- 15 Temmuz 2016
- 8.679
- 14.674
- 248
Olmaz olsun böyle akraba, sende aç ağzını yum gözünü.merhaba arkadaslar gecenlerde konu acmistim.ikizlerim var ve bir akrabam surekli cocuklarini birakiyor diye.enson kabul etmedim baska programim var diye.ondan sonra dusman kesildik.ogunden sonra 1 fln gecmisti bu akrabam beni aradi direk sen beni niye aramiyosun.insan bi arayip cocuklar nezaman gelcek diye sormadin dedi.valla inan ben kendimi gormuyorum dedim.kucukler gece uyumuyolar.buyuk olanin sinavlari ustustededim.kapattik.bidahada gorusmedik.kizinin okulda ozel bi gunu oldu herkesi cagirdi bitek beni cagirmadi.uzulmedimde okadar sogudumki onlardan umrumda degil.annemle iyi olsunlarda benle olmasada olur diye dusunuyorum.benim dugunumden tutunda dogumjma kadar ghicbi ozel gunumde zaten yoklardi.1.derece akraba olmasina ragmen.millete karsi hep orttuk.bu sabah yine annemi aramis bu kisi.acmis agzini yummus gozunu.cocuklarini kabul etmiyormusum istemiyormusum.ben suan kendi cocuklarimdan fazlasiyla bunalmisim.hala benden bi beklenti.butun saygisizliklarina ragmen belli etmemeye calisiyoruz yinede hicbisekilde olmuyo.nolucak bu isin sonu bilmiyorum uzattikca uzatiyorlar
annemin alacagi var.ama alamiyor malesef.annem defalarca ariyor ya acmiyo yada yuzune kapatiyo yada boyle ivir zivir konularla trip atiyo.oyuzden agzimi acipta bulasmak istemiyorum.surekli onlara parani verceksin sevgini verceksin.ole istiyorlar.bizden tarafa hicbir akraba evlerine girmiyo zaten.bizde binde birOlmaz olsun böyle akraba, sende aç ağzını yum gözünü.
Sen bakmak zorundamısın allah allah.
Zaten düğüne, nikaha, doğuma vs gelmeyen 1. Derece akraba olmaz olsun.
Bi enayi bulup kullanmak peşindeler.
Anneni neden arıyor?
evet yaa gelmelerindense gelmemeleri daha iyi.zaten geldiklerindede mutlaka bir cikarlari vardir yoksa hayatta gelmezler zatenBos ver kussunler konusmasinlar barismasinlar mumkunse.. bolca yararlari degil zararlari dokunuyo bole
annem bunu defalarca demis.gece uyumuyo cocuklar kafasi cekmiyo diye.hanin birakip cocuklari carsi pazar gezecek derdi oDogurduklarima zor bakiyorum bide senin dogurduklarinla mi ugrascam deseydin :) o soz ona yeterdi bence :)
bende cok sinirleniyorum okadar yildimki bunlardan.bazende anneme cok kiziyorum.cok taviz veriyor.sonrada dirdirdir benim basimin etini yiyiyor.bastan beri anneme derdim anne bak bukadar bana yukleme diye.ozaman tek cocugum vardi.biyere giderdim annem arkamdan gittigim yere gelip birakirdi bana.heryere iki cocukla giderdim.istemesemde annem beni oyle zorlardiki.aman kirilmasinlar aman kusmesinler.annemede soyluyecek okadar cok seyim oluyoki.sirf allah korkuma susuyorum.gozgore gore kullandirdi beni onlara.Okudukca sanki kendime yapilmis gibi cok sinirleniyorum
icimden yapmak gelmiyo.degilde.birak dikkate alma kendini terbiyesizler icin yorma diyorum.ama hala ugrasiyorlar kari koca.ben gelmesinlerde demiyorumda insan gibi ailecek gelsinler otursunlar goruselim.sadece geldikleri cocuk birakmaya onuda oyle bi yapiyolarki sanki.beni cok seviyolarda geliyolar ben istemiyormusum gibi.inanin kendi cocuklarimi kafam cekmiyo.zaten cok fazla biyere gidemiyorum cocuklarla.ben anneme kvdeme bile cok mecbur kalirsam birakiyorum.kimse mecbur degil benim cocuklaria bakmaya.carsiya fln gidiceksem koyuyorum arabaya onlarla birlikte gidip geliyorum.bunlari dogurduysam birkac yil fedakarlik edip cikmiycam biyere yapcak bisey yokHahaha ay kendini bilmeze bak. Arar bana mı dogurdun bunları bakmak zorunda mıyımla başlar allah ne verdiyse sayardım ben galiba. Terbiyesiz
