yine ben

aynn bende oyuzden mesafe koyuyorum.kendileri hicbirsry yapmaz ama cok sey beklerler
E tamam o zaman. Anneniz de kendini korusun bir zahmet, koskoca kadın. Olanları size de anlatıp canınızı sıkmasın. Bir kabahatiniz yok çünkü.
Ben tek çocuğa zor yetiyorum. Milletin işine bak sen yaaa

annemede yuklu miktarda borclari var.surekli aramasina ragmen vermiyorlar.ustunede bi dunya laf soyluyorlar.

evet azarlamis cok.uzulmus bana anlatti.siz benim karimi cocuklarimi sevmiyorsunuz demis

Zorunda mıyız? dese ne güzel olurmuş. ^_^
Bi de şöyleleri sevmiyorsunuz demiyorlar mı, ağızlarına çakmalık tam. Kullanacak adam arıyorlar işte kendilerine, duygu sömürüsüne bağlıyor yüzsüzler.

Neyse, dediğim şey net; aranızda yıkılmadık köprü bırakmayın ki yeniden aynı yollardan yürümeye çalışmasınlar diye dedim hakaret edin diye. Kimine bu gerek, faydası olmadığı gibi, öteden öteye zararı da var, huzursuz edip duruyorlar işte. Temelli sıyrılmak için yakıp-yıkıp atın.

Yüzsüzün yüzüne tükürsen, yarabbi şükür der de tükürükte boğarsan sesi kesilir anca.

E tamam o zaman. Anneniz de kendini korusun bir zahmet, koskoca kadın. Olanları size de anlatıp canınızı sıkmasın. Bir kabahatiniz yok çünkü.
Ben tek çocuğa zor yetiyorum. Milletin işine bak sen yaaa
aynn sanki ben yayilip otutuyorum butun gun.uc tane cocukla zor yetisiyorum.yuzlerini goresim yok.cocuklarini dahi ozlemiyorumokadar biktimki

annemede yuklu miktarda borclari var.surekli aramasina ragmen vermiyorlar.ustunede bi dunya laf soyluyorlar.
O zaman sizin bu akrabaya yüzsüz demek hafif kalır. Anneniz sanırım parayı kurtarmak için arayı iyi tutmaya çalışıyor. Bu da onun sorunu sizi bağlamaz. Evde ikisi 1,5 yaşında bir de büyük çocuğu olan birine bırakın yatılı gitmeyi, yemekli bile gitmek düşüncesizliktir. Annenize açıkça o kişi ile ilgili herhangi bir şey duymak istemediğinizi söyleyin. Bırakın annenize ne diyorsa desin.

Yüzsüzce sizi ararsa da önce anneme olan borcunu öde, sonra da çocuklarına bir bakıcı tut dersiniz.

Bazı insanlar vardır; bin yıl sırtında taşırsın, bir gün yorulur indirirsin. Beni bin yıl sırtında taşıdın demez, indirdin der. Bu da onun gibi. İstediklerini yapınca iyisin , yapmayınca kötü. Fırsat vermeyin böylelerine. Hele ki canınızı asla sıkmayın. Konuşur konuşur susarlar. Çocuk yapan onun sorumluluğunu alsın bir zahmet, kimseye güvenmesin. Çocuklarınızla ilgilenin , onları boşverin.

Bazı insanlar vardır; bin yıl sırtında taşırsın, bir gün yorulur indirirsin. Beni bin yıl sırtında taşıdın demez, indirdin der. Bu da onun gibi. İstediklerini yapınca iyisin , yapmayınca kötü. Fırsat vermeyin böylelerine. Hele ki canınızı asla sıkmayın. Konuşur konuşur susarlar. Çocuk yapan onun sorumluluğunu alsın bir zahmet, kimseye güvenmesin. Çocuklarınızla ilgilenin , onları boşverin.

bende heryerden sildim.laf soylesen cunku bayrak ederler insani.biliyorum ne tip insan olduklarini.hep kendileri hakli hep kendileri ustun

aynn ole benim durumum.ben ikizlere hamile kaldim ne hamileligimde gordum.ne bi arayip hal hatir sordular.digum yaptim birinci derece olmasina ragmen iki ay sonra geldiler.simdi neymis co uklari cok seviyolarmis.bende kalmak istiyorlarmis.cvp vermeye bile tenezzul etmiyorum

Şimdi ben bu tür konularda,kişinin verdiği tavizle alakalı olduğunu savunurum.Ne kadar yüz verirseniz o kadar fazlası olur.Herkesin kendi hayatı,kendi özeli,kendi çzidiği sınırları olmalı.Değil 1. derece2.derece akraba,gerektiğinde anne baba eşe de çizmeli o sınırları.
Ben istersem evime misafir gelir.İstemezsem bi şekilde belirtirim.Kafama uyan insanla görüşür uymayanla görüşmem.Her zaman iyilik yapıp bir kere yapmayınca bana tavır alan ve hatta kalkıp beni çocukmuşum gibi anneme şikayet eden biriyle ilişkimi keser konu bile etmem.

ben kestim zatrn iliskimi.anliyolarda hala neiye ugrasiyorlar onu anlamiyorum

Dogurduklarima zor bakiyorum bide senin dogurduklarinla mi ugrascam deseydin :) o soz ona yeterdi bence :)

Dogurduklarima zor bakiyorum bide senin dogurduklarinla mi ugrascam deseydin :) o soz ona yeterdi bence :)
tmm gelsin sorun degil ama.annesiyle gelip annesiyle gitsinler istiyorum.bunlar kapidan birakiyolar.isim var biyere gidicem desende kar etmez.saatler sonra gelirler kapidan alirlar cocuklarini.bikeresinde aksam gezmeye gidicez dedim.oglen biraktilar taa gece 10da geldiler biz saat 10dan sonra gezmeye gittik

Bos ver kussunler konusmasinlar barismasinlar mumkunse.. bolca yararlari degil zararlari dokunuyo bole

Ayyyy uzak dur.

Aman aman.

Boyle asalak insanlarla hiiic gorusmemek lazimm.

Iyi olmus .kizsin da aramasin bir daha.

tam denilecek gibilerde.uzamasin diye bisey demiyorum.surekli kendilerine saygi sevgi bekliyorlar.ama bu davranislarla gormek bile istemiyorum onlari cok sogudum

ben olsam ararım. hayırdır anneme böyle böyle söylemişsin benim senin çocuklarına bakmak zorunda olduğumu nerden çıkardın derim. anasımıyım babasımıyım iki üç baktım diye benim görevim falan sandın herhalde derim..
az yede bakıcı tut çocuklarına bak ben kimsenin kapısına bırakmıyorum çocuklarımı der yüzüne kapatırım..
öyle de küsmüş bide böyle küssün içimi soğuturum olur biter.

Lutfen akilli ve uyanik olun.
Lutfen boyle insanlara kendinizi kullandirmayin.
Sonra baskalarina da yapiyorlar.

Sessiz kalmayin.
Kabul etmeyin.
Kendi cocuklarima zor bakiyorum bakamam deyin.

Kizsin kussun

Anlamıyorum böyle insanları, kimse kimsenin çocuğuna bakmak zorunda değil, beyin cidden önemli! Bence tüm ilişkinizi kesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…