- 13 Haziran 2015
- 2.236
- 5.505
- 108
- 32
- Konu Sahibi sadecemelo
Evet oluyor çok şükür@bide bele cek şimdi her şey istediğin gibi oldı mu ?? Sonucu detaylı yazar mısın??
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet oluyor çok şükür@bide bele cek şimdi her şey istediğin gibi oldı mu ?? Sonucu detaylı yazar mısın??
Yaşı küçük değil üstelik eğitimli.Üniversite mezunu fakat kendi iş yeri var ticaretle uğraşıyor 28 yaşında
İyi hadi gözün aydın.. nasıl ikna ettin en son??Evet oluyor çok şükür
Benim evliligim de bu sekil de. Butun esyami ailem aldi ignesine kadar eksiksiz.Salam. Bizim ölkədə isə tamam fərqli olur. Əşyaları Mobilyalaları hamısını kız tərəfi alır. Oğlan tərəfi isə yalnız və yalnız ev bir də qıza taxmağa qızıl yəni bilersik yüzük falan alır. Bütün ağırlıq qız tərəfə düşür)
Bu vəziyyətdə mənim fikrimcə sən onu başa düşməlisən maddi vəziyyətiniz daha yaxşı olunca evi də əşyaları da dəyişdirə bilərsiniz.
Nerelisiniz??Benim evliligim de bu sekil de. Butun esyami ailem aldi ignesine kadar eksiksiz.
Ev ve altıni kp yapti.
Akdenizli misin bizde de çoğu şeyi kız tarafı yapar,hatta maddi duruma göre kıza ailesi çeyiz olarak,ev,bağ,bahçe vs veriyorlar kız tarafının yükü daha ağır oluyor bizdeBenim evliligim de bu sekil de. Butun esyami ailem aldi ignesine kadar eksiksiz.
Ev ve altıni kp yapti.
Nedense ben eşyalar için kira verdiğini düşünüyorum,depo kiralayıp koysa aşağı yukarı onada aynı para gidecek,satmak istese alan olsa bile çok para vermiyorlar istersen hiç kullanma almak isteyenler artık 2. el gözüyle bakıyor misal 5 binlik koltuk takımına 1000 bile zor veriyorlar hatta vermiyorlar bile .2 yıl oturulmayan eve kira. Mantıklı düşünüyorsunuz bir gariplik var. 2 yıllık kira en az 10 000- 15 000 TL yapar. @bide bele cek bir konuşun detaylı
Antalya.yalniz antalyanin da her yeri boyle degil. . Esim afyon. Onlar da da esyayi erkek tarafi alirmis ama babam ben kizimin esyasini yaparim dedi karistrmadiNerelisiniz??
Evet antalya. Evet ailem tarla vermeyide dusunuyor suan calismadigim ve eve katki olsun diye :) sagolsun Allh razi olsun iki taraftan da.Akdenizli misin bizde de çoğu şeyi kız tarafı yapar,hatta maddi duruma göre kıza ailesi çeyiz olarak,ev,bağ,bahçe vs veriyorlar kız tarafının yükü daha ağır oluyor bizde
Ben de Mersinliyim bizde de aynı aşağı yukarı :) o yüzden sordum Akdeniz mi diye.Evet antalya. Evet ailem tarla vermeyide dusunuyor suan calismadigim ve eve katki olsun diye :) sagolsun Allh razi olsun iki taraftan da.
Imkan varsa desteklenmeli zaten. Bizimkiler sagolsun dimi :))Ben de Mersinliyim bizde de aynı aşağı yukarı :) o yüzden sordum Akdeniz mi diye.
Ben istemiyorum bu mobilyaları dedim mutlu olamam sürekli aklıma gelir bu şüphelerden kurtulamaz dedim o da ikiletmeden kabul etti sen nasıl istersen öyle olsun mutlu olalım yeter dediİyi hadi gözün aydın.. nasıl ikna ettin en son??
Bende bekar evi olarak kullandığını tahmin ettimNedense ben eşyalar için kira verdiğini düşünüyorum,depo kiralayıp koysa aşağı yukarı onada aynı para gidecek,satmak istese alan olsa bile çok para vermiyorlar istersen hiç kullanma almak isteyenler artık 2. el gözüyle bakıyor misal 5 binlik koltuk takımına 1000 bile zor veriyorlar hatta vermiyorlar bile .
Ben eşyaya değil de,sevmediği kızla nişanlanmasına ve kendi kafasına göre eşya alıp düzmesine takıldım.Bu zihniyette biri ne kadar mutluluk verir sanaBen kızı sevmiyordum ki diyor telefonla bile görüştürmüyorlarmış kendime yeni bi hayat kurmak istiyordum diyor