- 19 Mayıs 2020
- 47.403
- 212.942
- 598
Kendine hayran o. Narsisistik kişilik bozukluğu tanısı almış. Zaten bir çoğu fırsatını bulsa aldatır bu modelin. Olabilir yani.Tekrar yazıyorum, muhtemelen başkasına hayran.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kendine hayran o. Narsisistik kişilik bozukluğu tanısı almış. Zaten bir çoğu fırsatını bulsa aldatır bu modelin. Olabilir yani.Tekrar yazıyorum, muhtemelen başkasına hayran.
Yansıtma yaparak seni kötü hissettiriyor. Modun ona bağlı oldukça cebe giriyorsun. Teşhis koymuyorum. Yaptığını anla ve tuzağına düşme diye şu kavramları araştır derim; narsist, gaslighting, manipülasyon..Geçen gün eşimle tartıştık. Bana konuyla aşırı alakasız şekilde eziksin sen,ezikliğin açısını benden çıkarıyorsun,hem ezik hem tembelsih dedi. Çok alındım ama ne özür ne bir şey prensip olarak özür dilemezmiş,teşekkür de etmezmiş. Böyle bir insani duygulardan uzak düşüncesi var.
Bugün uzun saçlarımı kısacık kestirdim ve eve geldim. Eşimin karşısında durdum;baktı ama kötü kötü anlamsız; nasıl olmuş dedim. “Yani iyi gibi “ dedi. Ben de sağol ya dedim. “Yalan söylemayi öğrenemedim özür dilerim, dedi. Sonuçta çok be değişim yok standart dedi. Hem kırgın hem beklentide olduğum için üstüne bir de suçlu oldum yani. Bir yerlere gideriz diydrdum ama dedim. Hiç bir şey demedi, saçma gelebilir ama onca şey oldu bu fazla geldi bana.
Baktı dayanamıyor kaçacak, kendi ayağını kırdı.Eşinin saçına güzel birşey diyeceğini mi düşündün?
Adam seni sürekli aşağılıyor, hakir görüyor. Yalandan güzel olmuş dese ne olacak sanki?
Yıllardır bir adım atamadın eşinden kurtulmak için. Şimdi kardeşiyle ortak olup boşanmayı iyice imkansız hale getirdin. Arada gelip buraya yazman dışında yapacağın hiçbirsey yok.
Başka bir açıklaması yok, devletten istifa edip yıllarca diliyle eziyet çektiğin eşin kardeşiyle ortak işe girmenin.Baktı dayanamıyor kaçacak, kendi ayağını kırdı.
Ilgi gosterme,Konuşma,Yakin olma,Eşin sana yakin olsun,seninle konuşmaya başliycak ve degerini bilecek.Benim tavsiyem cok ilgi gosterme.Selam sagol iyi akşam nasil iyim boyle şeyler.Sen daha yakinlastikca o da sogur.Az ilgi yeter.Bi kac gun gecince o da anlar seni nasil kirdigini ve sana deger vericek.Emin olGeçen gün eşimle tartıştık. Bana konuyla aşırı alakasız şekilde eziksin sen,ezikliğin açısını benden çıkarıyorsun,hem ezik hem tembelsih dedi. Çok alındım ama ne özür ne bir şey prensip olarak özür dilemezmiş,teşekkür de etmezmiş. Böyle bir insani duygulardan uzak düşüncesi var.
Bugün uzun saçlarımı kısacık kestirdim ve eve geldim. Eşimin karşısında durdum;baktı ama kötü kötü anlamsız; nasıl olmuş dedim. “Yani iyi gibi “ dedi. Ben de sağol ya dedim. “Yalan söylemayi öğrenemedim özür dilerim, dedi. Sonuçta çok be değişim yok standart dedi. Hem kırgın hem beklentide olduğum için üstüne bir de suçlu oldum yani. Bir yerlere gideriz diydrdum ama dedim. Hiç bir şey demedi, saçma gelebilir ama onca şey oldu bu fazla geldi bana.
Siz boş yere uzatmaları oynayarak hayatı kendinize zehir ediyorsunuz. Çürüyorsunuz o adamla. Terapi alın kendinize gelin diyeceğim ama terapi sizin içinizdeki ışığa ulaşmanızı sağlar, siz sihirli değnek bekliyorsunuz. Yaşlandığınızda çok pişman olacaksınız.Bende o ışığı göremiyormuş
Yıllardır ev arkadaşı gibi yaşıyorlar diyeceğim ama kimse ev arkafasinau hakaret etmiyordu sürekli.Kendine hayran o. Narsisistik kişilik bozukluğu tanısı almış. Zaten bir çoğu fırsatını bulsa aldatır bu modelin. Olabilir yani.
Ah ne kadar da tanıdık geldi bu konu banaGeçen gün eşimle tartıştık. Bana konuyla aşırı alakasız şekilde eziksin sen,ezikliğin açısını benden çıkarıyorsun,hem ezik hem tembelsih dedi. Çok alındım ama ne özür ne bir şey prensip olarak özür dilemezmiş,teşekkür de etmezmiş. Böyle bir insani duygulardan uzak düşüncesi var.
Bazen evet.Mesafeli ve çok kırıcı bi insan eşiniz mutlu musunuz eşinizle
Sizi mutlu eden şey tam olarak ne bu evlilikte (ev arkadaşlığında desem daha doğru olur)??Bazen evet.
AnladımBazen evet.