- 23 Mayıs 2014
- 244
- 41
- 68
Uyuz oldunuz öylemi ayy ben size bayıldımmm.. O çok önemli düşüncelerinizi benim yazımı alintilamadan paylaşın lütfen !Yooo avukatı falan değilim, yorumlara bakacak olursanız kız kendini gayet rahat ifade edebiliyor zaten avukata ihtiyacı yok.
Sadece size uyuz oldum ve yazdım, açık bir forum da özgürce düşüncemi belirttim.
Herkese hayırlı bayramlar
Daha önceki konumu okuyanlar bilir yine de özet geçeyim sevgilimin ablası, habersiz sevgilimin telini almış benle olan msjları okumuş tüm fotolarımıza bakmış vs durumuydu
Şimdi başka bi sorun var .. çoğunuz sevgilime kızacak biliyorumablasıyla konuştugu şeyleri niye sana anlatıyor diye..
Haklı olabilirsiniz ama ne bileyim çok msjlaşıyoruz, konuşuyoruz can sıkıntısından hele de yaz gelince dilimiz şişiyorne var ne yoksa aklımıza ne gelirse konuşuyoruz yanii
bende evdeki bazı durumları paylaşıyorum onla, paylaşma ihtiyacı da hissediyorum yani açıkçası bana yanlış gelmiyor bu durum :26:
yani herşeyi didik didik anlatmıyorum elbet ama önemli gördüğüm bişiyi anlatırım. o da öyle yapıyor
neyse konuya döneyim, sevgilimin yaz tatili oldugu için memletine gitti geçenlerde de beni görmeye gelmişti. kaldı bi gün geri gitti memlekete
o kaldıgı günün ertesi günü işte ablasıyla konuşmuşlar. ablası da dün rüyamda gördüm seni zina yapıyodun demiş
aman ne büyük tesadüf benim yanımda kaldıgı gün görüyo bu rüyayı
okul zamanı da görüyodum sürekli hep zina yapıyodun, geçenler de yine gördüm şeyini dışarı çıkarmış öyle geziyodun demiş
bu ne demek yahu ? bunun ne anlama geldiği bi kenara dursun 24 yaşındaki bi erkekle bu şekilde konuşmak doğrumu ?
sevgilim çok soguktur ablası olsun annesi olsun sevgisini dışarı vuramayan biri yaniii..
çok yakın olsalar o yüzden konuşabilmiş böyle dicem de ne bilim bu konuşmalar bana tuhaf geldii..
konuşmaların tuhaflıgı bi yana sizce bişi demeye mi getiriyor lafı ? benle çıktıgını biliyor ablası.
ve final zamanı bazen onun evinde kalıyodum bunu da biliyo arıyodu mesela yanındayken sevgilim de söylüyodu yanımda diye..
ben iyice işkillenmeye başladım anlam veremiyorum bu yaptıklarına..
tamam görmüş olabilir de bunu gelip sana mı söylüyor nasıl bi muhabbetiniz var öyle dedim tek tepkim bu oldu.
sizlerin fikirlerini almak istedim
Abla terbiyesizmiş pehh !! Bu konuşmaları size anlatan o ablanin kardeşi ve sizde onun sevgilisisiniz Bermuda üçgeni gibi birbirinizi bulmuşsunuz hayrinizi ve ne haliniz varsa onu görün hah !!!
bence laf tasimasi hic dogru degil. ablasiyla konustugunu sana gelip anlatiyorsa eger seninlede ne konusuyosa ablasina anlatiyordur. biraz tuafima geldi...
Tatil bitse de abuk sabuk yorum yazanlar gitse keske.
Cocuk azarlar gibi yaziş tarzi cidden itici oluyo.
Milletin zinasi buradaki kadinlari geriyo nedense...
Konuya gelince sevgiline soyle anlatilacak sey var anlatilmayacak sey var. Al ablasini sevgiline vur yani ayni patavatsizlik... Tavir almis oldun bostan yere ablasina.
Bu kalma olayi da seni baglar. Ben de mecburi sebeplerle kaldim, sık sık da giderim evine ailesinin modu cok sukur hic degismedi. Eger seni gorup tanidilarsa annesi vs zaten ne yapip ne yapmayacagini az bucuk kestirir merak etme.
Tatil bitse de abuk sabuk yorum yazanlar gitse keske.
Cocuk azarlar gibi yaziş tarzi cidden itici oluyo.
Milletin zinasi buradaki kadinlari geriyo nedense...
Konuya gelince sevgiline soyle anlatilacak sey var anlatilmayacak sey var. Al ablasini sevgiline vur yani ayni patavatsizlik... Tavir almis oldun bostan yere ablasina.
Bu kalma olayi da seni baglar. Ben de mecburi sebeplerle kaldim, sık sık da giderim evine ailesinin modu cok sukur hic degismedi. Eger seni gorup tanidilarsa annesi vs zaten ne yapip ne yapmayacagini az bucuk kestirir merak etme.
Ablasi bekarsa eger bu konuyu ogrenip sizin ondan once evlenmenizi engelleyebilir hani belki hamile kalirsiniz mecbur kalirsinizdiye.