katlanmayacaksınız, sesinizi çıkaracaksınız ve yaptıkları vefasızlıkların üzerini örtmeyeceksinizmerhaba arkadaslar gecenlerde konu acmistim.ikizlerim var ve bir akrabam surekli cocuklarini birakiyor diye.enson kabul etmedim baska programim var diye.ondan sonra dusman kesildik.ogunden sonra 1 fln gecmisti bu akrabam beni aradi direk sen beni niye aramiyosun.insan bi arayip cocuklar nezaman gelcek diye sormadin dedi.valla inan ben kendimi gormuyorum dedim.kucukler gece uyumuyolar.buyuk olanin sinavlari ustustededim.kapattik.bidahada gorusmedik.kizinin okulda ozel bi gunu oldu herkesi cagirdi bitek beni cagirmadi.uzulmedimde okadar sogudumki onlardan umrumda degil.annemle iyi olsunlarda benle olmasada olur diye dusunuyorum.benim dugunumden tutunda dogumjma kadar ghicbi ozel gunumde zaten yoklardi.1.derece akraba olmasina ragmen.millete karsi hep orttuk.bu sabah yine annemi aramis bu kisi.acmis agzini yummus gozunu.cocuklarini kabul etmiyormusum istemiyormusum.ben suan kendi cocuklarimdan fazlasiyla bunalmisim.hala benden bi beklenti.butun saygisizliklarina ragmen belli etmemeye calisiyoruz yinede hicbisekilde olmuyo.nolucak bu isin sonu bilmiyorum uzattikca uzatiyorlar
"senin çocuklarını kabul etmiyorum" "sen önce anneme olan borcunu öde" denebilirannem bunu defalarca demis.gece uyumuyo cocuklar kafasi cekmiyo diye.hanin birakip cocuklari carsi pazar gezecek derdi o
Anladığım kadarıyla abiniz ve yengeniz problem.kimsenin çocuğuna bakmak zorunda değilsiniz. Sağlık vb.durunlar olur bakılır ancak kendileri rahat edecek diye çocuk başkasına bırakılmaz. Eşya mi bu ne?Bir daha annenizi arayıp onu üzenlere direk siz muhatap olun.Ben annemin üzülmesine dayanamam.Aramayin gitmeyin gormeyinmerhaba arkadaslar gecenlerde konu acmistim.ikizlerim var ve bir akrabam surekli cocuklarini birakiyor diye.enson kabul etmedim baska programim var diye.ondan sonra dusman kesildik.ogunden sonra 1 fln gecmisti bu akrabam beni aradi direk sen beni niye aramiyosun.insan bi arayip cocuklar nezaman gelcek diye sormadin dedi.valla inan ben kendimi gormuyorum dedim.kucukler gece uyumuyolar.buyuk olanin sinavlari ustustededim.kapattik.bidahada gorusmedik.kizinin okulda ozel bi gunu oldu herkesi cagirdi bitek beni cagirmadi.uzulmedimde okadar sogudumki onlardan umrumda degil.annemle iyi olsunlarda benle olmasada olur diye dusunuyorum.benim dugunumden tutunda dogumjma kadar ghicbi ozel gunumde zaten yoklardi.1.derece akraba olmasina ragmen.millete karsi hep orttuk.bu sabah yine annemi aramis bu kisi.acmis agzini yummus gozunu.cocuklarini kabul etmiyormusum istemiyormusum.ben suan kendi cocuklarimdan fazlasiyla bunalmisim.hala benden bi beklenti.butun saygisizliklarina ragmen belli etmemeye calisiyoruz yinede hicbisekilde olmuyo.nolucak bu isin sonu bilmiyorum uzattikca uzatiyorlar
annemi babama cok eziyet ediyo.cani isterse gelir istemezse gelmez.oyle kuduruklarki.hep bana diyorlar.onlarin arasindaki meseleye hic karismiyorum.ama surekli beni bulastiriyorlar.esimede anlatmiyorum bunlari.cok strese giriyorum.allah islah etsin demekten baska biseyim yok"senin çocuklarını kabul etmiyorum" "sen önce anneme olan borcunu öde" denebilir
bence eşine anlatmalısın o da hoş karşılamaz başkalarının çocuklarına bakmanı.anne
annemi babama cok eziyet ediyo.cani isterse gelir istemezse gelmez.oyle kuduruklarki.hep bana diyorlar.onlarin arasindaki meseleye hic karismiyorum.ama surekli beni bulastiriyorlar.esimede anlatmiyorum bunlari.cok strese giriyorum.allah islah etsin demekten baska biseyim yok
annem borcu icin mecburen aramak zorunda.suan annemin evi gitti gidecek elinden.ode diye sikistiriyo ama oyle bagiriyormuski.oyle laflar soyluyorki anneme.ben hicbisekilde gorusmek istemiyorum artik.annemde aman alem bilmesin duymasin hesabinda ama karsi taraf anlamiyor.oyle dusmanki.napicaz bilmiyorum bunlarlaAnladığım kadarıyla abiniz ve yengeniz problem.kimsenin çocuğuna bakmak zorunda değilsiniz. Sağlık vb.durunlar olur bakılır ancak kendileri rahat edecek diye çocuk başkasına bırakılmaz. Eşya mi bu ne?Bir daha annenizi arayıp onu üzenlere direk siz muhatap olun.Ben annemin üzülmesine dayanamam.Aramayin gitmeyin gormeyin
esim sadece cocuklari kafam kaldirmiyo diye biliyo.sen mecbur degilsin burasi kreste degil diyo.ama bu borc kismini laflarini bilmiyor.annemin dertlerini yuklenmekten cok yiprandim artikbence eşine anlatmalısın o da hoş karşılamaz başkalarının çocuklarına bakmanı.
