- 12 Haziran 2016
- 838
- 3.235
- 28
- 40
yaşananların ayrıntılarını bilmeden bu kadar net konuşunca olaya gerçekçi bakmış olmuyorsunuz.. burada yarım yamalak anlatılan hikayelerden yola çıkarak konu sahibine bu kadar kırıcı yorumlar yapmanız çok saçma.. bu yüzden sizden başka gerçeklikten uzak yorumlar yapan birini görmedim ben. kimi yapıcı konuşup teselli veriyor kimi kalp kırarak konu sahibini incitmeye çalışıyor. her iki durumda da kimsenin eline bişey geçmez. ben veya sen burada ne yazarsak yazalım adam boşanacaksa zaten engelleyemeyiz. bu arada yorumum konu sahibiyle ilgiliydi. uyarı da size geldi.
merak etme barışacaksınız gibisinden bir cümle kurduğumu hatırlamıyorum. ayrıca alıntılaşmamız dediğiniz olay, konudan konuya atladığınız ve ilgisi olmadığı halde başka bir üyeye laf attığınız için uyarı gelmiş olması. sizinki gerçekçilik değil katılık. hiç birimiz robot değiliz sonuçta duygularımız var. siz hayata objektif bakadurun gerçekten insan olduğunu düşünenler keşke dememek için biraz da duygularıyla hareket etsin.Uyari benim yorumuma cevap yazan birkac uye ile alintilasmamiz uzerine geldi. Gercekcilik konusunda cok objektif olmadiginiz bu ornekten bile belli.
Konu hakkinda az ayrinti biliniyorsa, merak etme kesin barisacaksiniz yazmak da gercekcilikten uzak elbette. Ama sizin objektif olmak gibi bir gayeniz olmadigi icin bu kisimla ilgilenmiyorsunuz.
Daha iyi okuyun lutfen. Uyari konu sahibi hakkinda konusmaya yonelik degil, yalnizca konu sahibine yazmaya yonelik idi.
Iyi geceler dilerim.
merak etme barışacaksınız gibisinden bir cümle kurduğumu hatırlamıyorum. ayrıca alıntılaşmamız dediğiniz olay, konudan konuya atladığınız ve ilgisi olmadığı halde başka bir üyeye laf attığınız için uyarı gelmiş olması. sizinki gerçekçilik değil katılık. hiç birimiz robot değiliz sonuçta duygularımız var. siz hayata objektif bakadurun gerçekten insan olduğunu düşünenler keşke dememek için biraz da duygularıyla hareket etsin.
cahil ve seviyesizim teşekkür ederimHanimefendi burada bile duygusal bakiyorsunuz. Ben konu sahibine yorum yazdim ve uyeler beni alintiladi.
Bahsettiginiz uyeye de kendi konusunda yazmasi onerisini yazan benim.
Uslubunuz nedeniyle ayni seviyede tartisamayacagimizi dusunuyorum. Iyi geceler dilerim.
ne guzel karar vermişsiniz bence cok ıı gelecekBen 3 ya da 4 günlüğüne bi yerlere gitmeye karar verdim tek başıma. Tek başıma gidebileceğim nereler olabilir sizce?
Hiç bilmiyorum ama deniz kenarı falan istemiyorumSen nerde kendini iyi hissedebilirsin ki gidilebilecek çok yer var aslında.Ben geçen gün eski foçaya gittim tabi bnm oturduğum yere 2 saat mesafede foça.sen de sana yakın küçük sahil ilçesine gidebilirsin belki
Terapist daha ilk görüşmede çok fazla şey söylemedi. Öfkeden olabilir dedi. Ve onu da dinlemek istedi. Akşam da o gitti. Bundan sonraki ilk görüşmede de birlikte gelin dedi. Haftaya çarşamba günü birlikte gideceğiz. Eşim o zamana kadar bunları konusmayalim diyo.. birlikte gideceğimiz görüşmeye acayip odaklanmış durumdaEverMore , terapiste eşinin sor dediği şeyi ( sevmeme ve dokunmama konusu ) sordun mu , ne cevap aldın ? Bu sorunun cevabını ve neden bunu sana sordurtmak istediğini merak ediyorum .
