Yine bir abla sorunsalı.. Bu konuşmalar normal mi ?

4justice

* hasta la vista baby *
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2011
10.447
12.567
298
Herkese hayırlı bayramlar

Daha önceki konumu okuyanlar bilir yine de özet geçeyim sevgilimin ablası, habersiz sevgilimin telini almış benle olan msjları okumuş tüm fotolarımıza bakmış vs durumuydu

Şimdi başka bi sorun var .. çoğunuz sevgilime kızacak biliyorum ablasıyla konuştugu şeyleri niye sana anlatıyor diye..
Haklı olabilirsiniz ama ne bileyim çok msjlaşıyoruz, konuşuyoruz can sıkıntısından hele de yaz gelince dilimiz şişiyor ne var ne yoksa aklımıza ne gelirse konuşuyoruz yanii
bende evdeki bazı durumları paylaşıyorum onla, paylaşma ihtiyacı da hissediyorum yani açıkçası bana yanlış gelmiyor bu durum :26:
yani herşeyi didik didik anlatmıyorum elbet ama önemli gördüğüm bişiyi anlatırım. o da öyle yapıyor

neyse konuya döneyim, sevgilimin yaz tatili oldugu için memletine gitti geçenlerde de beni görmeye gelmişti. kaldı bi gün geri gitti memlekete
o kaldıgı günün ertesi günü işte ablasıyla konuşmuşlar. ablası da dün rüyamda gördüm seni zina yapıyodun demiş
aman ne büyük tesadüf benim yanımda kaldıgı gün görüyo bu rüyayı
okul zamanı da görüyodum sürekli hep zina yapıyodun, geçenler de yine gördüm şeyini dışarı çıkarmış öyle geziyodun demiş

bu ne demek yahu ? bunun ne anlama geldiği bi kenara dursun 24 yaşındaki bi erkekle bu şekilde konuşmak doğrumu ?
sevgilim çok soguktur ablası olsun annesi olsun sevgisini dışarı vuramayan biri yaniii..
çok yakın olsalar o yüzden konuşabilmiş böyle dicem de ne bilim bu konuşmalar bana tuhaf geldii..

konuşmaların tuhaflıgı bi yana sizce bişi demeye mi getiriyor lafı ? benle çıktıgını biliyor ablası.
ve final zamanı bazen onun evinde kalıyodum bunu da biliyo arıyodu mesela yanındayken sevgilim de söylüyodu yanımda diye..
ben iyice işkillenmeye başladım anlam veremiyorum bu yaptıklarına..
tamam görmüş olabilir de bunu gelip sana mı söylüyor nasıl bi muhabbetiniz var öyle dedim tek tepkim bu oldu.
sizlerin fikirlerini almak istedim

Sevgiliniz ablasiyla konustuklarini sizinle, sizinle konustuklarini da ablasiyla bu kadar detayli paylasirsa surekli sorun yasarsiniz...

Her ikinize karsi da daha ketum olmasi gerekiyor...

Sevgiliniz ablasiyla konustuklarini sizinle, sizinle konustuklarini da ablasiyla bu kadar detayli paylasirsa surekli sorun yasarsiniz...

Her ikinize karsi da daha ketum olmasi gerekiyor...

ama bi yandan iyi değil mi bu.. ciddiyete binmeden tanımış oluyorum böylece..
arkamdan laf çapıtılmasını istemem ki duymak daha doğru geliyor bana ama bu gidişle düşman olcam gibi ablasına

Ablasi acaba sevgilinize zarf atiyor olabilirmi sizinle iliskisinin derecesini ogrenmeye calisiyor gibi geldi bana .boyle bir ruya neden gorulur yada olaki goruldu nasil bukadar aleni anlatilir ilginc geldi

Ablasi acaba sevgilinize zarf atiyor olabilirmi sizinle iliskisinin derecesini ogrenmeye calisiyor gibi geldi bana .boyle bir ruya neden gorulur yada olaki goruldu nasil bukadar aleni anlatilir ilginc geldi

bana da öyle geldi ağzını arıyo gibi ama öğrenince eline ne geçicek onu merak ediyorum ne ilgilendiriyo kendini
hakkaten bi tuhaf ya

Ablası doğru söylemiş. Nikahsız her türlü birliktelik İslam dinine göre zinadır. Siz buna uyarsınız, uymazsınız o sizin tercihiniz.

