- Konu Sahibi lovesdivine
persembe gunu kv kardeslerini ve bizi yemege cagırdı aksam için her aksamkı oldugu gibi isden cıkıcam eşimi beklıyorum (Hep o alır bırakır ) sabah babası arabayı istemıstı balıga gitmek için neyse. 6 oldu arıyorum işim var kendın git dedi hic yaptgı birsey değiş bekle derdi mutlaka ( hastaydm uzerimde bi elbise vardı araba ile geldiğimden ceket bile yok yani ) git dedi. Gittim kv dondum tabi o ayrı bi durum aradan 10 dk gecti gecmedi esimin yengesi kuzenleri ve babası geldi eşim onları getirmiş.bende istr istemez yeterince gerildim. ki yengesininde arabası var dayısıda gelicek ve onunda arabası var neden eşim!!! eve gdince baya laf ettim haklı oldugumu düşünüyorum babana bi daha araba vermıceksın dedim ben alıyorum onun mazotunu baban bitirsin diye değil dedim babam hakkında düzgn konus dedi ben duzgun knusuyorum onların keyfi icin it gibi calısamam dedim. bi daha ne sana mınnet ederm ne arabana binerim hepsi senn olsun dedm yattım. sabah kalktım kendım gittim ise 2 gun konusmadık onun benımle konusmama sebebi babasına araba vermıceksın dememmiş simdi az cok ıyıyız ama sogudugumu fark ettim ona dokunmak ıstemedıgımı hep baska birseylerle ilgilendiiğimi kendımı cok kötü hissediyorum tabiki o da aynı ben gibi sogumus durumda bana göre. Ama haksızmıyım adam calısmıyor etmıyor balık sevdasına isten cıktı kardesı ölse vermez arabasını bizim beyimiz hep veriyor bi kerede mazot al be adam !!!