Ama evliyse ve boyle bir konuyu utanmadan konusiyorsa ya cok genis bi aileler yada yadasini inan bilmiyorum.cunku cok sacama bi muhabbet
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bence ablası kardeşinin ona herşeyini anlatmasının verdiği cesaretle ağzını arıyor
sizin birlikte olup olmadığınızı merak ediyor
böyle bir rüyayı değil abla kardeş arasında abi kardeş arasında bile konuşulamaz bence.
sevgilinizi bu konuda uyarın bence
ablasına karşı biraz daha mesafeli olsun konuşulması gereken konularda
telefonunu karıştırdıgında uyardım şifre koydurdum ablasının anlamış olması gerekiyodu şifreyi görmüştür muhakak
hala ne demeye böyle konuşuyosa , iyice benden gıcık aldı sanırım şifre de koyulunca :26:
ablasında size karşı bir kıskançlık olabilir
kardeşinin telefonunu ne hakla izinsiz kurcalarki
ben eşimin telefonunu ondan izinsiz kurcalamıyorum
oda benimkini kurcalamaz
ikisi farklı şeyler tamam ama
ablasının garezi bence size
yaptıgım yorumlarda ve diğer konumda belirttim
ben bi gün çok hastaydım ama felaket bi hastalık yani çok ağırdı. ister istemez insan sevgiliden msj bekliyo konuşmak istiyo yani.
sevgilimde memlekete gidince hiç doğru düzgün konuşamayız hep ablasıyla yan yana evler çok yakın tabi bide yeni yigen sevme faslı oldugundan
bu zamana kadar hiçbişi demedim hakkım da yok demeye
o gün hasta oldugumu biliyodu , hiç benle ilgilenmedi ne var yani ablanı her gün görüyosun 1 saatini de bana ayır. kii bunu yapabilirdi de
ama herşeyi saygısızlık olarak görüyor msj atamazdım arayamazdım yanlarında diyor
bende git ailenle ilgilen benle ilgilenecegin yerde diye bi msj attım bunu da ablası görmüş o zaman ipler kooptu diye düşünüyorum
nasıl mesaj atamazdım arayamazdım yaa
bu adam hiç mi wc ye yada su içmeye gitmiyor o arada msj atsaydı arayamıyorsa bile
kaldı ki ilişkinizi biliyorlar gizli saklı değilsiniz
ileride evlenirseniz bu sorun daha büyük boyutlara ulaşır haberiniz olsun
evlendikten sonra daha çok yıpratırlar sizi
Herkese hayırlı bayramlar
Daha önceki konumu okuyanlar bilir yine de özet geçeyim sevgilimin ablası, habersiz sevgilimin telini almış benle olan msjları okumuş tüm fotolarımıza bakmış vs durumuydu
Şimdi başka bi sorun var .. çoğunuz sevgilime kızacak biliyorumablasıyla konuştugu şeyleri niye sana anlatıyor diye..
Haklı olabilirsiniz ama ne bileyim çok msjlaşıyoruz, konuşuyoruz can sıkıntısından hele de yaz gelince dilimiz şişiyorne var ne yoksa aklımıza ne gelirse konuşuyoruz yanii
bende evdeki bazı durumları paylaşıyorum onla, paylaşma ihtiyacı da hissediyorum yani açıkçası bana yanlış gelmiyor bu durum :26:
yani herşeyi didik didik anlatmıyorum elbet ama önemli gördüğüm bişiyi anlatırım. o da öyle yapıyor
neyse konuya döneyim, sevgilimin yaz tatili oldugu için memletine gitti geçenlerde de beni görmeye gelmişti. kaldı bi gün geri gitti memlekete
o kaldıgı günün ertesi günü işte ablasıyla konuşmuşlar. ablası da dün rüyamda gördüm seni zina yapıyodun demiş
aman ne büyük tesadüf benim yanımda kaldıgı gün görüyo bu rüyayı
okul zamanı da görüyodum sürekli hep zina yapıyodun, geçenler de yine gördüm şeyini dışarı çıkarmış öyle geziyodun demiş
bu ne demek yahu ? bunun ne anlama geldiği bi kenara dursun 24 yaşındaki bi erkekle bu şekilde konuşmak doğrumu ?
sevgilim çok soguktur ablası olsun annesi olsun sevgisini dışarı vuramayan biri yaniii..
çok yakın olsalar o yüzden konuşabilmiş böyle dicem de ne bilim bu konuşmalar bana tuhaf geldii..
konuşmaların tuhaflıgı bi yana sizce bişi demeye mi getiriyor lafı ? benle çıktıgını biliyor ablası.
ve final zamanı bazen onun evinde kalıyodum bunu da biliyo arıyodu mesela yanındayken sevgilim de söylüyodu yanımda diye..
ben iyice işkillenmeye başladım anlam veremiyorum bu yaptıklarına..
tamam görmüş olabilir de bunu gelip sana mı söylüyor nasıl bi muhabbetiniz var öyle dedim tek tepkim bu oldu.
sizlerin fikirlerini almak istedim
Aynilarini yasadim snra ablsiyla iyi olduk nisanliyim suan sonra ablasinin butun herseyini hmgordum yuzme bakmiyicak laflar soyledi nisanlimlar hergun ablasi icin kavga ediyoruz kendimi yoldum ben artik kendimi yedim bitirdim bunlari yazarken bile agliyorum biktim cunku..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
İnsanlar nasıl yorum yapacaklarını sizemi soracaklar... Yorumları sorgulama hakkını size kim veriyor ? Herkes kendi işine baksın kimse kimsenin ne yazdigina karisamaz haddinizi bilin o kadar !!!!
ne tuhaf bi abla yahu insan kardesine bunu söylemeye utanır ilginçmiş ablası..bariz bi şekilde agzını arıyor özel hayat soruyor kimseyi ilgilendirmez ...
Çok net ağzını aramış bunun için de saçmalamış inşallah erkek arkadaşının ağzı sıkıdır, abla biraz fena görünüyor maalesef :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?