Yine benmi hatalıyım !!!

lovesdivine

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2012
137
0
26
Antalya
persembe gunu kv kardeslerini ve bizi yemege cagırdı aksam için her aksamkı oldugu gibi isden cıkıcam eşimi beklıyorum (Hep o alır bırakır ) sabah babası arabayı istemıstı balıga gitmek için neyse. 6 oldu arıyorum işim var kendın git dedi hic yaptgı birsey değiş bekle derdi mutlaka ( hastaydm uzerimde bi elbise vardı araba ile geldiğimden ceket bile yok yani ) git dedi. Gittim kv dondum tabi o ayrı bi durum aradan 10 dk gecti gecmedi esimin yengesi kuzenleri ve babası geldi eşim onları getirmiş.bende istr istemez yeterince gerildim. ki yengesininde arabası var dayısıda gelicek ve onunda arabası var neden eşim!!! eve gdince baya laf ettim haklı oldugumu düşünüyorum babana bi daha araba vermıceksın dedim ben alıyorum onun mazotunu baban bitirsin diye değil dedim babam hakkında düzgn konus dedi ben duzgun knusuyorum onların keyfi icin it gibi calısamam dedim. bi daha ne sana mınnet ederm ne arabana binerim hepsi senn olsun dedm yattım. sabah kalktım kendım gittim ise 2 gun konusmadık onun benımle konusmama sebebi babasına araba vermıceksın dememmiş simdi az cok ıyıyız ama sogudugumu fark ettim ona dokunmak ıstemedıgımı hep baska birseylerle ilgilendiiğimi kendımı cok kötü hissediyorum tabiki o da aynı ben gibi sogumus durumda bana göre. Ama haksızmıyım adam calısmıyor etmıyor balık sevdasına isten cıktı kardesı ölse vermez arabasını bizim beyimiz hep veriyor bi kerede mazot al be adam !!!

babana arabayı verme mazotunu biz alıyoruz o harcayamaz demen çok yanlış bence adamın işi düşmüş arabayı istemiş oğlundan kavga edicek ne var bunda.

maden üstün ince eşin ben gelemem dediğinde mont yok donarım yolda, babanı bi ara nerdeymiş o alamazmı beni diyebilirdin.

böyle şeyler için zehir etmeyin hayatı kendinizde eşinize de yazık günah..:50::50:

persembe gunu kv kardeslerini ve bizi yemege cagırdı aksam için her aksamkı oldugu gibi isden cıkıcam eşimi beklıyorum (Hep o alır bırakır ) sabah babası arabayı istemıstı balıga gitmek için neyse. 6 oldu arıyorum işim var kendın git dedi hic yaptgı birsey değiş bekle derdi mutlaka ( hastaydm uzerimde bi elbise vardı araba ile geldiğimden ceket bile yok yani ) git dedi. Gittim kv dondum tabi o ayrı bi durum aradan 10 dk gecti gecmedi esimin yengesi kuzenleri ve babası geldi eşim onları getirmiş.bende istr istemez yeterince gerildim. ki yengesininde arabası var dayısıda gelicek ve onunda arabası var neden eşim!!! eve gdince baya laf ettim haklı oldugumu düşünüyorum babana bi daha araba vermıceksın dedim ben alıyorum onun mazotunu baban bitirsin diye değil dedim babam hakkında düzgn konus dedi ben duzgun knusuyorum onların keyfi icin it gibi calısamam dedim. bi daha ne sana mınnet ederm ne arabana binerim hepsi senn olsun dedm yattım. sabah kalktım kendım gittim ise 2 gun konusmadık onun benımle konusmama sebebi babasına araba vermıceksın dememmiş simdi az cok ıyıyız ama sogudugumu fark ettim ona dokunmak ıstemedıgımı hep baska birseylerle ilgilendiiğimi kendımı cok kötü hissediyorum tabiki o da aynı ben gibi sogumus durumda bana göre. Ama haksızmıyım adam calısmıyor etmıyor balık sevdasına isten cıktı kardesı ölse vermez arabasını bizim beyimiz hep veriyor bi kerede mazot al be adam !!!

valla canım bazen bende yaşıyorum aynı şeyleri hastalık olur tamam gidersin keyfi çağırmak bana da çok mantıklı gelmiyor.mesela kaynımın arabası var ben bu zamana kadar çocuğum hasta olduğu zaman bile 1 kez aramamışımdır bizi hastaneye götür diye taksi tutarım arabamız yoksa yada eşim işteyse,maşallah eltim tansiyonum düştü der eşimi arar,yada iş yerinden bişey gidicek olur eve poşet valan ağırsa eşi yerine benimkini aramayı tercih eder,abisinin arabası bozulur eve yakın biyerde eşimi arar gel beni al der ,ben yapamıyorum valla ama eşimle tartışmam asla çünkü eşimin işi düştüğünde işimiz var diyorlar sonra bana yakınıyor bana gelice böle oluyor diye kendi anlıyor parama lafım geçer valla hiç de tartışmam tenezülde etmem.eğer senin olayın eşinin kullanılması ise kullandırtmasın ozaman aklı yokmu