canım benzeri bişileri bende yaşamıştım zamanında.eşim bana senden soğudum birliktelikten zevk almıyorum seni yeniden sevmek dokunmak için çabalıyorum ama olmuyor sen olsaydın yerimde çoktan giderdim gibi kelimeler söyledi yıkılmıştım canlı cenazeye dönmüştüm 6 ayda 17 kilo verdim öle kiloluda değilim oldum bir hortlak.sonra çabaladım benimde hatalarım vardı ama öle her evlilikte olan tartışmalar laflar sözler di.şahsiyetini onurunu zedeleyecek sözlerde değil.deli gibi çabaladım gönlünü yeniden kazanmak için sonra bir öğrendimki pikolojim bozuk diyen gezen adam meğer beni aldatıyormuş.o günden sonra dünyayı dar ettim esas ozamandan sonra kişiliğine karakterine edilmeyecek sözler ettim toparlandı.8 yıl oldu bitti geçti gitti diyorum ama tetikteyim unutmadım unutulmuyor.Terapist daha ilk görüşmede çok fazla şey söylemedi. Öfkeden olabilir dedi. Ve onu da dinlemek istedi. Akşam da o gitti. Bundan sonraki ilk görüşmede de birlikte gelin dedi. Haftaya çarşamba günü birlikte gideceğiz. Eşim o zamana kadar bunları konusmayalim diyo.. birlikte gideceğimiz görüşmeye acayip odaklanmış durumda
Psikologla ilgili bir gelişme yok aslında. Dün sabah ben gittim akşam eşim gitti. İkimizde de olumlu bi izlenim bıraktı doktor. Yani ben daha önce de birine gitmiştim ama tarzı çok farklıydı bana uymamıştı. Doktor genel anlamda öncelikle bizi dinledi bu ilk görüşmede. Bana enerjimi bosaltabilecegim aktiviteler yapmamı önerdi. Spor gibi dans gibi doğa yürüyüşleri gibi.. Hayatlarımızın çok iç içe geçtiğini söyledi. Bireysel olarak vakit gecirmemeye ihtiyacımız olduğunu söyledi. Erkekler ve kadınların duyguları yaşama şekillerinin farklı olduğunu ve insanların isterlerse degisebileceklerini söyledi. Bu değişim kısmını benim için söyledi. Ama bizi özellikle bi arada dinlemek istiyormuş. Eşim öyle dedi. Haftaya kadar ne yazık ki çok dolu olduğu için bir haftamız var. Ama herhangi bir iptal olursa daha önce arayacak bakalım.Canim psikolog gelismelerinden haberdar edersen bi cok insana yardimci olursun
Psikologla ilgili bir gelişme yok aslında. Dün sabah ben gittim akşam eşim gitti. İkimizde de olumlu bi izlenim bıraktı doktor. Yani ben daha önce de birine gitmiştim ama tarzı çok farklıydı bana uymamıştı. Doktor genel anlamda öncelikle bizi dinledi bu ilk görüşmede. Bana enerjimi bosaltabilecegim aktiviteler yapmamı önerdi. Spor gibi dans gibi doğa yürüyüşleri gibi.. Hayatlarımızın çok iç içe geçtiğini söyledi. Bireysel olarak vakit gecirmemeye ihtiyacımız olduğunu söyledi. Erkekler ve kadınların duyguları yaşama şekillerinin farklı olduğunu ve insanların isterlerse degisebileceklerini söyledi. Bu değişim kısmını benim için söyledi. Ama bizi özellikle bi arada dinlemek istiyormuş. Eşim öyle dedi. Haftaya kadar ne yazık ki çok dolu olduğu için bir haftamız var. Ama herhangi bir iptal olursa daha önce arayacak bakalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?