E tamam o zaman. Anneniz de kendini korusun bir zahmet, koskoca kadın. Olanları size de anlatıp canınızı sıkmasın. Bir kabahatiniz yok çünkü.aynn bende oyuzden mesafe koyuyorum.kendileri hicbirsry yapmaz ama cok sey beklerler
annemede yuklu miktarda borclari var.surekli aramasina ragmen vermiyorlar.ustunede bi dunya laf soyluyorlar.Boşverin size yatılı çocuk bırakmaya çalışan kişi gayet yüzsüz biri. Eski konularınızdan hatırlıyorum sizi. Hala neden kafanıza takıyorsunuz.
Hiç bir özel gününüzde sizin yanınızda olmayan kişi, sizi çocuklarına baktırmak için kullanıyor üstüne bir de trip atıyor.
Annenize de rica edin o kişi hakkında sizi herhangi bir Bilgi aktarmasın. Annenizden, akrabalarınıza karışı gösterdiği anlayışı ve özveriyi biraz öz kızına göstermesini rica edin.
evet azarlamis cok.uzulmus bana anlatti.siz benim karimi cocuklarimi sevmiyorsunuz demis
aynn sanki ben yayilip otutuyorum butun gun.uc tane cocukla zor yetisiyorum.yuzlerini goresim yok.cocuklarini dahi ozlemiyorumokadar biktimkiE tamam o zaman. Anneniz de kendini korusun bir zahmet, koskoca kadın. Olanları size de anlatıp canınızı sıkmasın. Bir kabahatiniz yok çünkü.
Ben tek çocuğa zor yetiyorum. Milletin işine bak sen yaaa
O zaman sizin bu akrabaya yüzsüz demek hafif kalır. Anneniz sanırım parayı kurtarmak için arayı iyi tutmaya çalışıyor. Bu da onun sorunu sizi bağlamaz. Evde ikisi 1,5 yaşında bir de büyük çocuğu olan birine bırakın yatılı gitmeyi, yemekli bile gitmek düşüncesizliktir. Annenize açıkça o kişi ile ilgili herhangi bir şey duymak istemediğinizi söyleyin. Bırakın annenize ne diyorsa desin.annemede yuklu miktarda borclari var.surekli aramasina ragmen vermiyorlar.ustunede bi dunya laf soyluyorlar.
bende heryerden sildim.laf soylesen cunku bayrak ederler insani.biliyorum ne tip insan olduklarini.hep kendileri hakli hep kendileri ustunZorunda mıyız? dese ne güzel olurmuş. ^_^
Bi de şöyleleri sevmiyorsunuz demiyorlar mı, ağızlarına çakmalık tam. Kullanacak adam arıyorlar işte kendilerine, duygu sömürüsüne bağlıyor yüzsüzler.
Neyse, dediğim şey net; aranızda yıkılmadık köprü bırakmayın ki yeniden aynı yollardan yürümeye çalışmasınlar diye dedim hakaret edin diye. Kimine bu gerek, faydası olmadığı gibi, öteden öteye zararı da var, huzursuz edip duruyorlar işte. Temelli sıyrılmak için yakıp-yıkıp atın.
Yüzsüzün yüzüne tükürsen, yarabbi şükür der de tükürükte boğarsan sesi kesilir anca.
aynn ole benim durumum.ben ikizlere hamile kaldim ne hamileligimde gordum.ne bi arayip hal hatir sordular.digum yaptim birinci derece olmasina ragmen iki ay sonra geldiler.simdi neymis co uklari cok seviyolarmis.bende kalmak istiyorlarmis.cvp vermeye bile tenezzul etmiyorumBazı insanlar vardır; bin yıl sırtında taşırsın, bir gün yorulur indirirsin. Beni bin yıl sırtında taşıdın demez, indirdin der. Bu da onun gibi. İstediklerini yapınca iyisin , yapmayınca kötü. Fırsat vermeyin böylelerine. Hele ki canınızı asla sıkmayın. Konuşur konuşur susarlar. Çocuk yapan onun sorumluluğunu alsın bir zahmet, kimseye güvenmesin. Çocuklarınızla ilgilenin , onları boşverin.