Ayrıca arada hiçbir hukuk yokken gidip bir erkeğin evinde kalmanız çok yanlış. Burada ne konular açılıyor, Başınıza bir iş gelmesin Allah muhafaza.

Şu anda her şey toz pembe, umarım bu yakınlığınız zaman içinde gözden düşmenize neden olmaz.

evet zina olabilir bilemem ben sadece niyetime bakıyorum.. önce kendime sonra karşımdakine güvenip yaşıyorum hayatımı..
sonradan pişman olacagım şeyler yapmıyorum..

teşekkürler yorumunuz için

Bir ablanın 24 yaşındaki kardeşiyle bu şekilde konuşması bana tuhaf geldi.. Ne yaparsanız yaparsınız yahu ona ne? Kime ne?

Bir ablanın 24 yaşındaki kardeşiyle bu şekilde konuşması bana tuhaf geldi.. Ne yaparsanız yaparsınız yahu ona ne? Kime ne?

en çok cevap almak istedigim konuya degindiniz teşekkür ederim
24 yaşındaki adamın telini karıştırır yok rüyamda böyle gördüm der
daha şimdiden abla sorunları bitmiyor ne yazıkki benim abilerimde ilişkimi biliyolar ve tek bi sorun yaşamadık bu zamana kadar

Bana da zarf atıyor gibi geldi, ya da aile bu tür şeyleri normal karşılamayan bir aile ise bir nevi uyarı olabilir sevgilinize, ayrıca evet sevgiliniz herşeyi size sizde ona anlatmayın daha şimdiden tanımış olmak değil neyi neden yaptığını bilemeden nefret etmeye başlamış olmak olur gereksiz

Bu konuşmalar normal değil, ne sizin ikinizin ne de abla ve kardeşin. Bir ilişkiniz olabilir ama yine de mahremiyet olmalı, sizin kendi özeliniz onun kendi özeli. Abla-erkek kardeş arasında bu tarz konuşmalar elbette çok normal değil, ama sevgilinizin bunu size anlatması da aynı şekilde normal değil.

aslında ikimiz arasında da hiç bi art niyet veya kötü düşünce olmadan anlatıyorz birbirimize o yüzden yanlış gelmiyor sanırım bize
bunu bile anlatırken gülerek anlatıyodu sevgilim ben bu nasıl muhabbet diyince sesi kesildi
boşbogazlık yapıyoruz gibi aslında dogrudur sizde haklısınız..

Banada zarf atıyor gibi geldi. Aile tutucu olabilir. O durumda abla der ki kardesşine; bak bu kız senin evde kalmış sınav döneminde ama bu doğru değil fln. Ama rüyamda gördüm zina yapıyodun yok şeyin dışarda geziyodun ne demek. Bence hiç normal değil; ya da aşırı patavatsız bi insan.

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

Şimdiii! Bu nasıl bir abla ki kardeşine rüyamda cinsel organını sallandırıyodun,öyle geziyodun diyebiliyor.
Bu nasıl sevgili ki ablasının rüyasında kendisinin cinsel organını nasıl gördüğünü anlatabiliyor

Bence erkek arkadaşınızın evinde herhangi resmi birşey olmadan kalmanız ablasında bu hissi uyandırıyor.Yaparsınız,yapmazsınız bu bizi ilgilendirmezz ancak başkalarına malzeme vermiş oluyorsunuz böylece.Ve bence o ailede basit kız durumuna düştünüz.
Burd bir konu açılmıştı şehir dışında erkek arkadaşımı ziyarete gidicem annesi evlerinde kalmamı istiyor diye .Ki bu kişi ailesiyle yaşıyordu.Kıza sakın yapma ailesi basit kız olarak görür demişlerdi.

