Ediyordu. Çoçuktan sonra böyle prensipler edindiBişey merak ettim tanışmadan mi evlendiniz? Hiç teşekkür edip etmediğini farketmediniz mi
Akıl dışı evetSize bu hakaretleri etmesine müsade edip birde iltifat mı bekliyorsunuz? Birde hala bir yerlere gideriz diye düşünmeniz şok edici benim için.
Hayatta öğrendiğim en çnemli şeyGeçen gün eşimle tartıştık. Bana konuyla aşırı alakasız şekilde eziksin sen,ezikliğin açısını benden çıkarıyorsun,hem ezik hem tembelsih dedi. Çok alındım ama ne özür ne bir şey prensip olarak özür dilemezmiş,teşekkür de etmezmiş. Böyle bir insani duygulardan uzak düşüncesi var.
Bugün uzun saçlarımı kısacık kestirdim ve eve geldim. Eşimin karşısında durdum;baktı ama kötü kötü anlamsız; nasıl olmuş dedim. “Yani iyi gibi “ dedi. Ben de sağol ya dedim. “Yalan söylemayi öğrenemedim özür dilerim, dedi. Sonuçta çok be değişim yok standart dedi. Hem kırgın hem beklentide olduğum için üstüne bir de suçlu oldum yani. Bir yerlere gideriz diydrdum ama dedim. Hiç bir şey demedi, saçma gelebilir ama onca şey oldu bu fazla geldi bana.
Hakaret ettiğim, aşağıladığım, nefret kustuğum biri gelip bana “saçım nasıl olmuş aşkım” dese biraz daha aşağılarım demek ki aşağılanmaktan hoşlanıyor diye.Geçen gün eşimle tartıştık. Bana konuyla aşırı alakasız şekilde eziksin sen,ezikliğin açısını benden çıkarıyorsun,hem ezik hem tembelsih dedi. Çok alındım ama ne özür ne bir şey prensip olarak özür dilemezmiş,teşekkür de etmezmiş. Böyle bir insani duygulardan uzak düşüncesi var.
Bugün uzun saçlarımı kısacık kestirdim ve eve geldim. Eşimin karşısında durdum;baktı ama kötü kötü anlamsız; nasıl olmuş dedim. “Yani iyi gibi “ dedi. Ben de sağol ya dedim. “Yalan söylemayi öğrenemedim özür dilerim, dedi. Sonuçta çok be değişim yok standart dedi. Hem kırgın hem beklentide olduğum için üstüne bir de suçlu oldum yani. Bir yerlere gideriz diydrdum ama dedim. Hiç bir şey demedi, saçma gelebilir ama onca şey oldu bu fazla geldi bana.
Bunları öyle ben patates sevmem der gibi değişmez böyle gider özellikler olarak kabul etmeyin. Niye kendime değer vermiyorum niye korkuyorum diye sorgulayın kendinizi terapiye gidin. Hayat böyle mutsuz yaşamak için fazla kısa fazla değerliKendine değer vermeyişi korkağın teki oluşu(
Böyle bir insanı yanımda yöremde hayatımda tutmam. Bu saydığı prensipler en kibar tabiriyle nezaketsizliktirprensip olarak özür dilemezmiş,teşekkür de etmezmiş.
Eşinizle aranızdaki ilişki hep bu şekilde miGeçen gün eşimle tartıştık. Bana konuyla aşırı alakasız şekilde eziksin sen,ezikliğin açısını benden çıkarıyorsun,hem ezik hem tembelsih dedi. Çok alındım ama ne özür ne bir şey prensip olarak özür dilemezmiş,teşekkür de etmezmiş. Böyle bir insani duygulardan uzak düşüncesi var.
Çoçuktan beri evetEşinizle aranızdaki ilişki hep bu şekilde mi
Mesafeli ve çok kırıcı bi insan eşiniz mutlu musunuz eşinizleÇoçuktan beri evet
Bende o ışığı göremiyormuşAdam sizinle aynı yatağa bile girmiyor, ama sevdiğiniz tatlıyı almış. Neyse, sizi epey götürür bu.
Kendi totosuna ampul taktı heralde, ışık saçıyor maşallah.Bende o ışığı göremiyormuş
Tekrar yazıyorum, muhtemelen başkasına hayran.Bende o ışığı göremiyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?