• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yine ben

Bir komşum vardı yeni evli. Eşyalarını kv nin seçtiğini söylemişti. Ama ben eşinin eski nişanlısıyla aldığı eşyalar olduğunu biliyordum. Son anda nişan atılmış eşyalar evde kalmıştı. Tabii yeni geline bir şey söylemedim.Sizden saklana bir şeyler olabilir.

Üniversite mezunu fakat kendi iş yeri var ticaretle uğraşıyor 28 yaşında
Yaşı küçük değil üstelik eğitimli.
Bu kafa yapısıyla ticareti nasıl yapıyor?
Doğrusu merak ettim.
Eğer işinde başarılıysa size ağlaması kesinlikle tiyatro. İş ve kazanç durumunu takip edin bence.
Bu beyfendi bir şeyler çeviriyor ama ne?

Salam. Bizim ölkədə isə tamam fərqli olur. Əşyaları Mobilyalaları hamısını kız tərəfi alır. Oğlan tərəfi isə yalnız və yalnız ev bir də qıza taxmağa qızıl yəni bilersik yüzük falan alır. Bütün ağırlıq qız tərəfə düşür)
Bu vəziyyətdə mənim fikrimcə sən onu başa düşməlisən maddi vəziyyətiniz daha yaxşı olunca evi də əşyaları da dəyişdirə bilərsiniz.
Benim evliligim de bu sekil de. Butun esyami ailem aldi ignesine kadar eksiksiz.
Ev ve altıni kp yapti.

Benim evliligim de bu sekil de. Butun esyami ailem aldi ignesine kadar eksiksiz.
Ev ve altıni kp yapti.
Akdenizli misin bizde de çoğu şeyi kız tarafı yapar,hatta maddi duruma göre kıza ailesi çeyiz olarak,ev,bağ,bahçe vs veriyorlar kız tarafının yükü daha ağır oluyor bizde

2 yıl oturulmayan eve kira. Mantıklı düşünüyorsunuz bir gariplik var. 2 yıllık kira en az 10 000- 15 000 TL yapar. @bide bele cek bir konuşun detaylı
Nedense ben eşyalar için kira verdiğini düşünüyorum,depo kiralayıp koysa aşağı yukarı onada aynı para gidecek,satmak istese alan olsa bile çok para vermiyorlar istersen hiç kullanma almak isteyenler artık 2. el gözüyle bakıyor misal 5 binlik koltuk takımına 1000 bile zor veriyorlar hatta vermiyorlar bile .

Akdenizli misin bizde de çoğu şeyi kız tarafı yapar,hatta maddi duruma göre kıza ailesi çeyiz olarak,ev,bağ,bahçe vs veriyorlar kız tarafının yükü daha ağır oluyor bizde
Evet antalya. Evet ailem tarla vermeyide dusunuyor suan calismadigim ve eve katki olsun diye :) sagolsun Allh razi olsun iki taraftan da.

Evet antalya. Evet ailem tarla vermeyide dusunuyor suan calismadigim ve eve katki olsun diye :) sagolsun Allh razi olsun iki taraftan da.
Ben de Mersinliyim bizde de aynı aşağı yukarı :) o yüzden sordum Akdeniz mi diye.

Nedense ben eşyalar için kira verdiğini düşünüyorum,depo kiralayıp koysa aşağı yukarı onada aynı para gidecek,satmak istese alan olsa bile çok para vermiyorlar istersen hiç kullanma almak isteyenler artık 2. el gözüyle bakıyor misal 5 binlik koltuk takımına 1000 bile zor veriyorlar hatta vermiyorlar bile .
Bende bekar evi olarak kullandığını tahmin ettim

Konunun hepsini okuyamadım, belki dikkat eden olmuştur.
Size eşyaları seçmediğini ve sadece fotoğrafını gönderdiğini söylüyor anladığım kadarıyla. Peki bu evi kim yerleştirmiş?
Gelin hanım hiç mi temizliğe yerleştirmeye yardım etmemiş?

sen adamı seviyormusun inanıyormusun o önemli yıllar sonra önemsemeyecek oldugun bir şey için borca girmeyin bana kalırsa evlenip boşanıyorlar kendin alsan bile yabancılık çekiyorsun kaldı ki eşyalar kullanılmamış ilerde degiştirirsin illaki bence oraya para vereceğinize güzel bi balayı planı yapın akılda kalan o bence

Beyaz esyalar tamamda mobilyayi halilari perdeleri sahzen istemem :( icim burkulur... satsin sizde biraz üstüne koyar yenisini alin. Cok mutlu olsun insallah :)

Ben kızı sevmiyordum ki diyor telefonla bile görüştürmüyorlarmış kendime yeni bi hayat kurmak istiyordum diyor
Ben eşyaya değil de,sevmediği kızla nişanlanmasına ve kendi kafasına göre eşya alıp düzmesine takıldım.Bu zihniyette biri ne kadar mutluluk verir sana

Back
X