• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yine ben

seninanonim

Üye
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2023
122
41
18
40
Merhaba. Sevgilinizin babası baştan onay vermediği ama kızı istediği için gönülsüz olduğu evlilik için tanışma günü buluşulduğunda damat ve ailesiyle hiç konuşmasa istemediğini belli etse ama kızın diğer tüm ailesi gelenleri çok iyi ağırlayıp uğurlasa kız arkadaşınızı terk eder miydiniz babası için ( en baştan babanın. Gel gitli dengesiz bir insan olduğu tek tek anlatıldı karşı tarafa)

Merhaba. Sevgilinizin babası baştan onay vermediği ama kızı istediği için gönülsüz olduğu evlilik için tanışma günü buluşulduğunda damat ve ailesiyle hiç konuşmasa istemediğini belli etse ama kızın diğer tüm ailesi gelenleri çok iyi ağırlayıp uğurlasa kız arkadaşınızı terk eder miydiniz babası için ( en baştan babanın. Gel gitli dengesiz bir insan olduğu tek tek anlatıldı karşı tarafa)
hiç bişey anlamadım

Etmezdim. Sonuçta önceden bana babasının bu tavırlarını anlatmış. Siz bu yüzden terk mi edildiniz? Konu tam anlaşılmıyor eğer ki öyleyse Allah sizi kurtarmış.

Hiç girmem bu yolu
Evlilikte Risk varsa ben yokum
Annam babam kardeşim ben 7 sülalemi etkileyecek bir karar
Torunların bile etkilenecek düşün

Son düzenleme:

Etmezdim. Babalar bu konuda annelere göre daha ketum oluyor. Bir erkek olarak bunu anlamalı ve anlayış göstermeliydi.
bence sizden ayrılmak için bahane etmiş babanızı

hiç bişey anlamadım
Damat adayı istenmiyor ama en baştan biliyor bu durumu kızın babası da gönülsüz de olsa kızım istiyorsa gelsinler diyor tanışmaya… kızın amca yenge kuzenler herkes evde çok iyi ağırlıyor baba yüzüne ekşitip oturuyor.. damatta ben bu adamın suratını çekemem diyip kızı terk ediyor…kız ona halbuki istenmediğini her şekilde en baştan

Etmezdim. Sonuçta önceden bana babasının bu tavırlarını anlatmış. Siz bu yüzden terk mi edildiniz? Konu tam anlaşılmıyor eğer ki öyleyse Allah sizi kurtarmış.
Terk edildim malesef sonra babam suratını ekşittiği için babama küfürler etti bana telefonda bu konuşmadan sonra bende soğudum tekrardan görüşme isteğini kabul etmedim

Babanız haklı, bu herif manyağın teki. Neden sürekli aynı konuyu açıp duruyorsunuz ne densin istiyorsunuz?

Babanız haklı, bu herif manyağın teki. Neden sürekli aynı konuyu açıp duruyorsunuz ne densin istiyorsunuz?
Üzgünüm hanımefendi.. konuşucak kimsem yok malesef

Bu kadar uzun, nokta virgülsüz, koşarken tek solukta yazilan bir yaziyi cok zor anladim 🤷‍♀️
Sonuc olarak baban seni vermeye gonullu degilmis surati asikmis
Erkek arkadasin da sana kufurler yagdirip seni terketmis olarak anladim
Boyle terbiyesiz biri icin mi actin konuyu cidden
Git babanin elini op bi yerde o kurtarmis oldu seni

Terk edildim malesef sonra babam suratını ekşittiği için babama küfürler etti bana telefonda bu konuşmadan sonra bende soğudum tekrardan görüşme isteğini kabul etmedim

Allah senin yüzüne bakmış. Daha ilk tanismada babana küfür eden adam evlenince sana neler yapmazdı. Sakın barışma isteğini kabul etme

Sağlıklı düşünen ve seven birisi terk etmez bahanedir

Babanız ileri görüşlüymüş demek ki. Anlamış damat adayının sağlam pabuç olmadığını.

Babaniz hakli. Asil dengesiz sizi terk eden kisi babaniz degil.

Back
X