• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yine beni aşagı çekti

Spartaküs veya Dean Winchester gibi bir adam değilse valla sen de onu istediğin gibi ezikleyebilirsin .
Tartıştığın adamı öyle bir göklere çıkarmışsın ki kendini bir halt sanıyor . Saçını kestirip niye önüne geçip basıl olmuş diye soruyorsun ? Canın yemeğe çıkmak istiyorsa git kendin ye iç gel eve . Bir sürü de güzel güzel fotoğraf paylaş olsun bitsin .
Kendini geliştirmen lazım . Çalışman lazım . Özgürlüğünü eline Alman lazım . Gerekirse de kendini yeni baştan yaratman lazım.

Geçen gün eşimle tartıştık. Bana konuyla aşırı alakasız şekilde eziksin sen,ezikliğin açısını benden çıkarıyorsun,hem ezik hem tembelsih dedi. Çok alındım ama ne özür ne bir şey prensip olarak özür dilemezmiş,teşekkür de etmezmiş. Böyle bir insani duygulardan uzak düşüncesi var.
Bugün uzun saçlarımı kısacık kestirdim ve eve geldim. Eşimin karşısında durdum;baktı ama kötü kötü anlamsız; nasıl olmuş dedim. “Yani iyi gibi “ dedi. Ben de sağol ya dedim. “Yalan söylemayi öğrenemedim özür dilerim, dedi. Sonuçta çok be değişim yok standart dedi. Hem kırgın hem beklentide olduğum için üstüne bir de suçlu oldum yani. Bir yerlere gideriz diydrdum ama dedim. Hiç bir şey demedi, saçma gelebilir ama onca şey oldu bu fazla geldi bana.
Hayatta öğrendiğim en çnemli şey
Siz kendinizi sevmrzseniz kimse sevmez, süz saygı duymazsanız kimse duymaz.
Biyerlere gitmeyi düşündüyseniz ve beyfendi bişey demediyse hemen bir arkadaşınızı arayın havalı bir çıkış yapın. Beklentinizi minimuma indirip kendi keyfinize bakın, sizi o zman fark eder saçım nasıl olmuş dediğinizde değil

Geçen gün eşimle tartıştık. Bana konuyla aşırı alakasız şekilde eziksin sen,ezikliğin açısını benden çıkarıyorsun,hem ezik hem tembelsih dedi. Çok alındım ama ne özür ne bir şey prensip olarak özür dilemezmiş,teşekkür de etmezmiş. Böyle bir insani duygulardan uzak düşüncesi var.
Bugün uzun saçlarımı kısacık kestirdim ve eve geldim. Eşimin karşısında durdum;baktı ama kötü kötü anlamsız; nasıl olmuş dedim. “Yani iyi gibi “ dedi. Ben de sağol ya dedim. “Yalan söylemayi öğrenemedim özür dilerim, dedi. Sonuçta çok be değişim yok standart dedi. Hem kırgın hem beklentide olduğum için üstüne bir de suçlu oldum yani. Bir yerlere gideriz diydrdum ama dedim. Hiç bir şey demedi, saçma gelebilir ama onca şey oldu bu fazla geldi bana.
Hakaret ettiğim, aşağıladığım, nefret kustuğum biri gelip bana “saçım nasıl olmuş aşkım” dese biraz daha aşağılarım demek ki aşağılanmaktan hoşlanıyor diye.

Başka erkek bulun bence bu adam sizi anca aşağı çeker hayatınıza hiçbir katkısı olmaz. Çoğu kadının hatası, hödük tiplere saplanıp kalmak onları adam omaya zorlamak. Sonuç boşa kürek çekilen yıllar oluyor genelde.

Son düzenleme:
Minimum beş yıldır aynı yatağı bile paylaşmadığınız adamdan ne beklediğinizi anlayamıyorum. Eski konularınızı şöyle bir gözden geçirdim. Karı koca değilsiniz gibi zaten. Siz bu evliliği cesaretsizliğiniz yüzünden süründürüyorsunuz, o da nasıl olsa evi çekip çeviriyor çocuğunu yanında büyütüyorsunuz diye boşanma davası açmıyor. Hepsi bu, aslında siz evli değilsiniz sadece nikah akdiniz var. Bence bunun farkına varın önce

Kendine değer vermeyişi korkağın teki oluşu :KK43:(
Bunları öyle ben patates sevmem der gibi değişmez böyle gider özellikler olarak kabul etmeyin. Niye kendime değer vermiyorum niye korkuyorum diye sorgulayın kendinizi terapiye gidin. Hayat böyle mutsuz yaşamak için fazla kısa fazla değerli

Eşinizle aranızdaki ilişki hep bu şekilde mi

Back
X