Daha önce de yazmıştım.eşimle sorunlarımız var , dün yine telde o kdr küçük bişiden tartıştıkki haklıydı aslında ama aileme mesleğime kadar laf söledi. Bu hafta evime gitmedim, ne bilim yorulyorum artık yol..bir de gittikçe kırılıyorum en son olan eski sevgili muhabbeti gibi..dedim nasıl olsa her gittiğimde kırılıyorum bari gitmim. görümcemin kvalidesnn annesi vefat etmişti, Ben de eşime gitmeden beni bekle birlikte başsağlıgına gidelim, çünkü kvalidem bu gibi konularda hiç beni beklemıyo eşimi alıyo gidiyor, hatta kendı evimde bile olsam eşim oraya gittiğinde hadi gidelim diyor. Neyse ben de istiyorum ki eşimle gidelim biz. neyse dün annesindeydi görümcem ve 4 yaşındaki kızı gelmiş, enişte bırakmış gitmiş. sonra o da ablasını evine bırakırken annesi de bizde başsağlıgına gidelim demiş eşim de bana söledi keşke beni de bekleseydın dedim demez olaydım. bana ordan başladı bağırmaya, ölmemiş kadın zaten seni beklıyo gitcez gelince aptal aptal laflar.salak mısın sen dedi. kvalidemin de arkdn gülme sesi geliyor. Sonra kendi evimize gitti açtı telefonu başladı yine saymaya kahırsın, bir lafımla köpek gibi ayağıma gelirsin (bir kere de çccünkü telde bana bağırmıştı ben de atlayıp gitmiştim) , ben sana gezme etme alma demediğim için mi sen bana böylesin gitmıyosun bundan sonra gezmıceksn seminerlere bile gitmiceksin bu ne be..seni yetiştiren anaya babaya ben ana baba demem kızları bana kadınlık yapmıyorsa. bitsin..ama neler neler. ben hala gayet saygılı bir şekilde derdimi anlatmaya çalışıyorum. o bğırdıkça bağırıyo anlayışsızsın sen nasıl öğretmensin. yazık senn okudugun zihniyete. ben bacımı götürmicemmi evine ben annemi götürmicemmi. sanki ben öle demişim gibi... sonra sana anan baban akıl vermıyomu kızım öle yapma, sana kocan kızar neden evine gelmıyon demiyolarmı dio, halbuki kendınn altında araba var gelmemek için bir sürü bahane bulur.
Çok yoruldum, artık ne olcaksa olsun..bitcekse de bitsin..bugün aramadı beni ben de ardm teli kapalı..ben neyin cezasını çekiyorm basit sorunlar neden dağ oluyor, neden derdimi anlatamıyorum, neden ben...o kdr yalnızım o kadr çaresiz hissetiyorumki kendimi. napcğımı bilmıyorum...rnolur bana akıl verın yardım edin..bugün mide ağrısından ölücem sanki...