Şimdi ben bu tür konularda,kişinin verdiği tavizle alakalı olduğunu savunurum.Ne kadar yüz verirseniz o kadar fazlası olur.Herkesin kendi hayatı,kendi özeli,kendi çzidiği sınırları olmalı.Değil 1. derece2.derece akraba,gerektiğinde anne baba eşe de çizmeli o sınırları.merhaba arkadaslar gecenlerde konu acmistim.ikizlerim var ve bir akrabam surekli cocuklarini birakiyor diye.enson kabul etmedim baska programim var diye.ondan sonra dusman kesildik.ogunden sonra 1 fln gecmisti bu akrabam beni aradi direk sen beni niye aramiyosun.insan bi arayip cocuklar nezaman gelcek diye sormadin dedi.valla inan ben kendimi gormuyorum dedim.kucukler gece uyumuyolar.buyuk olanin sinavlari ustustededim.kapattik.bidahada gorusmedik.kizinin okulda ozel bi gunu oldu herkesi cagirdi bitek beni cagirmadi.uzulmedimde okadar sogudumki onlardan umrumda degil.annemle iyi olsunlarda benle olmasada olur diye dusunuyorum.benim dugunumden tutunda dogumjma kadar ghicbi ozel gunumde zaten yoklardi.1.derece akraba olmasina ragmen.millete karsi hep orttuk.bu sabah yine annemi aramis bu kisi.acmis agzini yummus gozunu.cocuklarini kabul etmiyormusum istemiyormusum.ben suan kendi cocuklarimdan fazlasiyla bunalmisim.hala benden bi beklenti.butun saygisizliklarina ragmen belli etmemeye calisiyoruz yinede hicbisekilde olmuyo.nolucak bu isin sonu bilmiyorum uzattikca uzatiyorlar
ben kestim zatrn iliskimi.anliyolarda hala neiye ugrasiyorlar onu anlamiyorumŞimdi ben bu tür konularda,kişinin verdiği tavizle alakalı olduğunu savunurum.Ne kadar yüz verirseniz o kadar fazlası olur.Herkesin kendi hayatı,kendi özeli,kendi çzidiği sınırları olmalı.Değil 1. derece2.derece akraba,gerektiğinde anne baba eşe de çizmeli o sınırları.
Ben istersem evime misafir gelir.İstemezsem bi şekilde belirtirim.Kafama uyan insanla görüşür uymayanla görüşmem.Her zaman iyilik yapıp bir kere yapmayınca bana tavır alan ve hatta kalkıp beni çocukmuşum gibi anneme şikayet eden biriyle ilişkimi keser konu bile etmem.
Dikkate almadğınız sürece sorun yokben kestim zatrn iliskimi.anliyolarda hala neiye ugrasiyorlar onu anlamiyorum
tmm gelsin sorun degil ama.annesiyle gelip annesiyle gitsinler istiyorum.bunlar kapidan birakiyolar.isim var biyere gidicem desende kar etmez.saatler sonra gelirler kapidan alirlar cocuklarini.bikeresinde aksam gezmeye gidicez dedim.oglen biraktilar taa gece 10da geldiler biz saat 10dan sonra gezmeye gittikDogurduklarima zor bakiyorum bide senin dogurduklarinla mi ugrascam deseydin :) o soz ona yeterdi bence :)
almiyorum onlarda farkinda almadigimin bide yakamdan dusselerDikkate almadğınız sürece sorun yok
Bos ver kussunler konusmasinlar barismasinlar mumkunse.. bolca yararlari degil zararlari dokunuyo boletmm gelsin sorun degil ama.annesiyle gelip annesiyle gitsinler istiyorum.bunlar kapidan birakiyolar.isim var biyere gidicem desende kar etmez.saatler sonra gelirler kapidan alirlar cocuklarini.bikeresinde aksam gezmeye gidicez dedim.oglen biraktilar taa gece 10da geldiler biz saat 10dan sonra gezmeye gittik
tam denilecek gibilerde.uzamasin diye bisey demiyorum.surekli kendilerine saygi sevgi bekliyorlar.ama bu davranislarla gormek bile istemiyorum onlari cok sogudum
Lutfen akilli ve uyanik olun.tmm gelsin sorun degil ama.annesiyle gelip annesiyle gitsinler istiyorum.bunlar kapidan birakiyolar.isim var biyere gidicem desende kar etmez.saatler sonra gelirler kapidan alirlar cocuklarini.bikeresinde aksam gezmeye gidicez dedim.oglen biraktilar taa gece 10da geldiler biz saat 10dan sonra gezmeye gittik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?