Son düzenleme:

Eşinizin sizi almaması yanlış ama sizin ona söylediğiniz şeyler de korkunç. Aile arasında mazotun benzinin lafı mı olur?

babana arabayı verme mazotunu biz alıyoruz o harcayamaz demen çok yanlış bence adamın işi düşmüş arabayı istemiş oğlundan kavga edicek ne var bunda.

maden üstün ince eşin ben gelemem dediğinde mont yok donarım yolda, babanı bi ara nerdeymiş o alamazmı beni diyebilirdin.

böyle şeyler için zehir etmeyin hayatı kendinizde eşinize de yazık günah..:50::50:
[/QUOTE

işimi düşmüş her zaman bunu yasıyoruz canm balıga gitmek istiyor oglum arabanı ver ve gittiği yer yakında değil pazar sabahları arar oglum balıga gidicem hergn hergn her hafta kabulum değil. üstelik üstümün ince oldugunuda söylememe ve bilmsine ragmen bunu yaptı.

Eşinizin sizi almaması yanlış ama sizin ona söylediğiniz şeyler de korkunç. Aile arasında mazotun benzinin lafı mı olur?

Valla canm 9 aylık evliyim düğün borcu esya borcu ödüyorum aylık 100 liralık anca alıyoruz ve yetirmek zorundayız onlar ben esya alırken düğün yaparken borcunuz bu ödeyeceksiniz diye bildilerse o arabada benım ise bende lafını ederim her ay kv ben 600 lira düğün borcu ödüyorum 600 lirada esya borcu oda bankaya

Valla canm 9 aylık evliyim düğün borcu esya borcu ödüyorum aylık 100 liralık anca alıyoruz ve yetirmek zorundayız onlar ben esya alırken düğün yaparken borcunuz bu ödeyeceksiniz diye bildilerse o arabada benım ise bende lafını ederim her ay kv ben 600 lira düğün borcu ödüyorum 600 lirada esya borcu oda bankaya

Haklısın tabi onda bi sıkıntı yok da üslubun eşini rahatsız etmiş olabilir. Bu tarz seyler yüzünden aranıza soğukluk girmesin.

Haklısın tabi onda bi sıkıntı yok da üslubun eşini rahatsız etmiş olabilir. Bu tarz seyler yüzünden aranıza soğukluk girmesin.

ailesi bu kadar değerliydi madem evlenmicekti ben ona en basta herseyi söyledim ben düğün borcu ödemek zorunda değilim kı bi set takıldı bi gelınlık alında bi düğün salonuna 20 bin ödemem dogru değil

Eşinin yaptığı düşüncesizlik olmuş.
Ama senin söylediklerin işi iyice çirkinleştirmiş.
Tepkini başka bir yolla belli edebilirdin bence.
Durum hoş olmamış..

bende konusmanızı ters buldum..cok kırıcı ve kaba...tmm mazotu siz koyuyosunuz ama daha uygun bır dılle anlatabılırdınız..durumumuz yok vs..yada bagırıcaksanız esınıze bagırın onununla konusmayın gunlerde ama babası hakkında tarzınız yanlıs...herhangı bır arkadası degıl o..babası..yrn öbür gün sizi babanızın annenızın bir ıhtıyacıda olabılır..sız aılesınız..bır daha arabayı babana vermıyceksın dıyosunuz..siz haklı olabılecegınız bır durumu aleyhınıze cevırmıssınız esınız sızden sogumakta sonuna kadar haklı...

Bence sonuna kadar haklısınn hiç hatalımıyım deme yanılmıyorsam daha öncede kayınpederinle eşin balığa gidiyordu hemde her hafta sonu ve sen yalnız kalıyordun. gitmeyincede küsüyordu ?
Sen yemeyip içmeyip gezmeyip borç ödeyeceksin kayınpeder çalışmayacak işten cıkacak hazır mazotlu araba ile keyfi balık tutmaya gidecek hemde ayda 1-2 de değil bir alışkanlık bağımlılık olmuş bu balık sevdası.. eşinin yüzü yumuşak demekki benim nişanlım gibi ki babası çekinmeden istiyor öbürü pek oralı olmuyor herhalde. trip yapmaya devam et bakalım eşin ne yapacak

