Yine ben :(

kendiyle barışık olmayan sorunlu insanların taktiği. Hint kumaşı olduğunu zannedenlerin aslında vazgeçilebilir olduklarını anlamadan önce yaşadıkları burnunun havada olma,hali. Bir sonraki adımı tıpış tıpış gelmektir böylelerinin...

ben ıfade edemedım sanırım. Benı dısardan gordugunde ılk gun o benım hakkımda dusunmus. Burnu havalarda, kendını bulunmaz hınt kuması zanneden tıplerden. O benmısım :) ben ona bakmazmısım oyle dusunmus en basta. Sonra zaten durum ortada ıste

ben ıfade edemedım sanırım. Benı dısardan gordugunde ılk gun o benım hakkımda dusunmus. Burnu havalarda, kendını bulunmaz hınt kuması zanneden tıplerden. O benmısım :) ben ona bakmazmısım oyle dusunmus en basta. Sonra zaten durum ortada ıste

Hayır tatlım ifade ettin. Ama izah etmek istediğim başka birşey.
Seni elde edemeyeceğini düşünüyordu,ulaşılmazdın.
Sende onunla görüşmeye başlayınca paşamın özgüveni yerine geldi.
Şimdi biraz önceki mesajım netleşti sanırım.

hayır tatlım ifade ettin. Ama izah etmek istediğim başka birşey.
şimdi biraz önceki mesajım netleşti sanırım.

evet canım şimdi netleşti ;) ya benim kısmetim bu olsa gerek. Ya da sorun bende.

Hayır tatlım ifade ettin. Ama izah etmek istediğim başka birşey.
Şimdi biraz önceki mesajım netleşti sanırım.

özelden mesaj atamıyorum maalesef ben :( bılmıyorum ayrılmak cozum mu bunu da kestıremıyorum :( ne yapmam gerek bunu da cozemıyorum :( 30unda doktora gıdecegım. psıkıyatrı'ye. ılac kullanma ıstemedıgım halde mecbur kullanacagım. ve bunun benı kendıme getırecegını dusunuyorum.

özelden mesaj atamıyorum maalesef ben :( bılmıyorum ayrılmak cozum mu bunu da kestıremıyorum :( ne yapmam gerek bunu da cozemıyorum :( 30unda doktora gıdecegım. psıkıyatrı'ye. ılac kullanma ıstemedıgım halde mecbur kullanacagım. ve bunun benı kendıme getırecegını dusunuyorum.

Canım bir söz duymuştum, hiç kimsenin senin iznin olmadan sana kendini değersiz hissettiremeyeceğiyle alakalı.
Psikolojik destek tabii ki önemli.Ama herşeyin çözümü yine sende unutma. Ayrıl ya da ayrılma diye seni kumanda etmek haddim değil.
Ama yazdıklarımdan da olması gerekeni anlamışındır diye düşünüyorum. Kimsenin enerjini almasına,seni mutsuz etmesine izin verme.
Senden kıymetliisi yok unutma. Sevmek, sevilmek,mutlu olmak, bu sıkıntılarla cebelleşmemek senin de hakkın.

uzun surelı ılıskıler bı zamandan sonra monotonlasıyor .

aynı evlılık gıbı dusun .ılk zamanlar canım cınım sonra kı

zamanlar da sık sık kavgalar bunalıp sıkılmalar

sızde boyle olmussunuz .ılıskınızın yaa heyecanına yada

bi ara vermeye ıhtıyacı var .

hepinize iyi bayramlar kızlaaar :)
guldugume bakmayın adetten olmus. hale durumum vahım. cok uzuluyorum. cok ıncınıyorum ve hala her sey aynı :(

hiç düzelme olmadı mı veya bir gelişme?

duzeldı dedım ama yıne her sey aynı. mesaj attım ona. dedım soyle akrabana aılene cevrene.at benım uzerıme ıkı uc sey yurutemedık de gerekenı yap dedım. kpssden dusuk puan aldım o da ayrı bır dert oldu. ıyıce moralım yerlerde. canım baya sıkkın

erkekler ilk tanıştıklarında kendilerini anlatabildiği kadar anlatır, sonrada köseye çekilir, biz kadınlarsa ilk önce adamı tartarız daha mesafeliyiz, kendimizi kaptırıncada ilgilensin istiyoruz , erkeklerin geneli için söylüyorum istisnalar tabiki vardır ama, sen istersin gün içinde yaptığını anlatsın sana vakit ayırsın mesajlar çeksin mümkünse güzel şeyler söylesin ama adam diyoki liseli gibi mesaj çekemem , her gün aynı ekstra bişey olmazsa anlatmam , zaten seni sevmesem yanında olmam her zaman seni seviyorum diyemem, hep bu kıvamdalar özeti sen bişeyler bekledikçe onlar daha çok bunalıp kaçıyo .....

sizde en büyük sıkıntı da 5 yılı geçmiş bir ilişki sizin level atlamanız lazım :9: bazı şeylerin uzaması bu tür sıkıntılara neden oluyo ya biraz geri çekin kendinizi ayrılmak bile faydalıdır bazen ben ayrılmıştım şuan evliyim :34: yada söz gibi bişey takın .....
Evlendin halen daha da adamın burnundan dökmektesin di mi? Neyse sen gelmeden ben kaçam :9::9::9:

İlhan Uçkan kitapları okumalısın bence. Taktikleri gerçekten işe yarıyor:9:

Back
X