sormayin! aslinda her konuda pasif kaliyorum diyemem, ama ne yapip edip bi ustunluk sagliyorlar.bende pasif kalıyorum hep ne yapıp edip üste çıkıyorlar
belki net olarak emir vermiyorlar ama davranışlarıyla mecbur tutuyorlarsormayin! aslinda her konuda pasif kaliyorum diyemem, ama ne yapip edip bi ustunluk sagliyorlar.
hafta arasi tum gun calisiyorum iste, pazartesinden cumaya yani. Saatlerde farketmiyor cok, 8de basla veya 9da, gunde 8 saati doldurdugun surece problem yok.Şimdi biz full time ı anlamıyoruz
Haftanın hangi günleri hangi saat arasında çalışıyorsunuz
Bir de ev iş arası uzak mı yani kaçta evden çıkıp kaçta eve giriyorsunuz
Bebeğim de varken haftada altı gün günde 10 saat çalıştım bir saat de yolda evde olmadığım süre gayet uzun oluyordu mesela
Siz bir saatleri belirtin belki de patron sizin genç yaşınızda göremediğiniz bir şeyleri görüyordur
hafta arasi tum gun calisiyorum iste, pazartesinden cumaya yani. Saatlerde farketmiyor cok, 8de basla veya 9da, gunde 8 saati doldurdugun surece problem yok.
Konu is saatleri degil aslinda, konu patronun karsisinda daha kararli durabilmek, o konuda tiyo istemistim aslinda.
Evet, patronumla ayni seyi soylediniz su anda. Elbette haklisiniz. Ama ailemle yasiyorum. Degistiremedigim bir gercek bu. Acikcasi annem yanliz basina misafirlerine bi ton yemek hazirlarken bende odama cekilip elime bir kitap alip okuyamiyorum, kiyamiyorum anneme. O mutlu oluyor, buda beni mutlu ediyor (yorsada, soylensemde..).muhtemelen patron, haftasonunu tamamen kendine ayırırsan sıkıntı ortadan kalkacak demek istedi, eğer öyleyse aynı fikirdeyim, annenin misafirlerinin pasta böreğiyle niye sen uğraşıyorsun ki? bi haftasonu var, onda da canın ne istiyorsa onu yap, çalışma saatlerini azaltman çözüm değil, zaman yönetimi konusunda kendini geliştirmen çözüm...
Bu kiyaslamanizla kendimi suclu hissedecegimi filan mi saniyorsunuz hanimefendi?Haftanın 6 günü çalışıp sadece 1 günü olan o 1 gündede evini temizleyip yemek yapan +1 de çocuğu varsa onunla ilgilenen kadınlar var. Ayrıca bunun dışında 1 yılı doldurduğunda sadece 15 gün izin hakkı olup bunuda 2 ye bölüp kullanan insanlar var.
Yani demek istediğim haftanın 5 günü çalışıyorsunuz anladığım kadarıyla cumartesi pazar tatil 50 gün izin gün valla miss gibi yatın kalkın halinize şükredin..
Yurtdışında yaşadığınız için çalışma saatlerinizin türkiyeden çok fazla olduğunu düşünmüyorum 08.00 18.00 gibi..
nasıl azaltacaksın peki?Evet, patronumla ayni seyi soylediniz su anda. Elbette haklisiniz. Ama ailemle yasiyorum. Degistiremedigim bir gercek bu. Acikcasi annem yanliz basina misafirlerine bi ton yemek hazirlarken bende odama cekilip elime bir kitap alip okuyamiyorum, kiyamiyorum anneme. O mutlu oluyor, buda beni mutlu ediyor (yorsada, soylensemde..).
Ama bu haftasonu her iki gun icin gecerli degil, bir gun misafirleriyle gectiyse diger gunu kesinlikle kendime ayiriyorum. Ondada plan program iste..dinlenecek vakit yok. Cozum: calisma saatlerimi azaltmak.
Bu kiyaslamanizla kendimi suclu hissedecegimi filan mi saniyorsunuz hanimefendi?
Her daim sukur, sukur etmedigimi nerden cikardiniz. Ben size eksik calisip calismama konusunda bana fikir verin dememistim ama sizde ordan giris yaptiniz.
ne konuda yardim istedigimi anlayan hanimlarda olur umarim :))
hayati bana zindan eden bir kocadan, her bi halta mudahele eden bi kaynanadan veya bi turlu dogru disiplin edemedigim kontrolden cikan cocugumdan konu acip sizi memnun edemedigim icin uzgunum.Ne kadar şükür ettiğiniz konudan belli oluyor gerçekten..
Evet, patronumla ayni seyi soylediniz su anda. Elbette haklisiniz. Ama ailemle yasiyorum. Degistiremedigim bir gercek bu. Acikcasi annem yanliz basina misafirlerine bi ton yemek hazirlarken bende odama cekilip elime bir kitap alip okuyamiyorum, kiyamiyorum anneme. O mutlu oluyor, buda beni mutlu ediyor (yorsada, soylensemde..).
Ama bu haftasonu her iki gun icin gecerli degil, bir gun misafirleriyle gectiyse diger gunu kesinlikle kendime ayiriyorum. Ondada plan program iste..dinlenecek vakit yok. Cozum: calisma saatlerimi azaltmak.
hayati bana zindan eden bir kocadan, her bi halta mudahele eden bi kaynanadan veya bi turlu dogru disiplin edemedigim kontrolden cikan cocugumdan konu acip sizi memnun edemedigim icin uzgunum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?