Sen gidersin,gitmezsin.Zina yaparsın,yapmazsın kimseyi ilgillendirmez.Kimse yorum yapamaz burdaki insanların.Yanlız erkek arkadaşının bunu ailesine anlatması çok yanlış.Birlikte kaldığınızı söylememesi lazım.Yaşadığınız şey ne kadar masumca olusa olsun hiç bir anne öyle bir gelin istemez.Önyargı oluşur.
Burda sizi kıracak bir yorumda bulunmak istemedim fakat görünen bu. Bence bundan sonra herkes dikkat etmeli. Sadece sevglinizin ablası değil,sevgilinizde dikkat etmeli.

Canım ya ne kadar sevimli cevap veriyosun sen öyle :)
Ne bileyim ben özellikle bel altı konular olduğunda çok dillendirilmemesi gerektiğini düşünüyorum
Bir süre sonra normal muhabbetin içine girmeye başlıyor çünkü
Abla da ağzından laf almaya çalışıyor zaten belli
Kızlı erkekli kalıp zina yapıyor musunuz? Demeye getiriyor.

Şeyini dışarı çıkarmış geziyordun ne ya
Hadi sen bu rüyayı gördün bilinçaltı( nasıl bilinçaltıysa) kalkıp da ne anlatıyorsun be kardeşim.
Çok iğrenç , koca 24 yaşındaki adama. Tövbe ya.
Ablası pek gevşek biri sanırım.

tutucu bi aile de değiller aslında. ben aslında diğer konumda bahsetmiştim ben hastayken git ailenle ilgilen benle ilgilenme dedikten sonra oldu bütün bu olaylar sanırım benden gıcık aldı ablası

anladım ben sizi daha dikkatli olcam teşekkür ediyorum

ikimizde dilimize sahip çıkalım bundan sonra en iyisi altın günü gibi dedikodu yapıyoruz
teşekkürler güzel yorumların için canım

ayy ben diyemediğimi dedin sen çok yaşa

canım ne diyeyimki herkesin aile yaşantısı farklı.mesela benim eski sevgilimle de ben çok mesajlaşırdık.bir keresinde bana birşey anlatıyordu.kız kardeşiyle kavga ederlerken kardeşi ona eşek s.kli demiş. sonra beraber çekilmiş fotoları var ex benimki uyurken kardeşi gelip yanına uzanmış öyle ikisinin fotosunu çekmiş face te paylaşmış. şimdi ex benimki 25 yaşında kardeşi de 20 sanırım. kardeşi fotoyu paylaşmış listesindekilerden biri de şöyle yazmış" eminmisin bu abin mi?" benim de bu tür şeyler tuhafıma gitmişti. ne yorum yapsam bilemedim.kazık kadar insanlarında bu kadar içli dışlı olması bana doğru gelmiyor.

ayy o da bi tuhafmış yahu daha beter
bende bu kadar içli dışlı olunmasından hiç haz almam umarım ilerde daha büyük sorunlar yaşamam
teşekkür ediyorum

Şeyini sallandırıp geziyordun....zina yaparken gördüm...bunlar ne ya insan utanır. ayıpp kız kardeşe bile denmez
Benim de abim var tövbe haşa bu cümleleri kurduğumu düşünemiyorum bile akıl hastanesine götürür beni delirdi diye..
Sevgilinizin ablası da pek normal değil bence, zaten telefonu mesajları karıştırmasından belli
Bir de sevgiliniz nasıl karşılıyor bu durumu ablasının böyle saçma şeyler anlatması...normal mi buluyor saçma mı geliyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…