takmiyorum cvp bile vermiyorum ama kudurdukca kuduruyolar.boyna anneme saldiriyolar kari kocaKeşke büyük küçük harf kullarına uysanız .
Keşke noktalama , virgül , paragraf
Kimsenin çocuğuna bakma zorunda değilsiniz. Takmayın.
Annende ağızlarının payını versın .takmiyorum cvp bile vermiyorum ama kudurdukca kuduruyolar.boyna anneme saldiriyolar kari koca
tam denilecek gibilerde.uzamasin diye bisey demiyorum.surekli kendilerine saygi sevgi bekliyorlar.ama bu davranislarla gormek bile istemiyorum onlari cok sogudumara bakıcı tut çocuklarına de..
sen aç ağzını yum gözünü tepene çıkmış mubarekmerhaba arkadaslar gecenlerde konu acmistim.ikizlerim var ve bir akrabam surekli cocuklarini birakiyor diye.enson kabul etmedim baska programim var diye.ondan sonra dusman kesildik.ogunden sonra 1 fln gecmisti bu akrabam beni aradi direk sen beni niye aramiyosun.insan bi arayip cocuklar nezaman gelcek diye sormadin dedi.valla inan ben kendimi gormuyorum dedim.kucukler gece uyumuyolar.buyuk olanin sinavlari ustustededim.kapattik.bidahada gorusmedik.kizinin okulda ozel bi gunu oldu herkesi cagirdi bitek beni cagirmadi.uzulmedimde okadar sogudumki onlardan umrumda degil.annemle iyi olsunlarda benle olmasada olur diye dusunuyorum.benim dugunumden tutunda dogumjma kadar ghicbi ozel gunumde zaten yoklardi.1.derece akraba olmasina ragmen.millete karsi hep orttuk.bu sabah yine annemi aramis bu kisi.acmis agzini yummus gozunu.cocuklarini kabul etmiyormusum istemiyormusum.ben suan kendi cocuklarimdan fazlasiyla bunalmisim.hala benden bi beklenti.butun saygisizliklarina ragmen belli etmemeye calisiyoruz yinede hicbisekilde olmuyo.nolucak bu isin sonu bilmiyorum uzattikca uzatiyorlar
zaten telimden fln sildim numaralarini.aramiyorum sormuyorum.Direkt telefonla kendisini arar, hakaret/küfür yelpazemden üzerinde en güzel duracakları seçer-kullanır, telefonu suratına kapatır, kendime de "Aha şimdi kötü bilsin oh" diyerek bir güzel rahatlar ve bir daha dönüp ne alemde olduğuyla ilgilenmezdim.
Tavsiye ederim.
aynn muhattap olmadikca tepeme ciktilar.hala benden bi beklenti.bi trip sasiriyorumsen aç ağzını yum gözünü tepene çıkmış mubarek
aile icinde cok kusluk olucak bu gidisle.kendilerinin kimseye saygisi yok.annemin gozu hep yolda gelecek cocuklar diye.ama ugramazlar bile.aynn muhattap olmadikca tepeme ciktilar.hala benden bi beklenti.bi trip sasiriyorum
zaten telimden fln sildim numaralarini.aramiyorum sormuyorum.
inana arada annem olmasa yapicamda.cok yettilerya.omur boyu gormesem ozlemem.Siz de arayın aynen,
Anamı arayıp da ne darlıyorsun?
Bunca çocuğum varken senin çocuklarına bakıcılık yapmıyorum diye bir de ne terbiyesizlik yapıyorsun?
Hiçbir özel günümde yanımda olmadın, ne hakkın var da benden iyilik bekliyorsun?!
Yettin artık, rahatsız etme beni de annemi de vs vs saydırırdım.
Ya böyle insandan hayır gelir mi? Aranız kötü olsa nolur olmasa nolur?!aile icinde cok kusluk olucak bu gidisle.kendilerinin kimseye saygisi yok.annemin gozu hep yolda gelecek cocuklar diye.ama ugramazlar bile.
Ortada birşey yokken annen üzüleceğine, onun laflarıyla şişeceğine, bari sen diyeceğini de, haddini bildir de öyle olsun nolcaksainana arada annem olmasa yapicamda.cok yettilerya.omur boyu gormesem ozlemem.
evet azarlamis cok.uzulmus bana anlatti.siz benim karimi cocuklarimi sevmiyorsunuz demisAnneniz koyamıyor mu tavır? Dinleyip dinleyip size niçin getirdi, olaya hakim değil mi? Azarı kayıp kapasaymış ya yüzüne?
O kısım da ilginç geldi bakın eklemek istedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?