• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yine beni aşagı çekti

Geçen gün eşimle tartıştık. Bana konuyla aşırı alakasız şekilde eziksin sen,ezikliğin açısını benden çıkarıyorsun,hem ezik hem tembelsih dedi. Çok alındım ama ne özür ne bir şey prensip olarak özür dilemezmiş,teşekkür de etmezmiş. Böyle bir insani duygulardan uzak düşüncesi var.
Bugün uzun saçlarımı kısacık kestirdim ve eve geldim. Eşimin karşısında durdum;baktı ama kötü kötü anlamsız; nasıl olmuş dedim. “Yani iyi gibi “ dedi. Ben de sağol ya dedim. “Yalan söylemayi öğrenemedim özür dilerim, dedi. Sonuçta çok be değişim yok standart dedi. Hem kırgın hem beklentide olduğum için üstüne bir de suçlu oldum yani. Bir yerlere gideriz diydrdum ama dedim. Hiç bir şey demedi, saçma gelebilir ama onca şey oldu bu fazla geldi bana.
Geçenlerde yine yazdık size adam sizinle irtibati koparmış ..adam yok var ama yok.

Öncelikle yaşadıklarınız adına üzüldüm.
Biz kadınlar bazen böyle anlara şahit olabiliyoruz.
Üzülme…
Başkasının sana ezik demesi önemli değil, sen kendini nasıl hissediyorsun bu önemli.
Sana böyle birşeyi tabikide deme hakkı yok.
Kaç yaşındasın bilmiyorum, ama sana nacizane tavsiyem başkası için değil de kendin için saçlarını kestir mesela…
Mesela kendini geliştir.
Ev hanımı isen kendini başka konularda geliştir. Çalışıyorsan yine kendini daha yükseltmek adına geliştir.
Eşine, sevdiğin insanlara, dostların ya da arkadaşlarına sana böylr cümleleri kurdurmayacak bir hayat edin kendine.
İnsan kendi hayatını kendisi çizer.
İnsanlara bu cümleleri kurduğunda kızmak yerine başarın ile onları sen aşağı çek derim…
Bırak sen değil başardıkların konumların cevap versin.
Unutma kadınlar ne isterse onu başarabilirler…
Çünkü bir ordu erkek; bazen bir kadın etmez.
Umarım bütün güzellikler seninle olur 🙏🏼
Ne ğüzel yazmışsınız duygulandımm

Bu durumlarda sabitim
Pok yiyenun uşaği dır
Haksızmıyım ama
Zırvalarla dibe gidilseydi dünyanın merkezindeydim
Üzerine gideceksin kaçmayacaksın
İncitiyorsa incitecek pire gibi ezeceksin böylesiniBid

Bu durumlarda sabitim
Pok yiyenun uşaği dır
Haksızmıyım ama
Zırvalarla dibe gidilseydi dünyanın merkezindeydim
Üzerine gideceksin kaçmayacaksın
İncitiyorsa incitecek pire gibi ezeceksin böylesini
Bunu hiç denemedim bi de bunu deneyim

Geçen gün eşimle tartıştık. Bana konuyla aşırı alakasız şekilde eziksin sen,ezikliğin açısını benden çıkarıyorsun,hem ezik hem tembelsih dedi. Çok alındım ama ne özür ne bir şey prensip olarak özür dilemezmiş,teşekkür de etmezmiş. Böyle bir insani duygulardan uzak düşüncesi var.
Bugün uzun saçlarımı kısacık kestirdim ve eve geldim. Eşimin karşısında durdum;baktı ama kötü kötü anlamsız; nasıl olmuş dedim. “Yani iyi gibi “ dedi. Ben de sağol ya dedim. “Yalan söylemayi öğrenemedim özür dilerim, dedi. Sonuçta çok be değişim yok standart dedi. Hem kırgın hem beklentide olduğum için üstüne bir de suçlu oldum yani. Bir yerlere gideriz diydrdum ama dedim. Hiç bir şey demedi, saçma gelebilir ama onca şey oldu bu fazla geldi bana.

mevzu sadece bu olamaz.. karşılıklı olarak bir şeyler yaşanmış olması lazım.. hala böyle bir adamı çektiğinize ve beklentileriniz olduğuna göre sizden taraf da bir sıkıntı var gibi görünüyor..
tam olarak sorunlarınızı yazmalısınız.. yoksa tek taraflı üç beş cümle ile bakış açımız aşırı sağlıksız olur..

Eşiniz size bir kere iki kere has beş kere böyle davransa; adam incelik bilmiyor medeniyetten haberi yok filan derdim. Ama yıllardır böyle davranıyorsa artık mesele onun nasıl biri olduğu değil; sizin neden hala böyle biriyle evli olduğunuz. Eşinize saydırmanın ondaki kusurları bulmanın anlamı yok, siz kendinizdeki hangi sıkıntı yüzünden hala bunu çektiğinizi sorgulayın. Benim konuda görebildiğim tek sorun, ekonomik özgürlüğü olan bir kadının çekip gidemiyor oluşu
Kendine değer vermeyişi korkağın teki oluşu :((

Kelsin de en gıcık oldukları kep
Yıllardır evlisiniz yıllardır bu adam böyle. Eski konularınızdan biliyorum.

Ben bile şaşırmadım adamın bu tavrına siz neden şaşırdınız ki?

Nasılsa boşanmayacaksınız. Öneri dinlemeyeceksiniz. Sizi yerin dibine sokan adama gidip saçım nasıl olmuş demeye de burada konu açmaya da devam edersiniz.
O kadar haklısınız ki..
Ama sona geldim.
Sonra gidip bana sevdiğim tatlıyı almış.

Kusura bakmayın ama kocanız tam bir hödük! Sinir hastası olmadan onunla nasıl yaşayabiliyorsunuz?

Sana ezik diyor sende gidip saçım nasıl diyorsun. Adam neden düzelmeye falan çalışsın ki ? Bulmuş senin gibisini. İlla dövmesi falan mı gerekli? Aman Allahım hemcinslerim ne hallerde yaşıyor cidden.
Valla güleceğim kusura bakmayın,yorum gayet yerinde olmuş,adam eziksin diyor bu da saçım nasıl olmuş diyor, eşim 2 üniversite bitirmiş,şu an da yüksek lisans yapacak,bende dışardan bitirdim üniversiteyi.bazen espri yapıyor ben iki üniversite bitirdim falan diye o zaman bile ağzına..... ne demek bunlar ya nasıl izin verirsiniz.

Bişey merak ettim tanışmadan mi evlendiniz? Hiç teşekkür edip etmediğini farketmediniz mi

Back
X