ifrit olduğum durumlar var hayatımda, aklıma getirmek uzun uzun yazmak istemiyorum ama şu yazına cevap vermek istedim. Evlenmek istemesi sevmesindendir diye bi durum yok. Bunun, kendisini seven biri var, alıştığı biri var, kafasında oturttuğu iyi aile kızı, evlenilecek kadın profili var ve ona uyuyorsun vs vs sebeplerden ileri gelme olasılığı çok yüksek. Sevmek; evlenmek istemek, ayrılmaya cesaret edememek değildir üzmek istememektir, özlemektir, yanında yörende olsun istemektir. Kaybetme korkusu olmalı olayına da inanmıyorum. Kaybetme korkusu yaşatarak bir erkeği sadece egosuyla oynadığınız için, oyunda tüm levelleri atlayamamış biri gibi hissettirdiğiniz için yakında tutarsınız. Sevmek bu değil. Tam tersi bir erkeğe sana bağlıyım her şeyimle imajı çizdikten sonra gözlemek lazım. Bundan memnun mu? Kıymet biliyor mu? Bilmiyorsa cehennemin dibi.
Ben de kasımda 27 oluyorum. Bin yıllık ilişkim bitti:) senin gibi sürdürdüm, uğraştım. Herkes kendi dersini kendi alır elbet. Ben ne desem içindeki ateş sönmeden anlayamazsın. Ama güç veren bir şeydir bazen tecrübeleri okumak dinlemek.
Acı çok acı ama; 1 ay aramayan bir adam seni sevmiyor! Az seviyor, ama değer veriyor vs bırak düşünme. çok canını yaksan, ne bileyim aldatsan, gururuyla oynasan da dişlerini sıka sıka kendini tutup aramasa neyse. Ama öyle de değil biliyorsun. Sen istiyor musun böyle bir ilişki ona cevap ver. Sonra da başla acını çekmeye ve kurtul, başlamazsan bitmeyecek acı çekmen.