Haklıyken haksız konuma düşme cümlesine katılıyorum
Söyleyiş tarzınız belki de kurduğunuz cümle biraz yanlış olmuş

Ahh biz bayanlar erkekleri kendimİz gibi sanmasak süper olucak
Erkeklere lafı dolandırmayacaksin, pat diye montum yok diyeceksin, üşürüm cnm beni sen al, hemen gideyim annene de yardım ederim diyeceksin ki
O zaman hemencecik gelir esın

Haksız bulduğum tarafda eşinizin babası o yasa getirmiş benzin parası icin bu kadar ağır konuşmanız cok kırıcı olmus

kiz sende biraz akilli ol erkege bagira cagira yola getiremesin özür dile kocandan kari koca arasinda gurur olmaz gir koynuna
sonra ona güzel bi dilli kendini acindirarak söyle
öbür türlü daha kötü oluyor
sen benim esimi görsen kafayi yersin herkez esimden bisi ister buda herseyini verir eder ama sen bisi diyince horoz kesilir
ben valla böyle buldum cözümünü baska care yok simdi beni tutuyor bana hak veriyor
hakmi verdi hemen bi küserim 5 dakika naz yaparim uzatmadan bidahda yapma askim ne olur dersin olur biter :)
uzatmayin ama yüzde vermeyin disardakilere
:47::47::47:

malesef her ailede bu şekilde kullanılan bir kişi oluyor. bu ailede de bu kişi sizin eşiniz..
benim erkek arkadaşım 2 kardeşler. bi abisi bi benimki. abisi evli. babaları vefat etmiş, annesi
erkek arkadaşımla kalıyor aynı evde. bir hastalıj durumunda, sadece annesi de olması gerekmiyor,
akraba çevresinden herhangi biri hastaandığında hastaneye götürüleceğinde, ve ya hasta ziyaretine
gidileceğinde, ve ya köye vs. oturmaya gidileceğinde yani kısaca her durumda benim erkek arkadaşım
götürür getirir. işi bile olsa bu durum asla değişmez.
mesela sözleşmişiz o gün buluşucaz biz, ama muhakkak ailesinden akrabalardan biri hastalanmıştır!
oda yoksa misafirliğe gidilecektir! diyorum ki neden bi kez olsun abin götürmüyor?
onun eşi rahatsız o yüzden diyor? yahu rahatsız tamam da yatağa bağlı ya da her an hastaneye taşınacak bi hastalık
değil ya.. kısaca abisi evini barkını kurmuş asla kendi ailesinin işiyle ilgilenmiyor. çekmiş kendini.

diyorum ki biz evlendiğimizde annen kimde kalacak?
abimde kalır heralde bilmiyorum diyor. ama bikez konuşmalarını duydum benle telefondayken. annesiyle atışıyordu.
sanırım kızdırmış bi konuda annesi onu. dedi ki ben senle kalırım evlenince bekle sen! sen böyle yap biz birlikte yaşarız!

onca yıl evin küçük bekar oğlu diye annesine o bakmış, maddi manevi her türlü.. abisi de rahat rahat evliliğini sürdürmüş.
kaç tane çocukları var kocaman. oturmuş evliliği.. yani annesi ya da abisinin biraz olsun düşünmesi gerekmiyormu,
kardeşim yeni evlenecek, en azından ilk zamanlar annem bizle kalsın diye. o da evliliğinden bişey anlasın diye.
ama sanırım kimse bu ince düşünceyi göstermeyecek. benim sevgilim de saf olduğundan kimseye bişey diyemeyecek..

konu sahibi de siteminde haklı bence. eşi soğukta ve yalnızken sırf keyfiyetten babasını yengesini alması çok yanlış..
ee kocası karısını düşünmesse diğerleri hiç düşünmez zaten. zaten anladığım kadarıyla öyle ince düşünceli, duyarlı insanlar
değiller. bu arada tabiki kocanız babasından mazot parası isteyemez ama adam o arabayı sürekli olarak keyfine kullanıyorsa
bi kez olsun mazot yükletebilir bence. yani aksi türlü resmen insan kullanmaya giriyor..

haklısın cnm onların daha size destek olmaları lazım bence

keşke daha uygun bi şekilde anlatsaydınız derdinizi. hakikaten kırıcı olmuş . yani biz ne sizi ne eşinizi tanıyoruz objektif bakıldığı zaman haklıyken haksız duruma düşürmüşsünüz kendinizi. daha tatlı bi dille anlatsaydınız eminim eşinizde sizi haklı bulur, hatasını telafi etmeye çalışırdı.mazot falan hoş olmamış:ssz:

Back
X