuramayan insan 1 sene degil 1 omur bekletir sizi lutfen artik bilgilenin evliligi evcilik oyunu yaptiniz iyice hele hemen cocuk yapmak modaniz oldu KUTSAL EVLILIGI EVCILIK SANIP EVLENEN KANAN ERKEGE AKILLANMAYAN SIZLER DERDIDE CEKIN AMA O YETMEDI GIBI COCUK YAPMANIZ ONUDA OYUNCAK BEBEK SANIYORSUNUZ YAZIK BUNCA SORUNA SITRESLI SORUNLU AILEYE COCUK GETIRIYORSUNUZ AMA YAOMASI BEDAVA VE ZEVKLI DEMI YAZIK GERÇEKTEN

ev ev ustune olmaz demis atalar..annenlede olsa ayni evde zor. kaldiki kv adi ustunde..lokmani bile saymis..hamilesin yani kilo alacaksin tabii daha ne olacak? simdi almayacaksinda ne zamana alacaksin?
ayni evde oturdugunuz muddetce dahada beter olmaz umarin. yarin oburgun cocugun dogdugunda gor tantanayi..isimle baslar yok gaziydi sancisiyla emzirmesiydi herseye karisacak ve sana zehir edecek lohusaligini ..Allah yardimcin olsun..kimse kv kp ine muhtac olmasin maddi manevi..ne onlari bize ne de bizleri onlara..

Kayınvalidene şöyle söyle. Ohhh sefam olsun ..

Bence kavgayı çıkartın ama biyerede gitmeyin.Evde huzur kalmadı diye eşiniz taşınır o zaman.Hemde ailenizide üzmemiş olursunuz.Zaten belki senin sesin de yükselirde kavga ederseniz onun sesi kesilir.

Pardon da aldığınız kilolar sizden çok onu germiş herhalde ona ne ki? hamilesiniz tabiiki yiyeceksiniz besleneceksiniz kilo alacaksınız. Bence bir daha kilonuz üzerinden laf çarparsa hiç umursamayın ve bunu da açıkça belli edin kilo aldın derse can boğazdan gelir deyin ne bileyim ben halimden memnunum falan deyin kime ne yani?

Beraber oturmayı niye kabul ettin? Özel sebep neymiş çok merak ettim.. Aynı evde yaşarken çocuğu niye yaptın? Şimdi çocuğun masrafıydı, oydu buyduuuu.. Bir de eşin şimdi der ki: Durrr çocuk büyüsün. Annemin yardımı olur. Beraber büyütürsünüz. Hopppp 2. çocuk. Ohooo sizin taşınma işi yattı... Bak gör.. Yani malesef görünen köy kılavuz istemiyor. Sabır diliyorum..

Bence hamileliğini kullanarak, bundan sonra herhangi bir laf sokuşunda ağla duygu sömürüsü yap, " ben iki canlıyım yediğimin laf olması çok zoruma gidiyor " falan filan, doğumdan sonra da lohusalık depresyonu :) bence eşin dayanamaz bu duruma..
Ara bozmak istemem, sadece ' duygu sömürüsü ' diyorum..

Sen beni birakamazsin demiş ya esin. Ben hamileligimi senin annen yüzünden mahvedemem de ve annenin evinde kal. O kv bozuntusu da oggluusuuuuu ile ne halt yapıyorsa yapsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…