buna bir dur demen lazım. o kişi hayatından çıkınca hayatında her hangi bir eksiklik olacağını zannetmiyorum
eksikligini birak abim oldugu aklima bile gelmiyor o derece oldum artik.sirf iste kimseduymasin diye gorunurde abim.basim sikissa kolay kolay abime gitmem.hicbiseyimde yoktu cunku yanimda.kendi sadece tutturmus karimi sevmiyosunuz cocuklarimi sevmiyosunuz.okadar nefret ettirdilerki artikes
esim sadece cocuklari kafam kaldirmiyo diye biliyo.sen mecbur degilsin burasi kreste degil diyo.ama bu borc kismini laflarini bilmiyor.annemin dertlerini yuklenmekten cok yiprandim artik
Eğer yazılı bir borç ise direk mahkemeye verin böylesine güzel söz işlemez. Eğer elden verdiyse şahitleri de var sa yine mahkemeye verin nitelikli dolandiriciliktan bir ceza alsınlar. Bunları yapmayacaksan o paranın üstüne 1 sürahi soğuk su için. Asla vermezlerannem borcu icin mecburen aramak zorunda.suan annemin evi gitti gidecek elinden.ode diye sikistiriyo ama oyle bagiriyormuski.oyle laflar soyluyorki anneme.ben hicbisekilde gorusmek istemiyorum artik.annemde aman alem bilmesin duymasin hesabinda ama karsi taraf anlamiyor.oyle dusmanki.napicaz bilmiyorum bunlarla
evi ipotek yaptirdi.6 yil oldu.ama soyleyince kabul etmiyor.dunyanin lafini sayiyor.yok intihar ederimde bilmemne.annem babamda uyku yok gunlerdir hatta yillardir diyim.resmen yalvariyorlar ode diye.bugun hatta senin gibi annem yok demis telefonda.annemde su evi kurtar benimde senin gibi oglum yok demis.isler karisik oldugu icin girmek istemiyorum arayaEğer yazılı bir borç ise direk mahkemeye verin böylesine güzel söz işlemez. Eğer elden verdiyse şahitleri de var sa yine mahkemeye verin nitelikli dolandiriciliktan bir ceza alsınlar. Bunları yapmayacaksan o paranın üstüne 1 sürahi soğuk su için. Asla vermezler
İntihar falan etmez onun canı tatlıdır. Direk bir avukata gidin.o çoktan silmiş sizi siz de onu silin.Anneniz bari evinden olmasinevi ipotek yaptirdi.6 yil oldu.ama soyleyince kabul etmiyor.dunyanin lafini sayiyor.yok intihar ederimde bilmemne.annem babamda uyku yok gunlerdir hatta yillardir diyim.resmen yalvariyorlar ode diye.bugun hatta senin gibi annem yok demis telefonda.annemde su evi kurtar benimde senin gibi oglum yok demis.isler karisik oldugu icin girmek istemiyorum araya
borç anneninse boş ver madem siz aranızda çözün -anne beni bulaştırma bu konuya deliricek gibi oluyorum- dees
esim sadece cocuklari kafam kaldirmiyo diye biliyo.sen mecbur degilsin burasi kreste degil diyo.ama bu borc kismini laflarini bilmiyor.annemin dertlerini yuklenmekten cok yiprandim artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?