• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yine beni aşagı çekti

Geçen gün eşimle tartıştık. Bana konuyla aşırı alakasız şekilde eziksin sen,ezikliğin açısını benden çıkarıyorsun,hem ezik hem tembelsih dedi. Çok alındım ama ne özür ne bir şey prensip olarak özür dilemezmiş,teşekkür de etmezmiş. Böyle bir insani duygulardan uzak düşüncesi var.
Bugün uzun saçlarımı kısacık kestirdim ve eve geldim. Eşimin karşısında durdum;baktı ama kötü kötü anlamsız; nasıl olmuş dedim. “Yani iyi gibi “ dedi. Ben de sağol ya dedim. “Yalan söylemayi öğrenemedim özür dilerim, dedi. Sonuçta çok be değişim yok standart dedi. Hem kırgın hem beklentide olduğum için üstüne bir de suçlu oldum yani. Bir yerlere gideriz diydrdum ama dedim. Hiç bir şey demedi, saçma gelebilir ama onca şey oldu bu fazla geldi bana.
Yansıtma yaparak seni kötü hissettiriyor. Modun ona bağlı oldukça cebe giriyorsun. Teşhis koymuyorum. Yaptığını anla ve tuzağına düşme diye şu kavramları araştır derim; narsist, gaslighting, manipülasyon..

Bazı insanlar karşısındaki kişiyi ezip yükseleceğini zannediyor
Keşke buna izin vermeseniz keşke kıymetinizi bilseniz

Eşinin saçına güzel birşey diyeceğini mi düşündün?
Adam seni sürekli aşağılıyor, hakir görüyor. Yalandan güzel olmuş dese ne olacak sanki?
Yıllardır bir adım atamadın eşinden kurtulmak için. Şimdi kardeşiyle ortak olup boşanmayı iyice imkansız hale getirdin. Arada gelip buraya yazman dışında yapacağın hiçbirsey yok.

Eşinin saçına güzel birşey diyeceğini mi düşündün?
Adam seni sürekli aşağılıyor, hakir görüyor. Yalandan güzel olmuş dese ne olacak sanki?
Yıllardır bir adım atamadın eşinden kurtulmak için. Şimdi kardeşiyle ortak olup boşanmayı iyice imkansız hale getirdin. Arada gelip buraya yazman dışında yapacağın hiçbirsey yok.
Baktı dayanamıyor kaçacak, kendi ayağını kırdı.

Geçen gün eşimle tartıştık. Bana konuyla aşırı alakasız şekilde eziksin sen,ezikliğin açısını benden çıkarıyorsun,hem ezik hem tembelsih dedi. Çok alındım ama ne özür ne bir şey prensip olarak özür dilemezmiş,teşekkür de etmezmiş. Böyle bir insani duygulardan uzak düşüncesi var.
Bugün uzun saçlarımı kısacık kestirdim ve eve geldim. Eşimin karşısında durdum;baktı ama kötü kötü anlamsız; nasıl olmuş dedim. “Yani iyi gibi “ dedi. Ben de sağol ya dedim. “Yalan söylemayi öğrenemedim özür dilerim, dedi. Sonuçta çok be değişim yok standart dedi. Hem kırgın hem beklentide olduğum için üstüne bir de suçlu oldum yani. Bir yerlere gideriz diydrdum ama dedim. Hiç bir şey demedi, saçma gelebilir ama onca şey oldu bu fazla geldi bana.
Ilgi gosterme,Konuşma,Yakin olma,Eşin sana yakin olsun,seninle konuşmaya başliycak ve degerini bilecek.Benim tavsiyem cok ilgi gosterme.Selam sagol iyi akşam nasil iyim boyle şeyler.Sen daha yakinlastikca o da sogur.Az ilgi yeter.Bi kac gun gecince o da anlar seni nasil kirdigini ve sana deger vericek.Emin ol

Bende o ışığı göremiyormuş
Siz boş yere uzatmaları oynayarak hayatı kendinize zehir ediyorsunuz. Çürüyorsunuz o adamla. Terapi alın kendinize gelin diyeceğim ama terapi sizin içinizdeki ışığa ulaşmanızı sağlar, siz sihirli değnek bekliyorsunuz. Yaşlandığınızda çok pişman olacaksınız.

Kendine hayran o. Narsisistik kişilik bozukluğu tanısı almış. Zaten bir çoğu fırsatını bulsa aldatır bu modelin. Olabilir yani.
Yıllardır ev arkadaşı gibi yaşıyorlar diyeceğim ama kimse ev arkafasinau hakaret etmiyordu sürekli.
Adamın öylece yaşayıp gittiğini sanmıyorum, aldatıyor olması büyük ihtimal.

Ah ne kadar da tanıdık geldi bu konu bana🙄
Ex kişi asla güzele güzel,mükemmele mükemmel demezdi."Çok kötü sayılmaz","çok çirkin değil" gibi klâsik cevapları olurdu "nasıl " sorusuna.
Narsistlikten hep bunlar

Bu kadar ters davranışa bana da saçım nasıl diye sorsan ben de ters davranırım, insanoğlu böyledir... Nasılsa çekiyor çilesini diye abartmista abartmış adam. Çünkü biliyor tek bir güzel kelime ile herşeyi olumluya döndürebilir... Bu gücü ona siz veriyorsunuz.

Kaba saba bi dag ayisiyla evlisin.
Tesekkur etmeyen insan kabadir nezakettrn uzaktir.

Ayrica onca hakarete sacim
Nasil demissin, sanada pes🙄

Senelerdir eşiniz hakkında aynı konuları açıp durmuşsunuz.Ve anlaşılan o ki boşanmaya da niyetiniz yok.Senelerdir değişmeyen adama biz buradan ne yapalım ? Anca boş boş nasihat vermiş olacağız.Çünkü her konunuzda yaptığımız bu çünkü.

Size ne denilse boş, ömrünüzün sonuna kadar böyle yaşamaya devam edeceksiniz.

Hanımefendi yokluktasınız galiba memlekette başka adam mı kalmadı bunun ağız kokusunu çekiyorsunuz.

Tatlı getirdi diye tüm sarf ettiği hakaretleri ve cinsel hayatın bitikliğini unutmak neyin kafasıdır pes artık.

Bu adam sizi kesin aldatıyor haberiniz olsun. Gerçi haberiniz olsa da bi şey yapacak gibi durmuyosunuz ama neyse.

Back
X