yine ben yine kv sorunu :(

Bazı konularda haklısınız ama biraz fazla yüklenmemiş misiniz? Zaten hamile halinde bir şeylerle baş etmeye çalışıyor konu sahibi. Akıl danışmak istemiş.
Herkes hata yapar. Kaldı ki olayın içinde değiliz biz.
Karışmak istemem özgür düşünceniz ama biraz daha yumuşak olmayı denemeliyiz bence.

Ben ev için eşimi nasıl ikna ederim diye fikir danışmak istedim hanimefendi evlilik dersinî sizin gibi ön yargılı birinden öğrenecek değilim ayrıca ne biçim bi söz kıvırmayın önce siz konuşmanızı düzeltin sonra evlilik ve çoçuk hakkında yorum yapın lütfen sizin gibi insanlar yüzünden zaten elalem çekinerek konu açıyor kk !

Kabul etmeyecektin beraber yaşamayı. Gec evlenirdin olur biterdi

Sen hamile misin, değil misin?

Allah razı olsun :/ eşime dedim zaten çoçuk doğduktan sonra olaacak kavgalar bak sen dedim bu kv sen tecrübesizzn beceremezsin çoçuğa bakamazsın diyip sırt pırt elimden alacak çoçuğu çünkü öyle bi yapıya sahip kendisi eşim de bişey olmaz diyip geçistiriyor aslında annesinin huyunu biliyor ama ne hikmetse 1 sene bekle sabret diyor anlamadım bende

Kabul etmeyecektin beraber yaşamayı. Gec evlenirdin olur biterdi
Geç evlenmeyi ben kabul etmedim çünkü daha önce bi nişan attım eşimde istemedi geç evlenmeyi ben korktum açıkcası uzun süre nişanlılık arayı soğutur diye çünkü doğru düzgün görüşemedik nişanlılıkda hep telefonlaydı görüşmelerimiz

o zaman duble hatalı.
yani onane ki senin kilondan.
Ayrı eve çıkma durumunuz neden yok?
Ailesi maddi konuda hiç destek çıkmıyor büyük gelini yanındaymış benden önce ona destek çıkıp ayırdılar eltim bileziklerini felan bozdurdu mobilyalarını aldı kvdegil halıydı ıvır sıvır aldı ama eşim ailesine güvenmiyor bana destek çıkmazlar diyo o yüzden evimizin eşya parasını biriktirip çıkalım diyor beyaz eşyamız var onu aldık mutfak eşyasıydı ufak defek a dan z ye onuda aldık tenereydi tabakdı sadece mobilya halı perde geri kalan ev eşyası kaldı ona da bir sene sabret çoçukda geliyor anca alırız diyor ayrıldığımızda borcumuz olmasın rahat oluruz diyor

ya bu konuya dayanamıyorum bak.
Yani siz evlenip sevişecek, bir de çocuk yapacak olgunluğa gelen insanlar neden aileden destek bekliyorsunuz?
O zaman kvalide haklı der geçerim. Onlara gebe kalarak mı evlendiniz?

ya bu konuya dayanamıyorum bak.
Yani siz evlenip sevişecek, bir de çocuk yapacak olgunluğa gelen insanlar neden aileden destek bekliyorsunuz?
O zaman kvalide haklı der geçerim. Onlara gebe kalarak mı evlendiniz?
İşte eşimde ayrıldıktan sonra destek beklemediği için bekleyelim diyor mesela hafta da bir alışveriş mi yapılıyor eve yarısı diğer oğlunun evine gider aman onlar kira ödüyor fatura doğalgaz ödüyor bari mutfak alışverişi ödemesin biz alalım diyor kv de benimde canımı sıkan konulardan birisi bu tamam destek çıkıyorsun madem ama önce sen kendi evini yanına aldığını gelinini oğlunu düşün sonra dışardakini düşün geçen hafta alışverişe gitmedi mesela param yok bu haftada böyle idare edelim dedi ertesi gün eşimden bi öğrendim oğlunun elektrik faturasını ödemişler e sen önce kendi evini düşün bu durumun tam tersi olsayı ayrı olan ben diğer gelini de yanında olsaydı oda aynı alınganlığı yapardı evde yiyecek bişey kalmıyor fakat diğer oğlunun faturası ödeniyor mantıksızlığa bakarmısınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…