Yine beni aşagı çekti

Geçenlerde yine yazdık size adam sizinle irtibati koparmış ..adam yok var ama yok.

Ne ğüzel yazmışsınız duygulandımm

Bu durumlarda sabitim
Pok yiyenun uşaği dır
Haksızmıyım ama
Zırvalarla dibe gidilseydi dünyanın merkezindeydim
Üzerine gideceksin kaçmayacaksın
İncitiyorsa incitecek pire gibi ezeceksin böylesiniBid

Bu durumlarda sabitim
Pok yiyenun uşaği dır
Haksızmıyım ama
Zırvalarla dibe gidilseydi dünyanın merkezindeydim
Üzerine gideceksin kaçmayacaksın
İncitiyorsa incitecek pire gibi ezeceksin böylesini
Bunu hiç denemedim bi de bunu deneyim

mevzu sadece bu olamaz.. karşılıklı olarak bir şeyler yaşanmış olması lazım.. hala böyle bir adamı çektiğinize ve beklentileriniz olduğuna göre sizden taraf da bir sıkıntı var gibi görünüyor..
tam olarak sorunlarınızı yazmalısınız.. yoksa tek taraflı üç beş cümle ile bakış açımız aşırı sağlıksız olur..

Kendine değer vermeyişi korkağın teki oluşu (

Kelsin de en gıcık oldukları kep
O kadar haklısınız ki..
Ama sona geldim.
Sonra gidip bana sevdiğim tatlıyı almış.

Kusura bakmayın ama kocanız tam bir hödük! Sinir hastası olmadan onunla nasıl yaşayabiliyorsunuz?

Sana ezik diyor sende gidip saçım nasıl diyorsun. Adam neden düzelmeye falan çalışsın ki ? Bulmuş senin gibisini. İlla dövmesi falan mı gerekli? Aman Allahım hemcinslerim ne hallerde yaşıyor cidden.
Valla güleceğim kusura bakmayın,yorum gayet yerinde olmuş,adam eziksin diyor bu da saçım nasıl olmuş diyor, eşim 2 üniversite bitirmiş,şu an da yüksek lisans yapacak,bende dışardan bitirdim üniversiteyi.bazen espri yapıyor ben iki üniversite bitirdim falan diye o zaman bile ağzına..... ne demek bunlar ya nasıl izin verirsiniz.

Özür dilemediğini ve teşekkür etmediğini keşke sevgililikte anlasaydınız böyle biriyle devam edilmez.

Bişey merak ettim tanışmadan mi evlendiniz? Hiç teşekkür edip etmediğini farketmediniz mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…